neviem...ale rada by som tak schuti vlepila tým pár koko*om čo mi tam tak radi znepríjemňujú pobyt vlepila a nechala im tam taký velký chrachel(v triede) , potom @1 ....a rozlúčkové a takéto veci mi prídu dobre trápne...9 rokov sa tam niektorý vyslovene neznášame a zrazu sa máme tváriť akože aaaaach ako sme sa len mali radi, booože(ach)
tak my sme mali mať rozlúčkovú, ale nakoniec ju nebudeme mať.....a musíme urobiť rozlúčku s učiteľmi, tak preto sa pýtam, či ste niečo také nemali vy..
Ja idem preč z osmičky Deviataci sú zabehnutý team, len jedno dievča a samí chalani, kt. ma poväčšine moc nemusia, lebo som sa s jedným rozhádala. No a tak sa postavím pred celú školu posledný deň, pretrpím do konca, pripijem si šampáňom, s nejakým deviatakom si odvediem nášho prváčika, s ktorým spraceme v jedálni tortu. No a potom si pôjdem hore pre vysvedčenie, posledný obed a pochybujem že deviataci ma niekde vezmú so sebou Takže tradá preplakať popoludnie v parku pred školou a potom domov. Nič viac, nič menej.
my sme mali rozlúčkovú a včera sme sa už definitívne rozlúčili :/ krstili sme dvere, kúpili sme triednej darček a plakali sme ale také divné mi to prišlo... že sme boli dosť poskupinkovaní a zrazu sa všetci objímajú a plačú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nechal som deticky papat tortu
...aká pak rozlúčka.