co? preco by si tam umieral, sak ak vies ako rozhodit skilly, tak je Baal onicom... mohol by si ale napisat aku mas postavu, aky ma level a ako mas tie skilly rozhodene, lebo z toho co si sem postol ti odpovie len vestica Teodora
ats to napisal uplne presne ball je noob pokial ... nebudem ho opakovat ale zase je rozdiel ci na neho ides s barbarom alebo sockou ... za socku neumret je vazne skill
o tom je ta hra ze ta najprv musi zabit, aby si nakoniec vyhral DDDD a ked sa ti to nepaci, tak si trhni nohou, buhahahahahahahaha, to je odkaz od balla
najprv, som dievča, áno? a potom, keď sa vám Ball rozdvojí a vy ho musíte zabíjať dvakrát, tak to je akože...keď som ho zabíjala prvíkrát, tak som myslela, že je nijaký nesmrteľný či čo. hrala som za assasianku. celé diablo som neumrela, iba tu...Ball sviniar! sa Asiatko to ide ťažko lebo má skili na blízko, inak je silná. diablo padol rýchlo i Memphisto.
majlos: nie a vies preco? ja to nehram, ale brat a ten sa rehlil, ked videl tuto otazku a zasrandoval to, co som napisala, takze presnejsie nie odkaz od balla, ale...
Diablo je najlachsia hra a najkrajsia aku som kedy hral je to jedina hra za ktorou som presedel 5 rokov kazda postava je genialna a da sa dat vsetko nak mas skilli ako chces len sa musis velmo snazit
radsej nie, mam ine cinnosti, nuz ale hravam jednu jedinuuu hru dokola, ale to nepovie nikomu tu, lebo by si vsetci som nou prestali pisat DDDDDDDDDDD...(ne)hanbim sa
Heh my sme sme to poriesili s kamosmi... rodicia boli na dovolenke, tak sme si spravili sietovacku vyse desat ludi, taka pekna grupa sme sa na neho vrhli Nedrzal sa velmi dlho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov