milujem pivo,a je mi jedno ci to enjakemu chalanovi vadi alebo ee...ako,vobec to nepovazujem za enjak take zeby to mala nejakemu vadit,no nech sa da vypchat,ak...!!
mám rada pivo. Ale mám aj chvíľky, keď ho nedokážem ani cítiť. Ale u nás v rodinke pije pivo každý. Od bratranca až po babku. A keďže ma "vychovávali" samí chalani .............
A čo sme od macochy aby sa ku nám pivo nehodilo? Také halo sa z toho robí, aj s fajčením že to nejde k babám, ale chlapi môžu a všetko v pohode? TO teda nie ! ..
Xixi...Sexi to môže byť ak si to milé krásne dievčatko pár krát cucne a milo sa na Teba pozerá...Len je to horšie keď už nevie kde je sever-juh a s očami je už skôr jak číňan.a ani poriadne ležať nevie....Brrr.... ...Pivo nepijem a som spokojná
Z piva pupky nerastú, to z toho, že po alkohole je človek hladný a džgá do seba všetko možné hlavne večer keď sa vráti z krčmy. Takže pivo samotné z toho nevinte. a nedám naň dopustiť. Na koncerte, na feste, s kamarátmi večer niekde...Pozvoľna sa opíjaš a nemusíš ho zapíjať ako všelijaké možné -ice a tak. V lete osvieži, také vychladené mňan, teda ak to nepreženieš... A baba môže byť sexi aj s pivom v ruke. Vždy lepšie smiať sa z piva ako ležať na chodníku s fľašou vodky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
@Adaadisallaares asi tak
@Majusniiq Zaujímavé ..., treba to vedecky otestovať na reprezentatívnej vzorke žien čo majú "jednotky"
prakticka ukazka:
A čo je na tom, keď máme radi pivo?
Mňa vychovával najmä môj starý otec, ktorý sa bez piva nezaobišiel Čiže? Závysláčim aj ja
@24 mám to skúsiť?
ale nevadilo by mi keby ho baba pila
Prvý a aj posledný krát som ho pila keď nám došla brzda...
...a pamatajte...PIVO JE LIEK!
ona: nie
on: sak vidno (ukazujuc na jej prsia)
:
+ z pivá rastie poprsie.