vie niekto o co tu ide? lebo par ludi v okoli na tom fici,tak chcem sa poinformovat myslim ze je to niejaky liek na predpis ci co...ale tak zislo by sa viacej o tom vediet...
Diazepam som dostala na predpis ked som mala vysoke horucky a je aj proti vracaniu a tak...ale samozrejme da sa z neho dost predavkovat,tak ako z kazdych silnych liekov
Diazepam sa predpisuje proti úzkosti,strachu, proti sval.kŕčom..Nie presne na spánok.. Ale asi nejak otupuje svaly, a myseľ...Tiež by ma zaujímalo, ako sa zneužíva..čo konkretne je na nom dobre...ja nevidím na tom, ked je clovek taký utlmený, nič dobré....
...doost pochybujem ze na diazepame by niekto fical to si newiem predstavit..
ja osobne si ho obcas dám ale nieje to nic extra...ta to len ukludni a rychlo zaspis ked sa ti podari nezaspat tak sa ti trosku toci hlava a zahmlieva pred ocami
pozn.(opisujem ako posobi na mna,nemusi tak na kazdeho)
Diazepam je kktina ... co ja som si dala LEN 3 tbl naraz, do polhodiny ma to polozilo..pozerala som film no zrak sa mi zhorsoval, padala mi hlava...tak som to zaparkovala do postele...a mnoo...tazko sa mi vstavalo.. neviem si predstavit ako si da niekto niekolkonasobne vysiu davku ako ja... ...ja som bola dost mimo...fuj
Spomaluje to tep srdca cize to je na spanie neda sa na tom ficat ako vravia i ostatni maju pravdu picovina absolutna jedina vyhoda ze ked to semtam prezenes s nejakymi vecickami potis sa a strasne ti bije srdce dam si hinto alebo cesnak a som v pohode...
Diazepam sa predpisuje proti úzkosti,strachu, proti sval.kŕčom,presne tak a mi co to pozname hlavne na haji haji a pri vysokej davke tramalu,inak by bol trambase lepsie povedane proti epileptickym zachvatom,ale xanax a neurol je aj tak lepsi
priznavam ja priznavam ze hasis je muj pan a tiez xanax,hypnogen,tramal.....aj diazepam ale ten je najslabsi,ransej hypnotika,sedativa,antidepresivum,alaprazolum a anxiolytikum,diace mam rad ale oproti neurolu a xanaxu hypnogenu je to sit,lebo diac je len anxiolytikum,cize to iba na chlast je naj a nato sa pekne dokurit ale aj tak šivot ako tramal je jeba ked su hlavne nato sluky,kapre ani nebyva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Rodič môže nájsť:
tabletky a kapsuly, biely prášok, striekačky a ihly
Fyzické symptómy:
tackavá schôdza, nesúvislá reč, únava, spomalené reakcie, výpady pamäti
Následky:
chronická otrava, zhoršenie mozgovej činnosti, návyk, smrť pri predávkovaní.
Z toho ziadne frajn staviky niesu ale na dojazd to pomoct moze.. no takto to riesit nieje moc rozumne..
Ved to.. neviem ako ostatni ale ja dobrovolne o take stavy nestojim cize nepochopim preco to niekto berie ak mu nejde o to aby sa vyspal..
Take stavy su nahovno.. ked uz ficat tak na niecom kvalitnom.. nech to je zazitok a nech to aj za to stoji..
...doost pochybujem ze na diazepame by niekto fical to si newiem predstavit..
ja osobne si ho obcas dám ale nieje to nic extra...ta to len ukludni a rychlo zaspis ked sa ti podari nezaspat tak sa ti trosku toci hlava a zahmlieva pred ocami
pozn.(opisujem ako posobi na mna,nemusi tak na kazdeho)