aj keby bolo s kym ...nie nebudem nezodpovedny ako moji rodicia .... lebo viem ze mu v zivote nebudem moct pomoct .....a aj tak je ten svet viac o trapeni ako o nejakych radostiach ked nepatris k tym ktorí sa lepsie narodili .....
Rozmnozovanie nie je povinnost podla mna. Ani moralna ani ziadna.
Kto nema na to aby dietatu zabezpecil vsetko co potrebuje nemal by ho splodit.
Je to moj nazor , asi jediny ktory cely kritike zo vsetkych nazorov, ktore mam , ale stojim si za nim.
Nikto z nas nie je tak dolezity , aby zanechal svoj prijebany geneticky kod na tomto svete za kazdu cenu - aj za cenu priviest na svet niekoho kto sa bude zbytocne trapit.
myslím, že niekto si tu mýli pojem kariéra a zabezpečenosť...
nepotrebujem mať kariéru, aby som dokázala seba a svoje deti zabezpečiť... zapezbečím ich, aj keď budem mať obyčajnú prácu a nemusím byť sudkyňa, špičková lekárka, vedkyňa atď. a budovať si kariéru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Isto lepšie ako mať dieťa a čo potom s ním? Krásne zotpovedné.
to ako keď mi kamarát povedal, že chce so mnou dieťa, ale až tak za 10-15 rokov, tak pozerám naňho, že môj zlatý, vtedy pre mňa už bude neskoro
bud ani jedno, alebo oboje,
ale co je to vlastne kariera
..kvak..
Rozmnozovanie nie je povinnost podla mna. Ani moralna ani ziadna.
Kto nema na to aby dietatu zabezpecil vsetko co potrebuje nemal by ho splodit.
Je to moj nazor , asi jediny ktory cely kritike zo vsetkych nazorov, ktore mam , ale stojim si za nim.
Nikto z nas nie je tak dolezity , aby zanechal svoj prijebany geneticky kod na tomto svete za kazdu cenu - aj za cenu priviest na svet niekoho kto sa bude zbytocne trapit.
nepotrebujem mať kariéru, aby som dokázala seba a svoje deti zabezpečiť... zapezbečím ich, aj keď budem mať obyčajnú prácu a nemusím byť sudkyňa, špičková lekárka, vedkyňa atď. a budovať si kariéru
Ale nic to na mojom nazore nemeni.