Dievčatá dostali ste niečo na mdž? :D chlapci dali ste niečo frajerkám, babkám, mankám..
Respektive co si o tomto sviatku myslite? boli ste na ficovej tour? xD
Ja som teda nejako neregistrovala ze bude ale smiesny bol napr chlap v obchode ktory platil predomnou a ked odchadzal mne a predavacke povedal 'vsetko najlepsie k sviatku damy'
Dostala som prvýkrát v živote juhuuu!
Ružu od maminho kamaráta, čo na návštevu došiel, od tata veľkú bonboniéru, od uja srdiečko s cukríkmi a od ujovho kamaráta čokoládové lienočky :happy:
A nemyslím si nič o tomto sviatku, iba to, že aj muži by mohli mať svoj
a ešte mi napadlo - nemám rada adelu banášovú, ale dnes mala v HN naozaj trefný článok ohľadne MDŽ, pod ktorý by som sa aj ja podpísala - odporúčam prečítať
ja som sama dala cukríky do košíka pretože tatko mal náladu - berte si čo chcete mám vás rád, a potom som si ich zobrala ♥
ale mdž je taký pointless sviatok ale aj napriek tomu bolo dnes pekné počasie, ľudia boli vonku, kupovali koláče a kvietky a bolo to svojím spôsobom pekné že ľudia trávili deň spoločne
neprikladám takýmto sviatkom vážnosť a nebola by som urazená, keby som nič nedostala... ale keby bolo keby, čo tam po tom, môj drahý mi dal čokoládku a som najšťastnejšia!
Nič, len som mala ráno príhovor o tom, aký je tento sviatok zbytočný a mamina sa na mňa naštvala, lebo som jej nič nedala.
A vlastne som dostala! Kvietky od starkého.
U nás sa tento sviatok celkom v rámci domácej zábavy pripomína, no neprispievame komerčnému sviatku nijak výrazne
Hoc ja som svojej milej kvetinky dal :3 aj jej mamičke :3
Od ocina nič, ale to znamená, ze ma niečo čaka na MDD a od iných masku ma tvar (kozmeticku) bo bola draha a ja som si ju nikdy nekúpila a čokoladu, ktorú nelubim, tak som ju podarovala ďalej
od manzela kyticu ruziciek , od ocka kyticu tych malých klincekov ... a vecer ma prekvapil svagor, doniesol mi meter dlhu cervenu ruzu sami galantni muzi A co viem, ocko mamke kupil krasnu velku kyticu tulipanov (mamka je na tulipany a narcisy a u nas sa vzdy vyuzije moznost tesit ci je to MDZ,MDD, den matiek, den otcov ... vsetko je fajn, ked moze clovek spravit niekomu radost
Dee mi gratuloval uz v piatok, bo ho zmiatol nejaký pán na námestí a tak si myslel, ze uz v piatok je mdž a dal mi take marcipanove srandy a potom bol nešťastný, ked sa dozvedel,, ze nemusím marcipan ňuuu
Aj jeho tatko mi gratuloval a dal mi belgické pralinky..
dokonca segra uz vo štvrtok aj mne aj mamke kúpila k nášmu dnu čokolády
potom este dvaja kamaráti mi gratulovali a este jeden cudzí chalan, ktorý si chcel odomna kúpiť lístky na hospitality..ale nekúpil ich nakoniec nah
neviem ci je správny výraz 'gratulovať' v tomto význame...ale tak..netuším aký iný by som použila
Nie. Frájo mi chcel kúpiť ale ja som odmietla lebo to bolo zbytočne drahé. Ale srdiečko ma bolelo, keď som odmietala ale aj tak viem, že mi to kúpi
ale prežili sme krásny dník. boli sme v kine, prechádzali sa, rozprávali, smiali, a to ľúbim oveľa radšej ako darčeky :happy:
Ja som rozoslal 692 SMSiek žienkam , ktoré poznám a mám na ne čísla- tam kde neboli čísla bola žiaľ iba FB správa. Každá SMS bola jedinečná.
A odozvy? Veľmi milé
Teraz som si uvedomil, že BIRDZ som nejak obišiel :/ Tak dodatočne vám tu všetkým ženským blahoželám k včerajšiemu MDŽ
Od ocina som dostala v sobotu ruze ale to len tak.. ale inak sa u nas doma neoslavuju.. vlastne ani s frajerom taketo pseudosviatky ako Mdz a valentin a pod. nedrzime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
a od oca nič, ani tak akurát tie margarétky :happy:
Ružu od maminho kamaráta, čo na návštevu došiel, od tata veľkú bonboniéru, od uja srdiečko s cukríkmi a od ujovho kamaráta čokoládové lienočky :happy:
A nemyslím si nič o tomto sviatku, iba to, že aj muži by mohli mať svoj
ktore som si vydupala statusom.
ale viem že to vie byť aj pekné. to je len môj osobný pocit...
ružu
spoko som
Tak vám aspoň ja venujem tento krumpeľ
a ešte mi napadlo - nemám rada adelu banášovú, ale dnes mala v HN naozaj trefný článok ohľadne MDŽ, pod ktorý by som sa aj ja podpísala - odporúčam prečítať
ale mdž je taký pointless sviatok ale aj napriek tomu bolo dnes pekné počasie, ľudia boli vonku, kupovali koláče a kvietky a bolo to svojím spôsobom pekné že ľudia trávili deň spoločne
a dali sme si vino zas , bo vcera sme oslavovali moje meniny
A vlastne som dostala! Kvietky od starkého.
Hoc ja som svojej milej kvetinky dal :3 aj jej mamičke :3
si myslím, že potešilo
a o sviatku si myslím že ho treba oslavovať, ibaže to asi nerobíme správnym spôsobom. Skôr by sme mali rozmýšľať nad postavením žien vo svete.
tak ale ráta sa, i keď je ešte u teba..:/
a ešte perník a kvietok od ocka
Aj jeho tatko mi gratuloval a dal mi belgické pralinky..
dokonca segra uz vo štvrtok aj mne aj mamke kúpila k nášmu dnu čokolády
potom este dvaja kamaráti mi gratulovali a este jeden cudzí chalan, ktorý si chcel odomna kúpiť lístky na hospitality..ale nekúpil ich nakoniec nah
neviem ci je správny výraz 'gratulovať' v tomto význame...ale tak..netuším aký iný by som použila
ale prežili sme krásny dník. boli sme v kine, prechádzali sa, rozprávali, smiali, a to ľúbim oveľa radšej ako darčeky :happy:
A odozvy? Veľmi milé
Teraz som si uvedomil, že BIRDZ som nejak obišiel :/ Tak dodatočne vám tu všetkým ženským blahoželám k včerajšiemu MDŽ
...napriek tomu, že v prvom momente sa mi okrem pozitívneho údivu vsugeroval aj akýsi "creepy" dojem z toho, skladám klobúk - máš moje uznanie!
ale nič iné som si ani neželala