Dievčatá, keby sa vám naskytla možnosť byť modelkou išli by ste do toho?
Ale teraz si odmyslite všetky tie drogy, obmedzovania a blaaa blaa. Proste keby ste sa mohli aspoň raz poprechádzať po catwalk ako napr. Victoria´ s secret. Boli by ste s modelkami ako Adriana, Alesandra, Candice, Miranda... a pozerali by sa na vás všetci
Zabudla si spomenúť tie horšie veci.Ako niektoré modelky aj keď majú 40kg držia prísne dlhodobé diety,čím si ničia zdravie,a to by mi isto nestálo za takú "slávu",čiže nie.
nie O.o chcem cestovať aj už cestujem ale nie pre taketo dovody. do kosova na peacemaking konferencie nie robit vesiak popripade fap podklad niekomu... neviem ja v tom akosi nevidim moc zaujimaveho... jedna vec je takto sa pretrcat pred priatelom, to ano, ale catwalk nejak nie
@mickeymouse010 v tých troch bodkách som myslela aj tieto veci. A 40 kg to je veľmi málo. Určite sa nájdu aj také ale čo som videla VS tie majú minimálne tých 53.
dostala som v zivote rozne ponuky, ale neprijala som ani jednu, lebo ma ziadna neoslovila. taktiez som velmi svojhlava a tvrdohlava osoba a celkovo nie som povaha na modeling. co sa tyka modelingu, tak sa mi paci vacsinou ten vysledny efekt, ale tie hodiny driny a cele dianie v zakulisi je pre mna presny opak toho, co chcem v zivote zazivat.
nie pretoze je to len pozlatko, vnutorne by ma to nicilo... sice ma niekolko ludi na to nahovaralo posielalo maily na agentury ale ee... ja necu odmietla som vela veci a viem ze este odmietnem odmietla som toto, peniaze, vedu, poznanie... pretoze som sa rozhodla zit jednoduchy pokojny zivot
nie, okrem nedostačujúceho zovňajšku na to nemám ani povahu, cítila by som sa maximálne divne iba tak sa tam bezcieľne nezmyselne prechádzať a navyše byť pri tom fotená...
nie som dokonala vzhladovo, som hanbliva, svojhlava, marniva, pacim sa sama sebe, rada cestujem, spoznavam ludi a chcem byt samostatna, cize vidim v modelingu aj pre aj proti.
no v prvom rade mám od modelky dosť daleko... ale ak by som vyzerala ako modelka tak si myslím, že by som mala dosť zaujímavý život aj bez fotenia a pretŕčania sa na móle tak by vlastne na to nebol dôvod
uz som par svojich kamiek na to nahovaral, napriek tomu, ze si myslim, ze modelky su vo vseobecnosti velmi zly priklad pre mladez. verim, ze aspon ony by mali rozum
booože každý tu píše, že dostal ponuku aby ulahodil svojmu sebavedomiu jasné, že každý dostal ponuku, lebo väčšina modelingových agentúr chce vymámiť čo najviac peňazí od dievčat čo si myslia, že sa stanú modelkami a veľmi po tom túžia(ktorá by nechcela všakže). Ale len jedna z mála sa stane úspešnou modelkou aj to boh vie akou "protekciou". Práca modelky ako brigáda je fajn, ale ako práca ktorá ťa má uživiť asi nie, modeliek je strašne veľa a nemajú nič, ak si myslíte, že každá modelka zarába milióny...Ja by som chcela byť v ich koži, ale iba na chvíľku, síce majú veľa peňazí, dovolenky...ale žiadne súkromie, keď ideš vyhodiť smeti tak je tam tisíc fotografov aby ťa mohli poohovárať. K tomu veľká konkurencia, živiť sa krásou nie je žiadna výhra, lebo vždy budú, krajšie a mladšie ako ty. Na koniec krása nie je večná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale nebyť si vlastnou paniou času a byť niekým dirigovaná, to nechcem.
Radšej si zarobím na tie handry vlastnou cestou.
nie, nechcel by som, minule sme sa o tom rozprávali akurát
ale nevadilo by mi byt tematicka fotomodelka
ale ak by som mala na to fyzicke predpoklady, tak preco nie?
tou som kedysi doooosť chcela byť
no nič..idem plačkať..