najnepohodlnejšie sa cítim v podprsenke v letných horúčavách. a btw, nikde nie je napísané, že ju nosiť musím(e). keď nechcem, tak si ju proste neoblečiem.
na verejnosti by som sa citila nepohodlne bez nej aj ked to nie je to ten najpohodlnejsi kusok oblecenia.. a niet nad ten pocit ked si ju po dlhom dni dam dole
@hoperpohroma mne sa práveže hrozne ľúbia také chudé krásne dievčatá čo si dajú tielko a nemajú podprsenku (nie zrovna nejaké extra na telo) a trochu to vidno no, bradavky je to sexyy
@nicolkaa ja nie som krasna chuda, ja mam len chude prsia :´(
no podla mna ked si niekde s partnerom tak to sexy moze byt, ale chodit tak po ulici.. no ja neviem, ja som toto leto raz bola bez podprsenky a aj to vo vystuzenom tielku ale ked sa ti to paci, je zbytocne ti kecat do toho
Je mi to nepohodlne ... Ale zvykla som si ... Mam aj od potprseniek jazvy.. Ked som si jeden den nedala potprsenku tak na mna kamaratky kukali ze ci som volaka ku*vicka alebo co .. tak som ptm uz srala na to ..
Podprsenky mám rada tie, ktoré nezväčšia prsia o dve čísla.. --Človek tak zisťuje, akí sú niektorí muži hlúpi, totiž, ak má žena malé prsia a dá si push up podprsenku , tak si myslia, že má veľké prsia..funny vecičky sú t
nepohodlné,lebo ma tlačia všade a nejak mi žiadna nesedí dobre :/ ale ani bez podprsenky by som sa necítila dobre medzi ľudmi,najradšej mám tie športové
Pamätám sa na ten keď kedy som začala nosiť podprsenku a nenaávidela som ju, cítila som sa v nej hlúpo...teraz som si ale už zvykla. Aj keď nemôžem povedať že mi je to pohodlné. Najviac neznášam tie s kosticami a vypchávkami.
Je známe, že väčšina žien si nevie vybrať vhodnú podprsenku a preto im poväčšine vadí. Ale verím, že občas to vadí každej a preto svet bez podprsenky je skvelý, i keď pohľad na niektoré "ženy" s lajdákmi je
keď mám podprsenku, tak aspoň nemám pocit, že mám iba bradavky ale včera som bola von bez a bol to zaujímavý, dobrý pocit, ale bez by som normálne nechodila
@tanickina uplny suhlas. Chlapi si castokrat vobec neuvedomuju co sa zatakymi pekne zdvyhnutymi prsiamimoze vskutocnosti skryvat a ked pride na lamanie chleba a rozopnu podprsenku, zistia ze vlastne nasli dve ceresne
v lete nosím šaty a tričká, ktoré majú strih taký že podprda tam vyslovene nepasuje, dokonca ani bezramienková...ale inak by mi bolo asi divné ísť bez nej...ale čo neznášam sú SILIKONOVE RAMIENKA!!! to ked' vidím na niektorej babe tak sa mi dvíha tlak! ved je to absolútne nevkusné
Osobne v nej aj rada spím teda v tej čo spím nenosím von, do školy atd mám čisto na spanie ku pižamku @nicolkaa súhlasím! chcem male kozy :/ vtedy by som možno chodila aj bez nej
pre baby s malymi prsiami je to jednoduchsie a menej nevhodne, ako ked si ju neda baba s C,D kosikmi, ktora ked si pobehne, dobre, ze sa nevyfacka. urcite su nizsie ako ked ma podprsenku a tiez prsia maju svoju vahu. a napinaju kozu. cize ak si chce velke prsia zachovat pevne co najdlhsie odporuca sa ju nosit casto.
plus u niektorych malych prs bez podprsenky si to nikto nevsimne, zatial co u velkych budu hned bud zvedave alebo odsudzujuce pohlady (a ak tie prsia volajako pevne nema, tak aj posmesne).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
(vlastne, dakedy sa mi to doma nechce obliekať, ale zas, ja som irrelevantná veľkostná kategória
vlastne si ani nemyslím, že ju potrebujem
no podla mna ked si niekde s partnerom tak to sexy moze byt, ale chodit tak po ulici.. no ja neviem, ja som toto leto raz bola bez podprsenky a aj to vo vystuzenom tielku ale ked sa ti to paci, je zbytocne ti kecat do toho
a tak, myslím, že od istej veľkosti pŕs je už nepohodlné NEnosiť podprsenku
a hej, bola by som radšej keby som ju nosiť nemusela
@tasha5 co tym myslis ze niektore si to mozu dovolit? podla coho urcujes kto si to moze dovolit?
ľudia by asi pozerali ako keby som si zabudla obliecť gate
A vlastne súhlasím s @veroniques. Ale teraz v lete do niektorých šiat a tričiek nenosím, lebo proste netreba.
@marttina ty chvastúň jeden!
Bez nej ste viac sexy.
plus u niektorych malych prs bez podprsenky si to nikto nevsimne, zatial co u velkych budu hned bud zvedave alebo odsudzujuce pohlady (a ak tie prsia volajako pevne nema, tak aj posmesne).
toko k tomu.
ale inak ak nemusím nemám ju
Strasne ma inak irituju dievcata co nosia podprsenky ku veciam (hlavne satam) kam sa nehodia alebo nepatria.