štýl obliekania som zvolila preto, lebo je to asi prvá vec ktorú vidím ked zbadám nejakého chalana. potom dalej sú to ostatné črty a napokon až ak sa s ním dám do reči zistím jeho povahové vlastnosti. lenže väčšinou sa k rozhovoru nedostaneme kedže sa nedávam do reči s mužmi na ulici len tak. takže to čo sledujem asi najviac na okoloidúcich mužoch je oblečenie
ze inteligenciu?..preco potom po "nerdoch" ziadna nejde...teda az dokym nezacne zarabat v IT firme poriadne?..asi az vtedy sa stane skutocne inteligentnym...
Najprv si všimnem vzhľad.. veď je to to prvé čo vidím a väčšinou ma zaujmú vlasy a oči .. a potom keď spoznávam tak samozrejme charakter...na čo by mi bol krásny chlap bez rozumu ?
@natyfuckingo intelgiencia implikuje "nerda" alebo kto sa nazyva "nerdom"..ale teraz nemam na mysli typicky vyzor aka okuliare s hrubym ramom, stvorcekovane kosele a pod....
Kde je možnosť 'iné'?
Všímam si jeho názory, postoje, myšlienky, správanie a veci, na ktorých sa smeje.
Veľa ľudí zastáva inteligenciu, ale myslím si, že to z človeka nerobí ešte dobrého muža/ženu.
Citlivosť a nežnosť je veľmi pekná, to oceňujem a muž bez nej je len telo bez duše, ale viac si všímam uvedené.
Zmysel pre humor má každý.
Vzhľad tváre/vlasov nepodstatný, majetok nepodstatný, štýl obliekania nepodstatný (ale dokáže ohromiť), vzhľad tela nepodstatný a sexuálne veci sú absolútne nepodstatné.
1. To, či ovláda matematiku, resp. je technicky orientovaný (podvedome ma priťahujú a vždy priťahovali len takí).
2. Či sa vie normálne a rozumne vyjadrovať (nedokázala by som ho zniesť, ak by to nevedel) a či sa mi páči jeho hlas.
3. Či je šikovný, zručný a schopný.
omg to sa neda vobec takto vybrat, ale dala som jednu.
proste najviac aby vo vsetkom bol taky podla mna...
niezeby som mala nejaku jeden spravny bod, mam vela moznosti aky moze byt...len proste...
nemohla by som chodit s nizsim odo mna, skaredym pre moje oko, zdrogovanym, tucnym, takym, co ma nema rad to je vsetko.
nebudem klamat zaujma ma vzhlad tela aj tvare a vlasov a tak vseobecne. ale nie som narocna. odhadom existuje tak 10% chalanov s ktorymi by som asi nevedela byt kvoli vzhladu (pardon ale urcita pritazlivost musi fungovat)
inteligencia je velmi dolezita, povaha tiez, ja mam rada dobrakov a neznych a tak
styl obliekania ani zmysel pre humor ma nejak nezaujimaju pokial nie je nieco z toho fakt extrem
.
vzdelanie... je to menej dolezite ako inteligencia vseobecne. Ale keby si mozem vybrat uprednostim vysokoskolaka asi.
usilovnost pracovitost je super vlastnost a urcite ju ocenim.. ale workoholika mat doma nechcem.
a majetok myslite si co chcete je mi teraz uplne ukradnuty.. som studentka sama mam tolko aby som mala kde byvat a co jest a nic viac necakam. ale jasne ze budem rada ked si neskor anjde pracu a nebudem sa o neho musiet starat ja... do buducna si predstavujem ze byto prijem do domacnosti mal byt zhruba pol na pol
už nesledujem. Ale určite schopnosť priznať si chybu, odvaha a zopár vzorov by sa našlo čo sa týka takých tých ,,správňakov" ale aj tak nakoniec človek vždy bude mať rád toho svojho aj ked to nebude ideál.
1.prvy dojem z celkoveho vyzoru cloveka (na nic konkretne okrem vysky sa nezameriavam)
2.som uchyl na muzske hlasy, jeho hlas ma musi pritahovat
3.inteligencia&humor;
4.celkovo jeho zivotny styl
Všetko
Ale noo
ak to vezmem tak, že ma má niečím zaujať tak zmysel pre humor. Vzhľad nie je dôležitý ak vyzerá normálne a aspoň trošku sa o seba stará (umyté vlasy a netiahne mu z držky).
A nsmie byť úplný trotl bez mozgu.
Aale zmysel pre humor je podľa mňa najsuper, veď kto už by vydržal so suchárom bez štipky zmyslu pre humor?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale tu kazda bude tvrdit nieco ine
Oči
Tvár
Medzinožie
Inteligencia
Štýl obliekania
Všímam si jeho názory, postoje, myšlienky, správanie a veci, na ktorých sa smeje.
Veľa ľudí zastáva inteligenciu, ale myslím si, že to z človeka nerobí ešte dobrého muža/ženu.
Citlivosť a nežnosť je veľmi pekná, to oceňujem a muž bez nej je len telo bez duše, ale viac si všímam uvedené.
Zmysel pre humor má každý.
Vzhľad tváre/vlasov nepodstatný, majetok nepodstatný, štýl obliekania nepodstatný (ale dokáže ohromiť), vzhľad tela nepodstatný a sexuálne veci sú absolútne nepodstatné.
2. Či sa vie normálne a rozumne vyjadrovať (nedokázala by som ho zniesť, ak by to nevedel) a či sa mi páči jeho hlas.
3. Či je šikovný, zručný a schopný.
proste najviac aby vo vsetkom bol taky podla mna...
niezeby som mala nejaku jeden spravny bod, mam vela moznosti aky moze byt...len proste...
nemohla by som chodit s nizsim odo mna, skaredym pre moje oko, zdrogovanym, tucnym, takym, co ma nema rad to je vsetko.
inteligencia je velmi dolezita, povaha tiez, ja mam rada dobrakov a neznych a tak
styl obliekania ani zmysel pre humor ma nejak nezaujimaju pokial nie je nieco z toho fakt extrem
.
vzdelanie... je to menej dolezite ako inteligencia vseobecne. Ale keby si mozem vybrat uprednostim vysokoskolaka asi.
usilovnost pracovitost je super vlastnost a urcite ju ocenim.. ale workoholika mat doma nechcem.
a majetok myslite si co chcete je mi teraz uplne ukradnuty.. som studentka sama mam tolko aby som mala kde byvat a co jest a nic viac necakam. ale jasne ze budem rada ked si neskor anjde pracu a nebudem sa o neho musiet starat ja... do buducna si predstavujem ze byto prijem do domacnosti mal byt zhruba pol na pol
2.som uchyl na muzske hlasy, jeho hlas ma musi pritahovat
3.inteligencia&humor;
4.celkovo jeho zivotny styl
No a na druhom mieste sú vlasy, som zaťažená na mužské vlasy
zblizka ctry tvare, prejav, vonu
Ale noo
ak to vezmem tak, že ma má niečím zaujať tak zmysel pre humor. Vzhľad nie je dôležitý ak vyzerá normálne a aspoň trošku sa o seba stará (umyté vlasy a netiahne mu z držky).
A nsmie byť úplný trotl bez mozgu.
Aale zmysel pre humor je podľa mňa najsuper, veď kto už by vydržal so suchárom bez štipky zmyslu pre humor?