Inak dosiaľ som nenašla šampón, ktorý by mi plne vyhovoval, ale ak by som chcela byť trápna a už vážne vyzerať ako z reklamy, tak poviem, že odkedy si na hlavu kydám hennu, tak sa mastia menej
@n0w nesúhlasím! Kedysi raz mi zabral proti lupinám, potom som ho vysadila, už neviem prečo, asi mi došiel a vrátili sa mi a odvtedy veľmi nezaberá. Ale aspoň vlasy umyje
@scourgeinspiration - avon s limetkou a kvetou maracuje - oni ho tam majú, že "na objem" vlasov, ale je geniálny na mastné vlasy - ja ich mám tiež, už som vyskúšala veľa rôznych šampónov ale tento sa mi osvedčil asi najviac... a navyše v kampani 12 je teraz tento šampón (400ml) iba za 2,50€ - robím reklamu, trošku
určite nejaký nekrémový a bez oleja. teraz mám tú novú schaumu na objem a celkom je v pohode. mne na garnier citrus detox na mastné vlasy nevyhovovala tá vôňa.
a skús si neumývať vlasy každý deň, lebo potom nebudeš vedieť prestať a véééľmi rýchlo sa ti budú mastnieť vlásky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Inak dosiaľ som nenašla šampón, ktorý by mi plne vyhovoval, ale ak by som chcela byť trápna a už vážne vyzerať ako z reklamy, tak poviem, že odkedy si na hlavu kydám hennu, tak sa mastia menej
ale inak to nejako nerozlijušem
tento je naj !
a skús si neumývať vlasy každý deň, lebo potom nebudeš vedieť prestať a véééľmi rýchlo sa ti budú mastnieť vlásky
ale nie, Schauma 7 bylín je dobrá
a nezabúdaj.........ten proti mastnote robí lupiny a protilupinový mastí vlasy!!!!