matikárka nám dáva robiť domov monitory.. 2 alebo 3 naraz a potom to známkuje + máme doučovania.. a čo sa týka slovenčiny.. no, za tie 2 týždne budeme mať na hodinách už len gramatiku, žiadnu literatúru alebo sloh.. a na cvičeniach by sme mali robiť tiež monitory ale učiteľka sa na to zvysoka vysrala
v podstate ja som sa na monitor pripravoval len v škole na cvičeniach...tam nám dávali okrem iného aj staršie monitory...asi týždeň pred monitorom som si urobil doma 1 monitor zo SJ a z MAT, deň pred monitorom som si zo sloviny asi na 10 minút kukol nejaké blbosti že pred akými spojkami sa čiarka píše a napíše ...matiku som z vysoka.. lebo pripravovanie by bolo zbytočné keďže z matiky som absolútne dutý a hľa, bol som z nej o 1% lepší
Nam nedali pokoj ani cez prazdniny 3 dni sme mali 2 hodiny matiky 2 sloviny..kazdy tyzden doucovania, a to uz od 8 rocnika ( myslim ze v januari sme zacali) ..
Ja som si dala od septembra asi tisíc predsavzatí že od zajtra sa začnem učiť a podobne...Doteraz nič
Ale veď vpoho celu zakladku som sa nič neučila a najhoršiu znamku som mala dvojku čiže monitor dám ako nič Ja si verím
Dôležitejšie aj tak budú prijímačky tam si možno aj niečo pozriem Navyše teraz pondelok budeme mať tri hodiny sloviny a zbytok podľa rozvrhu a v utorok to isté, len s matikou. Čiže sa nebojím
Ináč, aj vy sa na monitor tešíte? Ja hej, lebo budem môcť ukázať čo viem A je toho dosť, či už z matiky a slovina je primitávna, tu sa ani neučím, len si prečítam jednu knihu a gramatiiku mám zvládnutú. Plus občas stačí popočúvať o čom to tá učiteľka vlastne hovorí A matika...Veď počítať viem.Vzorce tam budú, aj budeme mať kalkulačky,...Stačí len prečítať zadanie a dopracovať sa k výsledku.To nie je ťažké.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja som to dosť pobabrala, ale čo už no
Pokiaľ nie si sprostá tak to dáš aj bez prípravy, ten čo som robila ja minulý rok bol neskutočne primitívny.
a učím sa, práve som dorobil klokana pre štvrtý ročník stredných škôl, 60% 8)
ale neviem tie primitívne príklady, a zo slovenčiny som si už všetko potlačil zvýraznil, do týždńa sa to pomaly naučim
1. je to ľahké jak.. ani neviem čo
2. Aj tak máte prijímačky, nie?
Ale veď vpoho celu zakladku som sa nič neučila a najhoršiu znamku som mala dvojku čiže monitor dám ako nič Ja si verím
Dôležitejšie aj tak budú prijímačky tam si možno aj niečo pozriem Navyše teraz pondelok budeme mať tri hodiny sloviny a zbytok podľa rozvrhu a v utorok to isté, len s matikou. Čiže sa nebojím
Ináč, aj vy sa na monitor tešíte? Ja hej, lebo budem môcť ukázať čo viem A je toho dosť, či už z matiky a slovina je primitávna, tu sa ani neučím, len si prečítam jednu knihu a gramatiiku mám zvládnutú. Plus občas stačí popočúvať o čom to tá učiteľka vlastne hovorí A matika...Veď počítať viem.Vzorce tam budú, aj budeme mať kalkulačky,...Stačí len prečítať zadanie a dopracovať sa k výsledku.To nie je ťažké.