@zlathinko za 2 týždne nemôžeš čakať takmer žiadne výsledky...chudnúť sa má aj polroka dopredu a nie 2 týždne pred...a keď už z ktorej oblasti chceš schudnúť?
behať,behať behať! Jesť viac krát denne,ale menšie dávky,veľa zeleniny a ovocia,veľa tekutín (váha:20=potrebné množstvo tekutín práve pre Teba,posilňovačky atď....
keď bude celé dni len na vode, tak skolabuje... dajte si facku, to máte teda fakt za nápady... Telo potrebuje vyvážený príjem živín, tým, že prestane jesť, si akurát dodrbe metabolizmus, a keď po dvoch týždňoch nabehne na normálnu stravu, nebude riešiť 2 kilá naviac, ale 10 kíl naviac
najrychlejsiu dietu, rychle diety ti nepomozu,lebo hned ako schudnes zacnes sa azs napchavat jak prasa, skus nieco dlhodobe a stale zdrave stravovanie, napr. delena strava ,kamoska tak schudla zo 10 kil,neviem za jak dlho,ale za tyzden to isto nebolo ,a tiez by bolo treba aj zadkom pohnut a spravit par cvikov ,alebo staci ked sa kazdy den prebehnes chvilku
Sacharidove vlny je to dieta pre kulturistov pprvý týžden schudnes 6kg potom týždenne asi 2kg je zalozená natom že cyklujes sacharidy takže sa ti metabolizmus neprisposobí jednej hladine v podstate sa ti este viac nakopne .)
Daj si to do googla
(ja soms chudol 15kg , dietu nemám už 2mesiace a nepribral som ani cent! )
Ak necomu nebudeš chapat napíš Diety typu že iba zelenina a podstate magazinové pičoviny neskúšaj
@v3nty sak v atkinsonovej tuky mozes a dost vela, takze to neni problem
ako ja som si len chcel skusit, lebo som mal v plane o rok skusit sutazit ale nejak som bol teraz furt chory, ta furt co som pribral pocas choroby som stratil
Pokiaľ ja viem, tak športovci, keď potrebujú rýchlo zhodiť kvôli váženiu, tak napr. nepijú, jedia tú svoju stravu, ale nepijú. Nebezpečné, ale asi sa im to vypláca.
No, neber to ako návod, prosím ťa, to bola zmienka na okraj všetkých tých účinných rád, aké som tu prečítala.
Za dva týždne schudnúť 3 kilá je dosť nezodpovedné, aj telo má svoje limity a keď nie je zvyknuté na podobné maniere, môže sa to vypomstiť.
@Syriana nepije sa maximálne den pred vážením (dlksie to nemá význam) respektíve 3dni pred vážením píjú menej ale nepijú vobec az den pred vážením je to pre odvodnenie tela niektorý dokázu takto schudnúť až 10kg
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Daj si to do googla
(ja soms chudol 15kg , dietu nemám už 2mesiace a nepribral som ani cent! )
Ak necomu nebudeš chapat napíš Diety typu že iba zelenina a podstate magazinové pičoviny neskúšaj
najefektivnejsia je atkinsonova dieta, len nie kazdy vydrzi jest len maso, syry a tak
Syry ? diete? Veď to ma tukov jak piča.... a ked nemaju tuky (olomoucke syrečky ,niva) tak soli po kkt ....
ako ja som si len chcel skusit, lebo som mal v plane o rok skusit sutazit ale nejak som bol teraz furt chory, ta furt co som pribral pocas choroby som stratil
Choď sútažit v dorastencoch neni velká konkurencia
nj ved to, este v dalsiu jar budem mat 17, tak ked vyjde jesen a zima, tak by som mohol skusit
No, neber to ako návod, prosím ťa, to bola zmienka na okraj všetkých tých účinných rád, aké som tu prečítala.
Za dva týždne schudnúť 3 kilá je dosť nezodpovedné, aj telo má svoje limity a keď nie je zvyknuté na podobné maniere, môže sa to vypomstiť.