Videli ste už na ceste stopovať úplne samé dievča (nia prostitútku), poprípade dievčatá skúsili ste to už niekedy? Je to až príliš choré a samovražedné alebo len trochu?
obcas sa mi stane, ze ma zivot zaveje niekde, odkial sa potom musim peso vracat (niekedy aj zopar kilometrov). raz mi dokonca zastavilo aj auto, ze ma zvezu (a to som ani nestopovala), ale odmietla som to, lebo mam mozog vymyty vsetkymi tymi filmami o unosoch a podobne.
ešte nie. Sama by som asi nešla ale s kamarátkou napr. áno. Prečo nie? Veď aká je pravdepodobnosť, že sadnem do auta nejakému nebezpečnému kriminálnikovi?
aj keď nie každý druhý vodič je úchyl alebo maniak, každý druhý je agresívny debil ,ktorý predbieha cez plnú čiaru, pričom fajčí a esemeskuje........prípadne žerie a kuká sa všade, len nie na cestu
no nastúp k takému do auta, najradšej na ,,bezpečné" predné sedadlo
pešo stovky kilometrov, no neviem =D.. @fylo v dvojke som išla, toho sa veľmi nebojím..ale keď cítim veľký nedostatok ľudí v mojom okolí ktorí by do toho šli a hlavne keď niekde chcem ísť a nejak tam nepotrebujem nikoho iného tak neviem čo robiť =D..ale asi si budem musieť vyrvať z hrude moje srdce dobrodruha a prispôsobiť sa nudnému svetu. Alebo sa preoperujem na muža.. =/
no ja mam zo stopovania taku prihodu ze by mi snad ani nikdo neuveril a ako bolo to v pohode len sme isli 2 hodiny s tazkymi kabelami na silvestra vecer po takej ceste na konci sveta az potom nam zastavilo auto ... no asi si mysleli seci ostatny co nam nezastavili ze sme nejaky vrahovia
ja som ešte nestopovala, čo mi pamäť siaha, ale už bolo take že mi niekto zastal ked som sama stala na zastavke. ale väčšinou som odmietla, len raz som sa nechala zviesť do školy, ale aj to bola ženská z dediny (aj ked keby nepovedala že je od nas tak neviem)
v živote som nestopovala ale nedávno sa mi stalo že len tak si vykračujem po chodníku a pristavil pri mne nejaký chlapík či nechcem zviesť že načo si drať nohy ....ehmm jasné že som nenastúpila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Preistotu.
aj keď nie každý druhý vodič je úchyl alebo maniak, každý druhý je agresívny debil ,ktorý predbieha cez plnú čiaru, pričom fajčí a esemeskuje........prípadne žerie a kuká sa všade, len nie na cestu
no nastúp k takému do auta, najradšej na ,,bezpečné" predné sedadlo
Ja som chalan a tiež sám nestopujem, keby som bol dievča tak už vôbec.
A ja zasa rád beriem stopérky do auta, dá sa s nimi hodiť dobrý kec .
Zatiaľ som vždy stopovala minimálne v trojke a vždy tam bol aspoň jeden chalan.
keby som bol baba tak....tak by som bol baba.