Myslim si ze aj takato tema by tu nemala chybat. Aky mate na to nazor ze dievca pozyva chlapca von? Ako na vy chlapy reagujete? Zazili ste to uz? Ja som zatial o tom len pocula.
Myslim si ze je to zastarale.... je uplne jedno kto vyda prvy impulz. Trebars je chlapec hanblivejsi a co.... ak sa ti niekto paci, musi sa ti automaticky pacit aj tato vlastnost (ktora je jednou z tych mala, co sa nedaju maskovat)
v 14 som ako ôsmačka nakráčala pozvať deviataka do kina, vypočul si ma a potom mi utiekol - aj keď to nevyšlo jediné, čo za to stálo, že som mala uznanie svojich kamarátok - ktoré ma za toto obdivovali (to bol môj prvý pokus a väčšinou som iniciatívnejšia ja)
@jussi - myslím že ak si o tom zatiaľ len počula tak žiješ v stredoveku. a že vôbec sa takúto otázku pýtať zaváňa stredovekými názormi. myslím že je úplne jedno kto koho pozýva von, raz to bude jeden, raz druhý, raz obaja naraz, raz ani jeden, a myslím že je smiešne to vôbec riešiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
reagujem na to normalne ako reagujem na hocičo ine, neviem prečo by to malo byť niečo divné
ale prekonala som sa
a mam problem co sa tyka vyznavania sympatii
prekonavam to, ale to sa mi vacsinou nevyplati
Mám s tým skúsenosti a podľa mňa to je úplne normálne ak von zavolá baba
Reagoval by som polichotene