to je na vetranie tej miestnosti, kde troni mozog, lebo ked vela myslis, prehrieva sa a preto je vedecky dokazane, ze drviva vacsina dnesnej populacie tie dierky nema...hadaj prečo
viec ze ani netusim...a to ja viem vacsinou vsetko takze toto je nahoda ze ste ma zaskocili..ale inak nechcem byt nafukana.xixi......ale hned ako to zistim dam vedet
@richardson Decko sa ževraj nejaké prvé týždne abo tak v bruchu vyvíja ako žena a potom sa to rozhodne. Žiaľ, ja som sa rozhodnúť nemohla. Ale že preto majú tiež „cecky“.
A keď ti vadia malíčky, tak nikto ti nebráni, aby si si ich odstrihol. Fuj...
a to ja viem vacsinou vsetko takze toto je nahoda ze ste ma zaskocili..ale inak nechcem byt nafukana -> toto je ako: jasne, ze nie som namysleny! vies, KTO ja som?!!!! copyright: @hnisavica
@13 ale no ešte sa budem červenať čo nie je velky problém s týmito smajlíkmi ale som rád, že tu mám niekoho, kto mňa a moj ukazovák chápe! oplatím ti to v komentároch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nejaké diery v lebke ma už nezaskočia...
A keď ti vadia malíčky, tak nikto ti nebráni, aby si si ich odstrihol. Fuj...
no malíčky mi zatiaľ nevadia, našiel som im uplatnenie v nose, ale žeby sa tam nezmestil aj palec...
a slepé črevo mi je na čo?? asi založím fórum...
To neviem, ale možno to na niečo pôvodne bolo.
Načo sú okolpičné a okolguľné chlpy?
pôvod nepôvod... zbytočnosti... radšej som sa mohol narodiť s niečim užitočnejším... napr. nejakou nadprírodzenou schopnosťou (zmysel pre humor a tak)
asi aby ti neodmrzla v zime... ale je to lepšie bez nich...
každopádne:
Slepé črevo neviem načo je.