Ahojte, mám jednu otázočku najmä na baby. Páči sa mi strašne jedno dievča z práce, ale stretávam sa s ňou strašne málo, maximálne na obede,1-2 krát za týždeň aj to len akurát keď sa míňame. A tu je ten problém, chcel by s ňou trochu pokecať, pozvať ju m
Ahoj, ja nemám problém pozvať dievča von aj osobne, len to keď som s ňou strašne málo aj to je okolo nás ešte ďalších 15 ľudí, mi nedáva nejako príležitosť.. preto som sa opýtal, že či to nie je pre babu trošku dotieravé aj cez takýto spôsob..
Tak aby som to uviedol na pravú mieru, ja nie som nejaký zarytý facebookár, na fb chodím minimálne a ani ho nepotrebujem k životu a taktiež nemám ani žiadny problém s naväzovaním nejakých nových kontaktov a komunikáciou s babami, je to len o tom, že to dievča stretávam minimálne a nemám príležitosť s ňou pokecať.
Si ju mal radšej šťuchnúť, by si ušetril aspoň kredit. Veď treba sa prihovoriť, usmiať sa, povedať nejaký vtip a možno to potom pôjde samo, ale nie každý to musí riešiť cez f*ckbook, resp. sms.
ja by som tiež asi šla...ale len tiež po osobnom pozvaní ....a ešte keď by sa ten dotyčný koktal a červenal a bolo by evidentné že sa ma strašne hanbí ešte len vtedy by vyhral lebo mne sa to neskutočne páči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
to zavana failom
Mal si sa na nu usmiat v robote a pozvat ju z oci do oci nie ja nete.
bojíš sa ju pozvať osobne....a keby priala tvoje pozvanie cez ver. sieť a stretli by sme sa, tak by si sa nebál?
hanba takýmu