Umierala som od šťastia. Dúfam, že tie svine už nikdy nestretnem a ak hej, tak jedine tak keď pôjdem vyhodiť smeti a ich mŕtvoly sa tam budú rozkladať v kontajneri. Aj by som si to odfotila.
@peter_piper Tak nie, ale na celej škole bola anarchia a všetci sme si robili, čo sme chceli, takže vždy som sa desila, aby tie ŠÍPKY, ktoré PO SEBE HÁDZALI neskončili zabodnuté na nás. Totálni dementi. A teraz je to tam vraj ešte horšie.
A tou anarchiou myslím úplne naozajstnú anarchiu, nie to, čo si myslia nafetované 13-ročné pseudopunkáčky, že si na školskú AKTOVKU dajú odznaky s tým A-čkom a mama im nebude mať ďalej čo pindať na to, že húlia trávu.
ja tak ako @lu.cka som sa tesil ale mojej matikarke ktora ma ucila 7r som doniesol velku kvetinu... lebo som mal vzdy 1 alebo najhorsie 2 a dobre ucila.. a vsetci sa jej bali
no tak ja si pamatam ,ze som strasne plakala ,lebo mi vsetkych tych rokov ,ktore som s nimi prezila prislo luto ,a vedela som ,ze uz to nikdy nebude take ako vtedy ,plakala som este cely den potom a doteraz mi je za nimi smutno
neplakala,som....az,som sa divila,ze ee ale neviem nejak mi to neprislo,tak.. a s chalanmi zo zakladky sa stretavam do dnes a taktiez s par holkami,kt.su viac-menej z tych normalnejsich..
bude mi chybat marika, anka, vojto, kubko, hezoun, vlasac, majka, neger, gino.. ach jaaj ...ale vlstne osm ani nemala dovod, my, ti, ktori sa mame radi, sa budeme stretavat aj potom, ked budeme chciet..aj ked viem, ze to bude ine ..a ak mi nebudu chybat, tak dovod na stretnutie nebude.. ..
Na základke, kde som strávila prvých 6 rokov, to tiež tak bolo, fyzické útoky na učiteľa, nulová dochádzka, dvanástky na materskej, demolácia budovy, chlastanie počas prestávok, šikanovanie, nenormálne obťažovanie dievčat atď.
Čo sa šípok týka, mala som jednu v ramene a druhú v bruchu.Au.
ja som sa tesil ze tam uz konecne nebudem musiet chodit cez kilometer daleko a hajzli mi este stamat aj bicikel ukradli mobil tiez dvaja spoluobcania skusali ked som isiel domov ale ta posrali sa a teraz som si spomenul ze stredna das o kilometer dalej nez zakladka!
fuuu v utorok sa mi konci devina chvalabohu..... tak s tromi spoluziakmi este pokracujem a gympli a z oststnyxh mi budu chybat asi 3-4 ale s nimi sa budem aj potom stretavat...no ja budem kazopadne rad ked prezijem do utorka... vcera mi dementi zo skoly odstrihli asi 5 cm z mojich krasnych dlhych vlasov
Moje nervy, revala som jak najatá. Keď som sa pozrela na tých niekoľkých ľudí, ktorí by mi chýbali a aj mi chýbajú, tiekli potoky sĺz. A nielen ja, ale aj spolužiačky ručali
A potom ešte aj pred školou. Aj keď sme sa lúčili pred kamarátkiným domom. A aj u mňa doma na posteli, keď som si pozerala spoločnú fotku. A ešte aj teraz sa mi trochu tlačia slzy do očí
no ja som si vtedy riadne poplakala a teraz keď niekedy ešte čítam tie listy čo sme si navzájom písali... tak mi je stále do plaču... bolo úžasne, každý chce nas5 aspoň jeden rok...
esteze som sa v deviatom rocniku nelucili, ale na gympel som odisla v stvrtom.. vtedy som to tak nevnimala.. ale ked sme sa lucili na strednej..hm..tak ma polka triedy nasrala, takze mi to bolo jedno..
vlasnte vôbec nie absolútne som enbol obľúbený bola tam kopa dobrých ľudí no neplánoval som s nimi ukončiť kontakt po škole tkaže slzy nie ale pivo bolo
mna to za par dni caka..ale nemyslim ze budem plakat,pretoze urcite nieje za cim a ani za kym..nas triedny kolektyv sa ani neda nazvat kolektyvom..je to skor skupinka ludi,ktory travia spolu cas,lebo musia..a ucitelsky zbor??najvacsi nepriatela..aspon vacsiou.. a za tymto mam akoze plakat??ani nahodou!!
aj ked to uz bolo pred rokom, tka si na to pamatam, a ze by som nejako veeelmi plakala nie, ale slza vybehla, ale to vdaka/kvoli nasej triednej, lebo nas tak srdecne obdarovala, a bolo to dost necakane, a jasne, ze mi bolo luto, ze sa uz tak v kope asi neuvidime, a ze celych 9rokov a teraz zrazu koniec, ale zaciatky su vzdy tazke, aj tie na strednej pre mna boli, ale teraz by som sa na zakladku uz nevratila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
nikdy ich uz nechcem vidiet nenavidela som ich aj ich nenavidim
@krutafunebracka , nádherné, s tým vysypávaním odpadkov
Na základke, kde som strávila prvých 6 rokov, to tiež tak bolo, fyzické útoky na učiteľa, nulová dochádzka, dvanástky na materskej, demolácia budovy, chlastanie počas prestávok, šikanovanie, nenormálne obťažovanie dievčat atď.
Čo sa šípok týka, mala som jednu v ramene a druhú v bruchu.Au.
A potom ešte aj pred školou. Aj keď sme sa lúčili pred kamarátkiným domom. A aj u mňa doma na posteli, keď som si pozerala spoločnú fotku. A ešte aj teraz sa mi trochu tlačia slzy do očí
*Citlivá duša no...