okej, a prečo je nadpis fóra "Devínska nová ves II", keď to s devínskou nemá ABSOLÚTNE nič spoločné? to z nás teraz akože bude slovenská alternatíva osvienčimu, povie sa devínska a prvé čo si každý vybaví bude ten kokot?
@stodvacinkar ja som to myslel tak ze par tem dozadu je zalozene forum o tom ze policajti behaju po novom so samopalmi zbytocne a tuto je aj rovno priklad ze to moze byt este na skodu
anyway..na to aby človek ublížil, vôbec nepotrebuje u policajtov vyfasovať samopal vz. 58..stačilo keby len v svojom alkoholickom delíriu strhol volant do protismeru a zrušil nejakú rodinku vo felícii..bíím, policajt nepolicajt..a ten nadpis je ako z bulávru- debilný a zavádzajúci
Pamätám, bolo to rovno pred mojim oknom. Len si tak kľudne počúvam, slúchadla na ušiach dosť nahlas a zrazu len tak slabo počujem nejakú ranu, ale neriešila som. O 10 minút mi matka vletí do izby, že čo sa vonku robí Kuknem von a opáskovaná cesta, všade poliši a tak. Neskôr som sa z istého zdroja dozvedela, že toho blázna už viackrát museli vyhadzovať z podniku kde robil neporiadok. Ešte že pri sebe nemal samopal to by bol už väčší prúser.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@etelnair to dostali mestskaci a iba v sluzbe.. a ne mimo sluzby domov.. mimosluzby maju len osobne sluzobne 9mm
ehm, na ľudskú blbosť spojenú s dlhoročnou slovenskou tradíciou alkoholizmu nepomôže žiadny samopal, ani guľomet, ani taktická nukleárna strela
veď tento rok tu už nejaký granát vybuchol čo niekto hodil... a neďaleko v devínskej tamto...
anyway..na to aby človek ublížil, vôbec nepotrebuje u policajtov vyfasovať samopal vz. 58..stačilo keby len v svojom alkoholickom delíriu strhol volant do protismeru a zrušil nejakú rodinku vo felícii..bíím, policajt nepolicajt..a ten nadpis je ako z bulávru- debilný a zavádzajúci