Teraz taká otázka: Sú dnešné dievčatá/ženy materialistky? Keď je niekto bez prostriedkov, môže byť pre dievča/ženu zaujímavý? Odpoveď poznám, chcem si len prečítať, čo si o tom myslíte.
Samozrejme, ako inak. Myslím že bez materiálnych záležitostí človek asi ťažko vyžije, a je to logické.
Ide len o to ktorá je viac a ktorá je menej náročnejšia. Niektorá by chcela mať všetko ihneď a niektorá by si na to chcel postupne sama zarobiť a nie len vycuciavať manželov a priateľov :/
ked som sa zamilovala do priatela (sme spolu 5 rokov) bol chudobny student na strednej a aj tak bol pre mna najuzasnejsi na svete a stale je. aj ked popri vyske pracuje a polepsil si, nie je to dovod preco som s nim. ked dostudujem budeem sa vediet hadam zabezpecit aj sama.
@Radiophonic Je to tak individualna zalezitost, ze sa to absolutne ani len trochu neda generalizovat do jednoznacnej odpovede na tvoju otazku. Urcite ma sancu kazdy.
tak viac ako dakedy, ale tak to bude asi tou dobou v ktorej zijeme... ved aj my chalani sme materialistickejsi, ako dakedy. Ale podla mna im nejde iba o peniaze, a tak... urcite nie. Na druhej strane mozno je pravda, ze baba by nechcela chalana ktori by pre nu prisiel na starej skodovke, lebo by sa zanho hambila. Nie v zlom, len si myslim, ze dievca sa radcej bude pysit svojim chlapcom, ako keby sa mala hambit za to, ze je chudobny.
jj priznavam ide mi o peniaze... sorry ale neviem si predstavyt ze by ma chalan vozil na skodovke omg...ale zase niekde sa zacat musi... a vydrziavat sa je nechutne az stetkovske ... cize ja mam goooood otecka on cvaka vsetko
@Fleshleecat vies kolko starsich tzien muszi rozvazaju na skodovkach? Vidiet ze este sama na seba nezarabas..potom som zvedavy aky nazor budes mat..A dalsia vec ked spoznas chalana a paci sa ti ..zalubis sa ale zistis ze ma skodovku tak automaticky mu das kopacky co?
@Fleshleecat - hm.. veru zvláštny názor - som zvedavý či si budeš stáť za svojimi slovami aj o pár rokov keď sa na teba tvoj obetavý tatko vyprdne a nebude ti platiť tvoje výdavky A ver tomu že to bude skoro...
nie som na peniaze, aj keď racionálne musím sama pre seba zhodnotiť, že z lásky sa nenažerem.
a rada si predstavujem, že som bohatá a je to fajn. alebo že si nabalím bohatého, hahaha. ale žeby to bolo hodnotiace kritérium? to nie. je to len taký sen pod perinou.
pre mňa je človek nezaujímavý, keď má prázdnu hlavu a prázdny život (plná hlava a prázdny život je tiež nahovno kombinácia) a nie, keď má prázdnu peňaženku.
ale ako hovorím, z racionálneho hľadiska jednoducho by som nemohla byť s niekým, kto by nedokázal uplatiť ani len mesačný nájom... ale to nie je materializmus.
preco nadavat na @fleshleecat ? kazdemu podla jeho gusta. preco jej nanutit niekoho normalneho, ked ona chce presne takeho, ktory bude jej tuzbu po majetku svinsky vyuzivat vo svoj prospech? taketo zakladanie si na financiach je perfektnym prostriedkom na parovanie ludi. vela stastia
Osobne by som nechcela mať priateľa, ktorý sa nevie o seba finančne postarať, je lenivý, nechcelo by sa mu robiť a spoliehal by sa na "náhodu". Nie je to preto, že keď nerobí = na nič ma nepozýva.. ale ide skôr o princíp, každá žena chce mať po boku nejakého muža, ktorý sa o seba vie postarať a nech zarába akokolvek, (mne osobne je to jedno)..
A ak sa tu spomínajú autá.. je mi absolútne jedno aké auto má, ani ho mať nemusí (ale lahko sa zvyká na ten pocit, že ho má.. ) nemám problém sa voziť aj v škodovke.. čaja to zabila
Tak chápem že chalana ktorý je totálna nula svoj žvot nikam nesmeruje nič nechce dosiahnúť nemá peniaze nemá predstavu ako ich získať a aj keď ich má minie ich napríklad na chlast , cigarety, automaty atď. V takom prípade je byť "materialistom" na mieste a platí že Z lásky sa nenaješ.
Ak ale berieme že niekto je momentálne bez prostriedkov...povedzme šikovný inteligentný mladý človek ale slabé rodinné zabezpečenie, problémy v rodine a podobne tak myslím že normálne dievča to pochopí a bude mať rada takého chalana.
Myslím že sú ale aj "materialistický chalani".
Btw: Z evolučného hľadiska je vraj materiálne zabezpečenie partnera dôležité z pohľadu že zabezpečený partner sa skôr dokáže postarať o potomkov.
@Fleshleecat no ja by som ťa teda nechcel "cize ja mam goooood otecka on cvaka všetko" keď som si to prečítal prvé čo ma napadlo že si robíš srandu Ľudí ako si ty mi je úprimne ľúto.
Je to veľmi individuálne..Ale myslím si, že väčšina dievčat by uprednostnila milého chlapca na BMW než milého chlapca na škodovke...
Je to smutné a priznám si aj ja, že mi ide aj o peniaze, pretože z lásky sa nenaješ... Ale rozhodne nie som ten typ, čo by chodil s chlapcom len kvôli peniazom.. Mala som tú možnosť už niekoľkokrát, ale keď sa mi niekto hnusí, tak s tým už nič nenarobia ani extrémne drahé darčeky...
Dobre vieme, že dievčatá milujú nakoupovanie...(teda aspoň väčšina).. Niektoré pre to, že krásne nové botičky vyliečia aj zlomené srdce, iné pre to, že je úžasné pobehovať s kamarátkami hore dole po obchode a popri tom klebetiť o všeličom možnom i nemožnom. A čo by bol úplne najkrajší pocit?? Nakupovať bez limitov (podľa mňa je to dokonca lepšie než orgazmus).. A keď si to už sami nemôžeme dovoliť, náš priateľ by mohol
Navyše, po rozchode s "chudobným" chlapcovi by ostalo len zlomené srdce a možno pár hlúpich plyšákov, ale po bohatom ktovie čo všetko
ked baby idu po peniazoch, tzn. su s dotycnym koli jeho financnemu zabezpeceniu, autu, alebo proste preto, ze nemusia po baroch nic platit, myslim, ze maloktory chalan je taky jebnuty, ze by o tom nevedel. to nam dava jednoduchu rovnicu a to, ze baba je s chalanom pre prachy a chalanovi to je jedno, pretoze ma pritazlivu partnerku a zajebe si kedy chce...cize:
Či som materialiska? Som, ale len do určitej miery... Je mi jedno, aké má chalan auto... Dokonca ho ani nemusí mať... Záleží mi len na tom, aby na seba (prípadne na svoju budúcu rodinu) vedel zarobiť...
Milujem nákupy, ale uskromním sa aj s lacnejšími vecami... Poteší ma, keď mi priateľ raz za čas niečo kúpi, ale keby mi pravidelne platil účty, vadilo by mi to... V budúcnosti si na seba chcem zarábať sama, nie sa nechať vydržiavať nejakým pracháčom... A okrem toho, bohatí chlapi so mnou nič nerobia, je to to posledné čo v živote potrebujem... Uznávajú úplne iné hodnoty ako ja... Nie som z bohatej rodiny, preto ma predstava bohatého chlapa desí
@Fleshleecat ten tvoj otecko by ti mal riadne namlátiť, a nie ti všetko platiť!!! Vieš koľko je na svete ľudí, ktorí nemajú ani čo jesť?! A ty by si si nesadla do škodovky... Vieš čo by niektorí ľudia dali za škodovku??? A nemajú ani na ňu...
@Xhtml@44 Mne to zas taký problém nerobí. Ja ich spoznám tak, že sú výrazne namaľované, dokonale ostrihané, oblečené v extravagantných drahých značkových kúskoch, niekedy bez akéhokoľvek vkusu, doplnky(kabelka+obuv) majú vyslovene iba z pravej kože, najčastejšie sa vyskytujú v kaviarni, kde si položia na stôl vysúvací mobil a ak fajčia, tak marlborky alebo glamourky (tenké cigarety, lebo tie nie sú podľa nich také nezdravé), vedľa nich sedí muž z hrubým krkom alebo so slnečnými okuliarmi na temene hlavy(alebo oboje), so zlatou reťazou na krku a na stole pred ním ležia kľúče od auta so znakom BMW (Audi) pekne natočeným do okolia. Ak rozpráva o filme, tak o takom, ktorý bol včera v kine v predpremiére a v hudbe je u nich jednotkou r´n´b. Výsledkom tohto všetké je u mňa dojem totálnej asexuálnosti.
P.S.
Ospravedlňujem sa všetkým babám, ktoré sa vyznačujete všetkými týmito znakmi a nie ste materialistky.
@stage keby som toto napisal ja, vies ako by ma tu ukamenovali? suhlasim, proste pipky.. typicky napr moderatorky sprav, pocasie, atd - pozor, vyhradne v markize, joj.. v ct1, stv sa snazia byt seriozne
Prevažná väčšina si myslím že sú také, stačí sa nachviľu zastaviť a pozorovať, nieje nič jednoduchšie a výsledok je jasný... ale nájdu sa aj výnimky, pár ich poznám chvalabohu
Takisto platí pravidlo - kto chodí po podnikoch typu Dopler a podobne, iné baby ťažko spozná
Z lásky sa nanažereme, to je pravda, takže by som určite nechcela partnera ktorí sedí doma a nezáraba ani korunu.
Takže možno som materialistická, ale to podľa mňa aj väčšina chalanov, asi by tiež nezniesli pri sebe partnerku, ktorá nezarába ani korunu a oni by ju mali živiť.
Samozrejme, že pokým nezarábajú vysoko nad priemer a nevyhovujem im to, že žena sedí doma a stará sa o domácnosť :p
Ale ja si neviem predstaviť, že by som s niekým bola len peniaze, určite je fajn, ked má človek peniaze, ale nevadilo by mi začať žiť napríklad aj s niekým, kto je po škole, veľa ešte nezarába, ale časom by sa dostal vyššie, keby bol pracovitý a mal by nejaké ciele
@Xhtml Čožéééé? Teraz ma tu budú kameňovať? Sakra, snáď nie, veď na birdzi také nie sú!
S tými rosničkami súhlas, ale k tomu ti poviem, že najlepší moderátor počasia je Miloš Čížek na TV Barrandov. Bradatý, veľmi milý, vtipný, starší pán, so super prejavom, na facebooku má fanklub. Normálne to je kultúrny zážitok. Pozri si ukážku :
@Fleshleecat fakt nikdy nepochopim taketo standy ako si ty. Lopatu si este v ruke nedrzala, ale vyvazat v aute by si sa chcela. Taketo zeny ako ty bude len poslusne handry bohatych. Bude ta jebat a kupovat ti veci a to je asi tak vsetko. Po mimo teba bude mat inteligentne dievca, ktore ho bude reprezentovat v splocnosti. Ty budes iba taka kurvicka.
Vies mam priatelku a nemam problem jej zaplatit trebars dovolenku niekede v Tatrach. Ale preco? Kazdy sa musi naucit si zarobit a vazit si peniaze. Ty si ich vazit nevies lebo vsetko ti da tvoj tatko. Keby si si mala zarobit tak si rozmyslis kam peniaze vrazis. Ja som tiez materialny clovek. Kupil som si drahy notebook - preco nie? Ked nato mam, kupim si znackove oblecenie . preco nie ked si nato zarobim?
Ale ty? Pre teba to je samozrejmost, ale pre mna to je vysledok mojej prace ci schopnosti. Lutujem ta v zivte to budes mat s takymto pristupom tazke. Raz, ale tatko nebude a mozno ani ten bohaty frajer a mozno ani nic nezdedis a potom co? Zivot je nevypsitatelny, nezabudaj nato. To, ze mas dnes drahe veci moze byt zajtra tak, ze budes byvat na ubytovni.
@hajzelodkosti V dnešnej dobre dievčatá majú ťažké zohnať si normálnu brigádu/prácu narozdiel od vás-chlapcov (mám na mysli práce na stavbách atď)..
Navyše som nepochopila ako sa môžeš porovnávať so 17 ročným dievčaťom, ktoré ešte chodí na strednú, nemôže si zarábať toľko aby si kúpila drahý notebook a tak jej to ešte kupuje otec zatiaľ čo ty si školu už dávno skončil a preto môžeš normálne pracovať a kupovať si aj takéto drahé veci..
@Klaudiqaaa to je taka blbost. Mam milon kamosiek dokonca viac nez kamosov a ziadna nema problem s brigadou. Mozete robit v obchodoch s oblecenim /tych je plno a maju radsej baby v predajni/ napr.
Mozem pretoze aj ja som chodil na strednu a mal som 17 a nikdy bz som taku blbost z huby nevypustil. Ked som mal 17 resp uz 18 tak moja prva brigada mi vtedy za mesiac priniesla 17 000 Sk a nerobil som na ziadnej stavbe. Tu pracu robia aj dievcata.
Lenze ja som si drahe veci /co je to draha vec?/ resp. drahsie veci napr. znackove oblecenie kupoval aj ked som chodil na strednu. Mna tatko autom nevozil a nic mi nekupoval, nei ze by nato nemal, ale preco by to mal robit? Ja chcem byt aj som vzdy /obcas nie / cchel byt financne nezavisly.
Vies nepisal by som to keby ona nepisala take picoviny ako mne tatko vsetko kupi. Tkaeto typy nenavidim, takyto ludia sa mi priam hnusia. Je to ich neschopnost ci lenivost? A mozno aj chyba rodicov.
človeče, tvoje témy sú...veľmi zvláštne. všetkých ľudí, čo nosia tenisky, považuješ za konformných, všetkých, čo posilujú, za idiotov a teraz aj všetky ženy za materialistky. nájdeš na niekom aj niečo pozitívne?
@Klaudiqaaa takto som to myslela..... hold chudaci to pochopili tak ako chceli zakomplexovanost tu je ocividna ...NACO MAM OTCA AK NIE NA TO ABY MI KUPOVAL TO CO POTREBUJEM A CHCEM???? tak sa asi zamyslim nad niecim co som napisala a potom napisem primeranu odpoved
@Fleshleecat Takže zo Žiliny? Ty máš ale energie! Kde sa to v tebe berie? Skromná, príjemná, milá, ochotná, priateľská, inteligentná, zdvorilá, obetavá... pojmy, ktoré ťa obchádzajú niekde cez Banskú Bystricu.
(Sakra, teraz som asi pichol ruku do osieho hniezda, ale počkám, čo z tohto budem mať.)
Aspoň čiastočne sú, podľa mňa...ale aj človek bez peňazí môže zaujať...to nieje len o peniazoch....aspoň mne je to jedno...aj keď poznám aj babu, ktorej ide iba výlučne o peniaze...
@fleshleecat Priznávam, nick je jebnutý ale už si ho nechcem meniť, načo...
To, že sa učíš/učila si sa na samé ešte neznamená, že si niečo viac ako ostatní, hlavne s tým tvojim prístupom," starajte sa o mňa, ja som niekto", pričom si neni zatiaľ nič iné, len nula
A neviem síce na čo ti to bude, ale mám OA. A tiež som bola prijatá na gympel, aj keď samozrejme taká dobrá v známkach ako ty som nebola. Ale v živote nejde ani tak o známky, ako o tvoju cielavedomost, ktorú ty máš zjavne veľkú...
A nebavíme sa tu o mne, ale o tebe... Ale určite som si nepýtala v 17 pravidelne od otecka many na značkovu mikinu ako niekto...
@Fleshleecat na pokec nechodim. Ja uz enchodim do skoly, ale inak na informatiku. A co? Ty si myslis, ze jednotky co znamenaju vzivote? Zamestnavatel sa ta nikdy nebude pytat ci si mala jednotky na tvojom gympli. Zamestanavatela bude zaujimat co vies.
Inak ja neviem, ale dievca so 140 IQ by nemalo nadavat a ani naznak toho by sa u nej nemal vyskytovat.
Ty chces ako povedat, ze v 17 rokoch je tvoj uspech vyzbieranie penazi rpe UNICEF (oficialne ich nazyvam zlodeji), jednotky v skole (co je sice chvalihodne) a monitor na 100%? To je ako tvoj uspech? TU na birdzi by som nasiel omnoho viac ludi, ktory dosiahli toho viac nez to co tu menujes.
Dobre ja som raz na brigade urobil trzbu za emsiac 100 000 Sk. Kolko si to vyzbierala?
Nech sa prihlasi niekto kto povazuje cinnosti tejto dievciny za ohrmoujuce a vymykajuce sa zo sedeho priemeru.
Nuz tak to chodi. Najprv je chalan oslintany, laska na cely zivot isto . . . Neskor mozno bez penazi . . . A slecinka pociti diskomfort, zbali kufor a odsmatle k rodicom, alebo sa zavesi na inu pokladnicku.
Uzas, co dovolia rodicia svojim potomkom
. . . dojst domov a zahlasit: "Z coho mam zit? Vypapulovat si nove znackove handry, elektroniku, tazko zarobene peniaze rodicov na diskoteku, kino a p."
Len raz by som to doma skusil . . . taka rana by ma vystrelila von dvermi ze by som hodinu hladal smer.
A potom vonku s vypapulovanymi peniazmi a vecami sa medzi vsetkymi ukazovat, aky som sebestacny ako si na seba viem zarobit. Minat peniaze a namotavat fifleny v okoli.
@fleshleecat - myslím, že tým svojim prvým príspevkom si to trochu prestrelila a že to už možno aj trochu ľutuješ. Vidíš, stačí málo a znepriatelíš si mnohých. Ale na tvojom mieste by som sa hodnotu IQ nehrdil, pretože prejavom to definitívne popieraš, ako to spomenul aj @hajzelodkosti.
@Klaudiquaaa Tiež nesúhlasím vieš koľko je pozicii na ktoré mňa nevezmú pretože som chalan? Stačí že sa idem spítať či nepotrebuju brigádnika-čašníka...chcú len dievča v Obchode z čokoládou tiež zháňajú len brigádničky. V Tescu na tie Club card tiež len dievčatá. Máš jasné že na stavbu búrať steny nevezmú dievčatá(tie berú napr na umývanie okien a zmývanie) A je rozdiel za 2 eura sedieť niekde za stolom a za 2 eura pracovať na stavbe. Takže by som netvrdil že je to ťažšie sú proste práce kde chcú dievčatá a práce kde chcú len chalanov.
@Fleshleecat čo chceš povedať tým, že máš IQ nad 140??? Keby si bola inteligentná baba, tak nevypustíš z huby také veci ako si písala hore... A čo, že chodíš na gympel??? Aj ja som tam mohla chodiť, ale radšej som šla na OA... A keď sme už pri chvastaní, tak aj ja sa pochválim. Učím sa na samé 1, chcem ísť na výšku, ale nepôjdem, lebo namám takého ocinka akého máš ty... Ty mi tu ideš hovoriť niečo o snahe??? Ja ak budem chcieť ísť ďalej študovať, budem musieť makať aj učiť sa zároveň.... A takých ľudí je veľa...
Hm, tuším na birdz vzniká zaujímavá skutočnosť ...
Človek, so sklonmi k zovšeobecňovaniu, doposiaľ neznalý pojmu iq by si na základe čítania fór mohol pomyslieť, že tí ľudia s iq 140 sú teda poriadni magori ...
Aj keď veľmi nerád - poznám chalana ktorý vždy každému vyhadzuje na oči že mu nestačila horná hranica 180 pri IQ testoch u Mensy... (no u neho je to pochopiteľné pretože ten robí všetky matematické úkony spamäti a rozpráva sa s obyvateľmi iných dimenzií) Ale čo tu čítam - takýchto ľudí je evidentne viac...
VSETCI MI POVECTE CO ZLE SOM POVEDALA ...CO NEINTELIGENTNE SOM POVEDALA....CO VAS TAK STRASNE URAZILO...
ze mam peniaze?? ze mam dobreho tatina??? ze sa mi dari???
hoci co napisem sem na tento pojebany birdz ozve sa tlupa zakomplexovanych ludi co mi povedia ze si nic nevazim....keby ste boli normalni posuniete tou mysou hore a precitate si o som pisala!!!
A CO ZE MAM PENIAZE?? A CO ZE SI NEZARABAM (aj ked ako som povedala robim u otca) ??
nech sa mi ozve 17rocny co nepotrebuje peniaze od rodicov ani ich starostlivost ani nic z toho co napriklad potrebujem ja!!!
ale tu je jedine , s cim bojujem stale ...ZAVIST ...slovaci su zavistlive kurvy, pre ktorych kazdy kto ma viac je automaticky odpisany
@Fleshleecat niesi sama co ma peniaze od otca..ja mam aj od otca ale aj zarabam pretoze som vysiel teraz to skoly, Ale k teme: ludia reagovali na tvoju vetu ze by si si do skodovky nesadla. Poznam desiatky parov ktore jazdia na embeckach, pretoze im otecko neda na nic drahsie. Ide o to ze to auto si kupil za svoje peniaze. Netajim sa tym ze ani ja nemam skodovku ale nikdy by som nenapisal taku somarinu ze by som si do skodovky nesadol. Pretoze este neviem ako mozem dopadnut v buducnosti.
Myslela si niekedy na to ako mozes dopadnut ty ked si nenajdes bohateho frajera, otecko ti prestane davat peniaze a budes mat pracu z ktorej len jak tak vyzijes?
Nikto ti tu nezavidi- nikto tu nepozna tvoje zivotne pomery. Vacsine 17 r. ludom davaju rodicia peniaze a nerozpisuju to tu.
Z tvojho posledneho komentaru by som povedal ze jediny kto tu ma nejake komplexy si ty...pretoze aj ja sa finacne nemam najorsie ale povazujem za trapne to vypisovat na birdzi al.inych forach a ostatnich posielat do p...i
@xhtml ano oboje je pravda...ale bola som k tomu donutena hned ako ma oznacili za hlupanu,
@tenario keby si to cital poriadne vedel by si ze som tam napisala : ,,...ale niekde sa zacat musi...´´ cize ja to uznavam ze nikomu nic z neba nespadlo....ja nepotrebujem nic nikomu prezentovat ani dokazovat...ale skus si precitat cele toto divadlo (mna by ani nehlo, no skus) a uvidis ze som bola prihnana k svojim slovam od tych vyssie... a pre mna je vsetko toto znak zavisti sorry...zle skusenosti
tak v vzhladom an to ako si v súčasnosti žijem nieosm odkázaná na bohatého frajera takže frajerove peniaze by som dáko neriešila ale tak keˇ=d už budem mať ukončené vzdelanie určite si nezačnem s dákym takým čo by ma vyciciaval...zase odtial potial treba...
@xhtml skurveny svet ma naucil, ze ako nahle si neochranim a neobhajim to co viem a to co mam, znechutia mi to taky ako tu... momentalne mam koli jednej vete so skodoukou naladu v pici
@fleshleecat vieš, tu je trošku iná komunita ako na pokeci..na to som tiež prišla nedávno... väčšinou zarytí moralisti, alebo zakomplexované osoby čo tu sedia 24/7 pretože sa do normálnej (reálnej) spoločnosti nevedia zaradiť.. pekní, bohatí a tí čo nežijú obyčajný(nudný) život sú tu prakticky odpísaní...
Teraz sa teším ako ma za tento príspevok všeci sprdnú
@Fleshleecat nejde tak ani o to, čo si písala, ale akým štýlom si to napísala... A keby si sa potom nezačala obraňovať trápnymi chvastami, tak by sa do teba nik nestaral... Všetkých nás živia rodičia, ale zase nám nemôžu platiť úplne všetko... Nemôžeš porovnávať to, čo robíš u ocinka s tým keď niekto maká na stavbe, alebo robí inak manuálne...
A myslím, že nie som jedinná, komu prídeš nechutne POVRCHNÁ... Preto si neodpustím pindy na tvoju adresu...
Ked niekoho otec má prosperujúcu firmu tzn. že má dosť penazí ......prečo by nemohol davať svojej dcere aby sa obliekala, kavičkovala a neviem čo ešte?!
Peniaze nie sú na to aby boli len na účte a stále sa šetrilo na niečo! a ked má niekto dostatok penazí, tak si ich može aj užívať a dovoliť si to na čo má.
Odsudzujete ludí, že nakupujú v obchodoch svetových značiek a platí im to ocino? no tak platí!! keby nechcel tak to nerobí! pre koho tu sú potom tie obchody? pre ludí!
Luccy89 Ty si troska mimo nie?Tu nejde o obchody a podobne veci.Ide tu o to ze ani ocino tu nebude vecne a ked si dievca zacne zarabat sama tak bude nemilo prekvapena,ako sa rychlo minaju zarobene peniazky.A ano zeny su materialistky ako moja byvala,mne sa starala kde davam peniaze a ked som sa jej opytal ja tak bolo zle.Mozete sa hambit
@Fleshleecat kks ty ak chodis na gympel moja, tak ja zozerem drotenu kefu
tvoja anglictina je na urovni 11 rocneho decka
sice nie prepac (aj to decko vie ze sa pise house a nie hous alebo ako to mas - si precitam po sebe, ne?
).... prave som tie deti urazil...ja si priznam, ze nemam v hlave vsetko pokope, ale ty si uz chora
! schvalne som kukal tvoj profil a ty ak mas IQ 140, tak ja som rad, ze mam nieco vyse 110, lebo ak su vsetci ,,inteligentni´´ ludia ako ty, tak fakt pride koniec sveta...
@fleshleecat Tu nešlo len o tú vetu so škodovkou, aspoň u mňa nie, ale pomaly o každý tvoj pripevok
- mám good otecka, on za mňa vsetko zacvaká,
- chodím na gympel a mám samé jednotky (to si dovoľte),
- k tomu IQ nad 140 a na môj vek veľké skúsenosti,...(môžte ma s prepáčením pojebať)
Tu nejde o to, že máš bohatých rodičov a život "bez problémov", ale o to, že si sa tu reprezentovala ako malá, arogantná, rozmaznaná piča (sory, môj názor).
Ale samozrejme ty si tu to chudatko, ktorému všetci krivdia a my (ja), sme tu závistlé kurvy.
A @klaudiqaaa máš pravdu, aj keď nie trošku, ale je to tu o dosť iné ako na pokeci... Čo som si tam pozerala tvoj nick, tak ty máš svojich obdivovatelov práve tam, tak ani sa nedivím, že sa tam cítiš tak dobre
@Fleshleecat k @80 ty peniaze nemas, ma ich tvoj otec. Dari? A kto povedal, ze sa nam nedari? To, ze sa ucis dobre je fajn, ale to neznamena, ze ked ma niekto 3 na strednej, ze je blbsi taky clovek by ta v zivote mohol predbehnut vo vela veciach.
Neviem odkial si zobrala, ze ti tu niekto zavidi. Ked si to myslis co tu este robis? Preco neodides? Chod niekde, kde si budes hrkutat s babami, ktore maju to co ty. Ja ti teda tento zivot nezavidim. V zivote si moja krasna nezazila nic. Nevies co je to chudoba, bolest a strach. Vies co to je drahe auto, peniaze a plne brucho, takym sa najlachsie hovori, ze ostatny zavidia.
Vidim, ze ta to dobre sere vsetko co ti tu piseme, ale mozno to je k niecomu dobre. Ak nie tak ta lutujem. Zacinas byt agresivna a podrazdena, pretoze pocujes od nas to co sa tebe nepaci a hned sme my ty zlý.
Chvalis sa tu svojim gymplom a neviem cim. JA ti poviem. Mal som priatelku, chodila na gympel a taktiez sa ucila na same 1, teraz chodi vraj na medicinu. Nie su chudbny no ani bohaty a mozem povedat, ze to bola fajn baba, mila, inteligentna. A keby bola ako ty tak po nej nie ze ja nesteknem, ale asi malokto.
Najdi si chlapca podbenho zmyslania ako mas ty a budte spolu stastny a nas obycajnych smrtelnikov nechajte v tom aky sme tupy, ako sme nic nedokazaly a ako moc vam zavidime vas "bohaty" zivot plny prachov a ničoty.
Prosím vás, už ju nechajte. Naložili sme jej, dostala, čo mala, možno aj čo nemala. Možno už sedí v kajúcom rúchu a sype si popol na hlavu vyčítajúc si nevhodnú formuláciu myšlienky alebo životný postoj samotný.
Práve takéto momenty, takéto konfrontácie s vyspelejšími názormi zabránia tomu, aby poruchy správania u mnohých mladých ľudí odtrhnutých od reálneho diania na zemeguli neprerástli do porúch osobnosti, čo by už mohlo negatívne zasahovať do reálneho diania na zemeguli a teoreticky ovplyvniť svetskú kvalitu Tvojho či môjho života.
@fleshleecat pozri ja napríklad tiež mám rodičov ktorý by mali na to aby som nič nemusel robiť(nepíšem to aby som sa chválil) tu ide o to že ma naučili ako si na to čo chcem zarobiť a peniaze od rodičov nepotrebujem. Čim mi pomohli naučiť sa postarať sa sám o seba. A aj keby že nič z toho čo majú moji rodičia nikdy neuvidím dali mi niečo cennejšie a to to že sa o seba postarám. Keď som bol malí neboli sme na tom nijak extra. Keď som mal 1rok mali sme družstevný byt jednu postel 2 stoličky a rodičia robili manuálnu prácu. Postupne otec začal podnikať prišla aj spomínaná Škodovka(110) potom Felícia neskor Renault, Peugeot a Mitsubishi. To všetko ma naučilo okrem toho že sa o seba viem postarať aj to že si vážim veci ktoré sú výsledkom niekoho práce. Pretože sám viem aké to je si na niečo zarobiť a aký je to dobrý pocit. Dnes ten chalan jazdí na škodovke o 10 rokov môže jazdiť na BMW. Toľko k tvojmu prvému príspevku. A áno pohŕdam namyslenou "smotánkou" "malomeštiakmi" ktorý si myslia že sú niečo viac a tí ktorý si svoj život musia postaviť od základu sú "nehodný" milosti. Momentálny finančný nedostatok nieje pre šikovného a sebavedomého človeka problém ale stavom dočasným a katalyzátorom charakteru a prejavenia vlastných schopností. Áno nájdu sa taký čo celý život budú jazdiť na škodovke a budú len znechutený vlastnou existenciou druhou stranou tejto mince sú ale ľudia ako ty.
Ako sa tu už spomínalo z IQ 140 by si mala byť nad vecou a z takými vecami. O tom že spustiť svoju obhajobu výškou IQ je fakt IQ 5,5. Človek z takým IQ by mal byť schopný obhájiť svoj názor a postavenie argumentami a logikou nie nadávkami a povyšovaním sa nad niekoho. V tejto diskusii si jediná kto tu svoje IQ vytiahol. Myslíš že by malo nejaký význam keby sme teraz každý napísali svoje IQ a ten kto má najvyššie je najmúdrejší najskúsenejší a má jednoznačne svätú pravdu. IQ nič neznamená je to len potenciál logickeho myslenia.
Čo sme dosiahli v škole a komu sme pomohli....áno v tvojom veku je škola tvojou povinnosťou a je správne že sa jej venuješ a si úspešná ale život je taký že v škole ťa naučia tak 10% z toho čo budeš v živote potrebovať. Známky niesu ani zárukou inteligencie a ani zárukou životného úspechu. Preto sa na teba zvrhla taká kritika. Plniť si povinnosti je správne dosahovať úspechy na svojej úrovni je chvályhodné ale neznamená že si TOP. Nebudem zhadzovať ani znevažovať čo si tam vymenovala ale pochop že človek inteligentný na seba takto pozornosť upútavať nemusí. Nič z toho čo si tam vymenovala nebolo argumentom ktorý by podporil čo si napísala predtým.
Sorry, možno som mimo tému, ale musím to SEM a práve TERAZ napísať.
Takže, nemôžem si pomôcť, ale zdá sa mi, že v týchto cca posledných dvoch týždňoch sa veľmi zvýšila úroveň tunajších diskusií. Mnohé témy sa tu dajú čítať od vrchu až pospodok, človek v nich nájde mnoho aktuálnych informácií, zaujímavostí, ale tiež až prekvapujuco veľa názorovej vyzretosti spojenej s rozvahou, intelektom a so zmyslom pre humor. Z celého tohto mám výsledný pocit, že nakoniec na tomto fóre a raz aj v tej našej krajine asi predsa len rozum zvíťazí nad ľudskou tuposťou (i keď pokec bude dosť tvrdým orieškom .
@Fleshleecat by ma zaujimalo na kolko by sa skresalo to tvoje IQ 140, keby ho robis v Menze. Predpokladam, ze by si bola tesne nad europskym priemerom, kedze schopnost logicky uvazovat a vnimat je v tvojom pripade zjavne nulova.
A zelam ti, aby si raz padla na hubu a zistila co je zivot. Cim skor to pride, tym lepsie (samozrejme pre teba).
ok nemam cas citat tieto nepodlozene zvasty... ale @Luccy89 a @Klaudiqaaa mi ukazali ze tu na birdzi to nieje az take zle a dokonale pochopili co som chcela a hlavne RECITALI SI TO CO SOM CHCELA POVEDAT CELE A NORMALNE TO POCHOPILI...cize:yebat na vase nazory...ja si zijem fajn je mi dobre mam uzasnu rodinu uzasnych priatelov bla bla bla... nenecham sa zdeptat komplexmi inych.... vcera mi z toho bolo na grc ale teraz je to len a len smiesne
a nie nemam v plane odist, zacalo sa mi totiz pacit provokovat vas.... a mozno je to to jedine co som chcela... nechapem ako tu moze niekto resp.Nikto komentovat iq osoby ktoru nepozna , a nejaky chudak tu da ze neviem anglinu=som hlupa....no moj/moja musim sa smiat
a neodpustim si otazku: vy by ste naozaj nemali problem prist dajme tomu pred aupark na skodovke? uprimne neodpovie nikto,zacnu hrdinske reci ze ani najmensi, ale ja vam to neberiem! jazdite si na com chcete, co sa starate v com jazdim ja?
Ty nikoho neprovokuješ, Ty nám len ukazuješ svoju nevyzretú osobnosť v celej jej šírke - je to zaujímavé sledovanie, niekedy až trpko komické. V každom prípade zábava, aká sa nevída každý deň. Myslím si, že táto vznesená kritika Ti pomôže odhaliť fungovanie ľudského života na tejto planéte, hoc si to nepriznáš.
Obaja dobre vieme, že činnosť, ktorú najlepšie ovládaš, je klamanie a predstieranie.
Snažíš sa nám tu vykresliť akceptovateľný obraz sebe samej (reči o IQ, angličtine, charite,...). Jednak Ti to vôbec nejde, tie Tvoje snahy a lži sú až príliš okaté a dvak - nepoznáš vôbec samú seba.
A tou poslednou otázkou si priam majstrovsky zaklincovala svoju úbohosť : )
tak ja som ti chudak hej ? podla seba sudim teba vsak ? a tak aspon nepisem jazykom ktory neovladam...sice preco ti to vravim...ved niekto z tvojou inteligenciou by to mal vedet ne ?
@Fleshleecat kamarat, ked mal skodovku (este nedavno) jazdil aj do auparku na nej. Ked su tvoji priatelia taky ako ty tak to musia byt fakt "uzasny". Vies co tebe vcera z toho bolo na grc a dnes nie, mne bolo z teba na grc vcera a kazdym tvojim pripsevkom este viac.
Vsetci sme chudaci, zakomplexovany a ja neviem co este jaaaj a este ti zavidime. Ehm, ako co ti mame zavidiet? Ja som furt nic take nepostrehol.
Ako niekto moze komentovat tvoje iq, ked ta nepozna? Tak isto ako ty mozes o nas hovorit, ze sme chudaci. Ja viem, ze neodides teraz, ale pevne verim, ze coskoro ano.
Inak priapdas mi dost labilna. Asi mas nejake problemy. Neviem, ale skus to riesit pretoze vekom to bude len a len horsie. Inak cital som si tvoje stavy a bolo tam len sami sex, sex, sex, jebat a sex. Nic proti ja milujem sex! Ale dievca, ktore o sebe tvrdi, ze ma 140 IQ?
Vies ked si to tak spojim, ze extremne milujes SEX plus ze si na drahe veci a auticka vychadza mi z toho, ze tvoj zivot a teda tvoj priatel bude bohaty (mozno) a jedine cim si ho ziskas bude, ze mu pred spravami roztiahnes nohy. Taka mala rada nato sa nemusis ucit na 1, nato ti staci aj zakladana skola
Neviem co k tvojej osobe viac dodat asi nic, si taka nezaujimava a obycajna.
Skodovka je auto ako hociktore ine, nezalezi na aute, zalezi na majitelovi. A auto je v prvom rade dopravny prostriedok. Kto chodi na tuningove zrazy a akcie na Slovensku ale aj v zahranici vie aj o skodovkach svoje. Ako mechanik mozem povedat ze ak auto stretne idealneho majitela tak ziari a skryje do tiena aj ine drahsie vozy. Niekedy staci len aby sa majitel o auto staral, poznal a udrzoval ho.
a k vam....nuda...nic viac nic menej.... nepodlozene obvinovanie ma, na zakladde toho ze ma poznate z par viet, uz neriesim, nema to cenu taketo moralizovanie
@Fleshleecat tak to ukaz svojim rodicom ci sa aj oni budu tak dobre bavit. Nemas argumenty tak jedine co napises, ze je to nuda a ze si to ukazala kamosom (o com silnooo pochybujem) cisto provokovanie.
Lol, normalne parkujem v garazi Auparku s polorozjebanou polohrdzavou Skodou Feliciou Pickup. Nemam s tym absolutne ziaden problem, a keby mi niekto nieco na to povedal, tak by som sa mu akurat tak zasmial do tvare
Prilis vela arogancie a obhajovania svojich cinov. Kebyze na zaciatku povies "sorry, zle som to naformulovala" tak je vsetko ok
Ale ty si pravdepodobne prilis arogantna na to Pretoze sa samozrejme nikdy nemylis
A druha vec je, ze ako sa opovazujes hovorit o ostatnych ze su "chudaci", ked sama seba obhajujes, ze co oni teba sudia, ked ta nepoznaju. Ty ich tiez nepoznas. Tak sama sebe seres do huby.
Kazdopadne VSETKO co ti bolo vycitane bola svata pravda. To ze si to mozno inak myslela zostalo nepochopene a usilovne si sa snazila aby to nepochopene ostalo nadalej.
Vyjadrovat sa nevies, argumentovat nevies.
Tolko k tomu po precitani celej diskusie. Aj ked sem nenapisem ze komu to je, myslim ze dotycna osoba sa bude citit oslovena.
Vysvetli mi prosím už len to, že keď si mala zo všetkého tie samé jednotky (teda aj zo slovenčiny) a dokonca 100 % monitor, ako môžeš robiť v pravopise také banalne chyby, ako robíš? Teda predstavYt, skodoUkou, otcovY, zhrozenÝ -mn. číslo,atď...
A ak máš napisať, že je to nuda, tak sa ani nenamahaj, to neni odpoveď...
@Adulicek01 : Ale zas ked ma clovek jednotku zo slovenciny, nemusi znamenat ze vie pravopis. Ja som mal napriklad vzdy dvojku zo slovenciny a viem pravopis dost dobre si myslim.
zbytočne jej budete niečo hovoriť, má svoju hlavu (očividne dosť horúcu ) a vašimi výrokmi len prilievate olej do ohňa, aby bola presvedčená o tom, že sme všetci závistlivé kurvy a ona musí veľmi bojovať, aby obhájila svoje vyhriate miesto. (dobre, toto som napísala hnusne. úprimne mi je to jedno, mňa len pohoršuje tvoj prístup k materiálnu)
ale áno, máš pravdu, slováci sú závistliví. to je ale asi jediná normálna vec, čo si napísala, aj keď v podstate sa nevzťahuje na túto situáciu.
@xhtml charakterové a povahové vlastnosti nemajú nič spoločné s IQ.
@Grietusha : Jak prilievame do ohna, ona nas ma predsa "tazko na haku a len sa na tom smeje" ako sama napisala Tak je doprajme trosku viac smiechu nie?
Ok dalej uz asi netreba (a ani sa mi nechce). Schvalne som to netriedil aby ste si urobili sami nazor na jej vyjadrenia, aby neboli vytrhnute z kontextu.
@Smichi jj ja som si to tiež pozeral až mi padla sánka nad tým IQ ale nechcel som to sem dávať lebo toto je fakt jak hádzať hrach na stenu ona si myslí svoje my si tiež myslíme svoje a tým by som to uzavrel
Ja si nemyslím, že normálna žena bude milovať muža len preto, že má peniaze. Z toho vyplýva, že ak niekoho milujem, tak ho neprestanem milovať len preto, že je chudobný. Ja osobne by som nezniesla byť vydržiavaná mužom. Samozrejme, ako študentka som momentálne finančne závislá od rodičov ale to sme asi viacerí. Tiež sa tu nebudem oháňať platmi mojich rodičov, ktorí ma dokážu zabezpečiť tak, že pracovať nemusím. Napriek tomu brigádujem už od svojich 16. rokov nie preto, že musím ale preto, že je to najlepší spôsob, ako si mladý človek môže uvedomiť hodnotu ľudskej práce.
V každom prípade, nikdy sa neznížim k tomu, aby som od manžela vydrapovala peniaze na nákupy, kozmetiku, kaderníka,...ak niečo chcem, mala by som byť schopná si to zabezpečiť sama. Čiže na peniaze som vo vzťahu nikdy nepozerala a ani nemienim svoj postoj zmeniť. Radšej ako byť vydržiavaná budem vydržiavať chlapa ja
@Fleshleecat zaujimave ako mas v pici, neriesis a nezalezi ti na tom co si tu o tebe myslime, ale pri tom tu stale vypisujes. Tak ked mas pici tak uz si neser do huby a nelez sem.
@Fleshleecat tie tvoje stavy to zabili Ty si fak myslis, ze mas IQ 140? Podla mna nas klames, ako sa casto hovori internet je dobry nastroj nato aby clovek zo seba robil niekoho kym nie je. Myslim, ze to na teba sedi ako uliate. Hras sa tu na vysoke IQ pricom 95% ludi tu diskutujucich vie, ze mas ledva 110. Vies si sama proti vsetkym.
zhodli sme sa ze kazdy co ma tu chyta za slova hlada aj najmensiu zamienku aby ma nejakym sposobom ociernil, pravdepodobne cele dni sedi za compom (napr. hajzel od kosti) alebo si dopodrobna cita co napisem ako totalny chudak a hlada gramaticke chyby co ma teda pobavilo.
ciiize idem sa skusit vzit do tejto diskusie a idem s vami DISKUTOVAT....
@smichi dakujem za zreprodukovanie mojho alkoholoveho zivota....
ak si vsimnes vacsina statusov pisane na temu sex (ktory mmimochodom zboznujem) su pisane dost neskoro v noci, vacsinou ked pridem z baru alebo proste naalkovana...vtedy myslim na jedno...
ak nie zrovna na to tak na nejaku blbost.
statusy su pisane tak ako statusy.... napadne ma nieco tak to napisem... ty pises status formou referatu?
@James144 prepadala som po tom co som bola na operacii chrbtice a mesiac som bola v skole len tolko co mi dovolili rehabilitacie i ked som chodila dohanalo sa to tazko
ty pocitam by si po takom dlhom case v skole exceloval,vsak? sa zobut moj zlaty
@Fleshleecat@141 Nemáš ty náhodou IQ 170? po prezretí si príspevku @129 od Smichi-ho som totiž zistil, že 14.júna si ešte prepadala, navyše si po 2 hodinách "učenia" pridala status, že "Ja nechcem skolu dpc!!!" a 30.6. si už mala samé jednotky. Perfektný výkon!!! Srdečne ti zaň gratulujem!
Alebo si tu z nás strieľaš, klameš a zavádzaš, čo tiež nie je moc slušné a práve to nás tu poburuje najviac..
@stage ja viem ze to je perfektny vykon a som na seba za to hrda,lebo ucit sa chemiu(aromatiku) na jednotky je dost hard... no ked si zo skoly dlho mimo zacne ti to chybat ..neviem sice naco mi to pises ... a co s tym ma spolocne ze ,,ja nechcem skolu´´? ...
a ubezpecujem ta ze nemam dovod klamat..... nenutim ta verit mi, kludne chod priispievat do fora ktore rocne obdobie mas najradsej
ja si myslim že ženám teda aspoň väčšine nejde o bohatého týpka ale sú určite radšej keď sa možu pekne voziť zo svojim milovaným na velkom BMW, bývať v poriadnom dome a napríkald chodiť na dovolenky kde by sa bežne dostali možno raz v živote
Zaujímavé, že o operácií chrbtice, o tom, ako si mesiac nechodila do školy, ako si chodila na rehabilitácie nemáš v statusoch ani najmenšiu zmienku. Pri pohľade na Tvoje názory by to bolo rozhodne najšťastnejšie obdobie Tvojho života - mesiac nechodiť do školy.
Inak, rehabilitácie zvyknú trvať 1-3 hodiny, môžu sa vykonávať ráno alebo poobede, čiže do školy si rozhodne chodiť mohla.
Ale dobre vieme, že si na žiadnej rehabilitácií ani operáciách nebola a že znovu klameš : )
Mimochodom:
Dpc!!! skola
napísala fleshleecat, 22. marca 2009 20:47
ze ci mam chut na sex....zeci!
napísala fleshleecat, 27. apríla (pondelok) 2009 22:42 - Aj v pondelok si bola o takomto čase opitá?
OK dievčatá sú materialistky.. A keby mali chlapci takú možnosť??? myslím, že aj oni by si skôr vybrali milú dievčinu na BMW než milú dievčinu na bicykli chlapci sú materialisti tiež, len sa to nedá takto porovnať, pretože by určite každému vadilo, keby za neho platila holka pretože máme zakódované, že chlap je živiteľ rodiny a on má všetko platiť a preto sa o tom tak nehovorí ako o ženách "materialistkách" .
Tak deturence spravime ciaru a ideme spatne rozmyslat nad svojimi prispevkami. A len tak v ramci srandy si precitame hlavicku diskusie
. . . uz sa mi zyva. To je uzasne ako si niekto dokaze najst cas na zbytocne skopavanie, ktore nema vyznam. A ja este zabijam cas citanim slovnych frciek. Takto by ste ziarovku ani furik nevynasli Robte radsej nieco uzitocne pre seba a svojich blizkych.
. . . este keby to tu viedlo k nejakemu poznatku, ale nevedie to nikam.
Naozaj, už ju nechajte tak, nech si žije vo svojom svete pomýlených hodnôt, musí si v živote nabiť držku, aby pochopila o čom život je.
A teraz k téme. Mne sa zdá, že sa tu akosi preskakuje možnosť, že zabezpečený chalan na drahom aute, môže byť aj inteligentný, citlivý, jemný, pozorný, pracovitý... To by mal byť, chalani, váš cieľ. Myslíte, že sa tieto vlastnosti vylučujú z možnosťou byť bohatý? Ak bude baba takéhoto muža milovať kvôli tomu aký je, neznamená to, že je materialistka, i keď z diaľky to tak možno vyzerá. Proste materialistka sa prezradí, keď otvorí ústa, a nie keď sedí s chalanom v drahom aute.
Uz zhruba od roku 1990 neplati ze: "Zivitelom rodiny je chlap." To je myslienka, ktora bola presadzovana este v socializme.
Ale nakolko sa castejsie hovori o emancipacii zien, papier nabral dve strany. Nova strana papiera ukazuje moznost v ktorej moze byt zivitelom rodiny zena a budovat si karieru a muz v takom pripade moze byt tatino starajuci sa o decka a domacnost. A to mu ani na vyber moc nezostane, ked jeho vlastna zienka nebude vediet, ci chciet prat alebo varit
@Fleshleecat ale i tak to citas Inak, keby si TY hovorila pravdu a mi len trpeme uz daaavno neragujes. Lenze ty stale a stale. Padlo tu vela argumentov, ktore si nijak nevyvratila, ale praveze opacne este si si nasrala do huby. Dievca co len z teba bude? Nic. A naco, ze? Vsak budes dedit.
Ja to uzavriem takto. Mas 140 IQ, ale "nechces skolu dpc" - clovek, ktory ma IQ do 140:
Hodnoty IQ medzi 130 a 140 dosahujú necelé 3% populácie. Jedná sa o výnimočne vysokú hodnotu IQ. Ľudia s týmito hodnotami sú dobrými manažérmi alebo odborníkmi pre daný obor, sú tiež dobrými vedcami a výskumníkmi.
Ked teraz citam tie tvoje reci pochybujem, ze mas taketo predpoklady. Keby si mala ni tak zbohom. Inak myslis, ze prave ty patris k tym 3%? to silno pochybujem Ludia od 140 su geniovia ako Einstein, Bill Gates a rozny vedci a vynalezcovia. Ty sa k nim chces radit?
Si len obycajne dievca, ktore sa mozno dobre uci, ale takych su tisice, to nepodtrhava to, ze mas vysoke IQ. Proste nic tu co si pisala nema hlavu a patu aspon pre mna a ako tak sledujem forum ani pre ostatnych.
@164 súhlasím, že človek s IQ 140 je génius. Vôbec sa nemusí učit na samé 1, ale určite v niečom vyniká... Je iný ako ostatní ľudia... Nemám tú česť poznať takého človeka, ale čakala by som od neho slušné vyjadrovanie na úrovni, používanie odborných výrazov... Taký človek určite nerieši aké má auto, čo si ráno oblečie... Zaujíma sa o problémy vo svete, má prehľad o tom, čo sa deje... A určite netrávi noci v baroch A sex? Určite o ňom nehovorí takým spôsobom ako tu vidíme...
"Mimochodom, z hľadiska psychológie, je človek s IQ 140 taký istý deviant ako človek s IQ 60."
Obávam sa, že v praxi to tak nefunguje... Porovnávať nejakého dementa s inteligentom... No čo ja viem?! Tu nejde len o IQ... Tu ide o správanie sa, názory a "záľuby" tamtej baby... A tie sú dosť hlúpe...
"...Napriemerne inteligentne deti majú problém udržať v škole pozornosť. Hyperaktivita sa v bežnej škole netoleruje, ale často býva sprievodným javom nadpriemerne inteligentných detí. Nadané dieťa má neraz v klasickej škole podpriemerný prospech. Nudí ho, keď učiteľ látku opakuje, pretože ono ju pochopí hneď. Cíti sa ubíjané, podceňované a nemá motiváciu učiť sa. Učivo síce pochopí v škole, ale keď si ho doma nezopakuje, zabúda..."
- písala som, že nadpriemerne inteligentní ľudia sú iní!!!
"...Nie je však fámou, že ľudia inštinktívne vyhľadávajú okolie s "rovnakými" parametrami (nielen podľa IQ) a preto je jasne, že stádo volov vyhľadá vola s "bodíkom naviac" "
@alpynus ty si chodil do skly niekedy??? ja som priemerne vynechala kazdy den 2-3 hodiny, a ked chybas na matike hodinu ked vysvetluje ucitelka a potom este na zopar dalsich matikach a pozries do poznamok kde su len cisla to sa uci skvele ti poviem!!! mas ucnak pocitam
boha deti... a co ze som vecer a v noci bola vonku?? co zas hadzes odveci snazis sa na mna vytahovat nieco nedefinovatelne ale nejak ti to nejde
@hajzelodkosti jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ludia vzdajte hold tomuto cloveku, ktory dokaze hned vediet ake ma clovek iq bez toho aby ho poznal a niekedy s nim hovoril......tento test mi robila psychologicka, neviem uz kto to tu zapotil ze internetovy test
vysiel mi tak ako mi vysiel moj zlaty a s nejakym hajzlom sa o tom nebudem hadat
PRECO REAGUJEM ....NO PRETOZE AKO NAHLE KLIKNEM NA BIRDZ UKAZE MI TO TIETO VASE POJEBANE PRISPEVKY a uznaj na niektore sa neda nereagovat
a to ze to nema hlavu ani patu, je sposobene tym ze som nemala asi tolko casu co ty aby som si dopodrobna precitala kazdy koment a aby som si krasne nastylizovala odpoved
@166@cukinqa no moja toto bol ten najvacsi a najprijebanejsi koment celkovo v tejto diskusii
to mas odkial takyto zvast??? z tvojej hlavicky? no vidno.... chovam sa a vyjadrujem a mam hodnoty podla toho v akej spolocnosti sa pohybujem... ty chodis na konferencie aby si sa vyjadrovala slusne??? hmmm yo..respekt
O internetovom teste som písal ja na základe Tvojo nasledovného statusu:
V inteligencnom teste mi vysiel nadpriemer....zo sto ludi su mudrejsi uz len styria
napísala fleshleecat, 3. marca 2009 17:56
Nie je žiadnym tajomstvom, že "zo sto ludi su mudrejsi uz len styria" zodpovedá hodnote IQ približne okolo 130-140.
A myslím, že už nie si ďalej zaujímavá. Vieme už o Tvojej pohnutej osobnosti všetko. Avšak, máš len 17 a ešte sa formuješ, preto je príliš skoro vravieť o poruchách osobnosti, vhodnejšie je vravieť o poruchách správania.
Mimochodom, viaceré si získala dedične. Ale omnoho viac vonkajším prostredím.
Myslím, že mimo virtuálneho sveta by si sa skôr než by nastal tento akt zhrozila z môjho výzoru, polootrhaného oblečenia a z peňaženky, v ktorej mám len kartičku od internátu. A električenku.
Preboha, však každý vie, že inteligentný človek sa vyjadruje na úrovni a nie samé "ste kkti, prijebaní, chudáci..." a nemá za potreby nikoho urážať... A vidím veľmi dobre v akej spoločnosti žiješ No comment...
Na to, aby sa človek vyjadroval slušne potrebuje hlavne výchovu. A tú si ty nedostala, pretože tebe sa dostalo len peniažkov... Ja na rozdiel od teba viem ako sa správať...
Ty si ešte nepochopila, že niektoré vlastnosti pripisuješ výške iq dosť odveci? ...
Výška iq naozaj moc nesúvisí s tým, či človek používa vulgarizmy ...
A vyjadrovanie "na úrovni" je možno u ľudí s vysokým iq časté, ale vôbec nemusí byť pravidlom a preto vôbec nie je na mieste na základe niekoho vyjadrovania, ktoré nie je "na úrovni" vyvodiť, že daná osoba nemôže mať také a také iq ...
Podľa mňa fleshleecat kľudne aj môže mať iq 140 ... Len je to veľmi, veľmi nepravdepodobné ...
A ono to môže byť pomerne jedno, dávno je jasné, že hodnota iq znamená pramálo ...
jj cukina nemam ti co povedat, @tunidlo to povedal za mna... kludne mozem napisat ze si prijebana a bude to znamenat len ze si prijebana nic viac... sorry moja nie ze by to hned musela byt pravda..i ked
A ty si prečo myslíš, že všetko čo tu píšem je o tebe??? Reagujem aj na komenty ostatných!!!! Vidím, že sa veľmi tešíš z toho, že sa tu o tebe hovorí. Ale uvedom si, že táto diskusia mala byť o tom, či sú ženy materialistky, a nie o tebe...
Nehovorím len o hodnote IQ. Hovorím o inteligencii ako takej... Tamtá baba sa tu prezentovala ako múdra a ja len vyjadrujem svoj nesúhlas. Píšem len to, čo si myslím... Neštudujem vedy, ktoré súvisia s inteligenciou, takže toto čo som tu písala je len môj vlastný názor + výťah z nejakých www stánok... Nehovorím, že viem všetko, ani že mám pravdu, píšem tu len vlastný názor...
@Fleshleecat ja neviem kedy konecne pochopis a ver mi, ze clovek s tvojim "IQ" by to uz davno pochopil, ze pre vsetkych si tu len hlupana. Cim viac odpovedi nam davas tym viac zo seba hlupanu robis.
Keby si mala zaujem mozem sa kludne s tebou stretnut aby som sa teda naozaj presvedcil a spoznal ta. Myslim, ze mnoho ludi by sa ku mne pridalo Ale asi nemas zaujem sa stretavat s takymi chudakmi ako sme my.
Psychologicka? To nemyslis vazne To je skoro ako ten test cez net, len o trochu presnejsie. IQ testy mozu robit len institucie, ktore maju nato medzinarodne uznavane testy. Tieto testy robi mensa pod dohladom psychologa no nie psycholog samotny. Psycholog ti ho moze spravit, ale urcite nie je presny a medzinarodne uznavany takze taky test ti spravi hoc kto. Ked si spravis test od mensy a naskenujes ho sem potom je to OK, ale i cez to vsetko si treba uvedomit, ze to neznamena, ze si teraz neviem co. Vysoke IQ moze mat aj obycajny robotnik. Ako som raz cital, IQ je len jednou castou osobnosti a vobec to neznamena, ze clovek musi mat same jednotky v skole, musi vediet jazyk a pod.
Keby si bola tak moc inteligentna tak uz davno pochopis o com ti tu piseme, lenze zjavne je v tebe tato schopnost potlacena a nedokazes rozoznat ciernu od bielej.
@cukinqa a kto ti povedal ze śi to myslim?? no chudera... ja si mozem tak ako ty reagovat na komentare
,,Preboha, však každý vie, že inteligentný človek sa vyjadruje na úrovni a nie samé "ste kkti, prijebaní, chudáci..." a nemá za potreby nikoho urážať... A vidím veľmi dobre v akej spoločnosti žiješ..´´
z tejto vety vyplyva ze narazas na jedneho cloveka a kedze som o spolocnosti som sa vyjadrila ja, patri to mne...ja som sa vyjadrila k tej hovadine co si napisala @164 a potom yebnutost toho celeho si podciarkla tym druhym komentarom
@hajzel nemyslim ze cim viac sa vam venujem tym viac zo seba robim hlupanu, prave naopak ... a myslim ze to sa ti nepaci.. davam ti vysvetlenia ktore nemozes popriet ... jedine cim sa ohanas a co ti stale este vydrzalo je vyska mojho iq ....uplne nepodstatne sa do mna koli tomu navazas pritom ma nepoznas, nevies o mne nic... par riadkov a uz vies ze som hlupana... ano ty nezabudnes podotknut ze vlastne aj iq test je blbost len ked si ho spravis v tej a tej institucii ma platnost... inak mozem ist plakat do kuta lebo hajzel mi neveri ....hmmm fnuk
iq mam take ake mam vedia to rodicia , vedia to blizky priatelia a vedia to ucitelia viacej nepotrebujem.... teraz sa spytaj preco som to sem teda pisala... preto aby ma len tak hockto/nikto nenazval hlupanou ako sa vyssie stavalo
zacinam pocitovat nostalgiu za zlatymi casmi, ked sa vsetci bez hanby vozia v skodovke, ...bol to vas jediny problem so mnou
@ Fleshleecat tá veta mohla byť o hocikom, nie len o tebe... Vieš koľko je na svete takých ako si ty??? Bohužiaľ...
A ty máš aký názor??? Len tu všetkých urážaš, se.reš si do huby... A keď niekto vyjadrí súhlas s tebou, tak by si ho najradšej po.jebala... Sorry, len vybozkávala... Si len obyčajná povrchná pizda, ktorá si myslí, že aká je úžasná... Želám ti, aby si raz úspešne padla na hubu...
Ak si mala v pláne ma uraziť, tak si máš smolu. Debil ma totiž nemôže uraziť... Berem len urážky od naozaj inteligentných ľudí. A medzi tých nepatríš... Takže, keď si uvedomíš o čom je život, tak potom mi môžeš napísať, čo si o mne myslíš... Zatiaľ sa maj pekne...
Veci, ktoré som nosil pred dvomi rokmi, vyzerajú síce "elegantne", no už ich poznačil zub času - ale stále spĺňajú účel - nechodím nahý a v zime mi nie je zima : )
cukina no vidis ako pekne si to zo seba dostala von.... a ja tu kazdeho urazam?ty si co docielila svojimi slovami?? do akeho konca dosli? .... mierova zmluva asi tazko
a co ze so mnou suhlasil??? ked nesuhlasite a hromadne nadavate je ok vsetko... ked so mnou niekto suhlasi uz ste v pici z toho hned.... moja a nezabudni sem hodit este jednu jebnutu poznamku ze by som dakoho hned pojebala ked drzi so mnou( aj ked ON nedrzal)... ja niesom stetka... nie niesom panna a moj nazor na sex je povedzme ojedinely, ale z tejto vety mam pocit ze ty si.... myslim ze to co by som chcela napisat by sa ta dotklo, cize to necham tak
Ach, zabudnime na hlúpe spory; možno by sme mohli diskusiu preniesť do inej roviny - do roviny skutočnej diskusie, a nie vzájomných hašterení.
Na jednej strane máme typickú predstaviteľku súčasného "ducha doby", egoistickú materialistku. Ako vidno, materializmus zrejme úzko súvisí s potrebou súložiť. Vynára sa otázka, či sú egoistický materialisti čistí hedonisti.
Prípadne by mohli zástancovia týchto myšlienkových pochodov zdôvodniť "druhej strane" správnosť ich uvažovania, napísať, čím prispievajú tejto spoločnosti, prečo by sme si ich mali vážiť, za čo by sme im mali poďakovať a podobne.
@195 takto.... v testoch osobnosti mi vysli dve povahy: cholerik a melancholik .... tak skuste hadat co z tejto otrasnej kombinacie vzide
ako prispievam spolocnosti?... nemam tu potrebu ale pokial ide o umenie krasne malujem(teda aspon mne sa to paci) a pisem poviedky....aaaaa svojou pritomnostou mnohym skraslujem zivot
ale konkretnejsie by si sa mal spytat..toto je prve co ma napadlo
Snáď sa neurazíš, ak som si medzi riadkami domyslel, že Tvojou promiskuitou skrášľuješ mnohým život.
Ak Ti súloženie neprekáža - ba práve naopak, a ak to zjavne neprekáža ani Tvojim "partnerom"; tak len veľkí moralisti by v tom boli schopní nájsť niečo zlé a spoločensky neprípustné. V tomto prípade ste obaja zúčastnení na onej sexuálnej orgií cieľom, nie prostriedkom - nemám ani ja čo vytknúť. Jedine ak neplánované tehotenstvo - ale predpokladam, že konzumuješ onú zázračnú medicínu, ktorá Ti o 20 rokov zaručene zničí celú hormonálnu sústavu - ale to mi môže byť jedno.
Tak ešte raz - za čo by sme sa Ti mi, obyčajní, chudobní smrteľníci, mali byť vďační? To umenie a publicistiku nerátam, keďže to nepublikuješ a nejak to nesúvisí s filozofiou materializmu.
Inak, napísala si, že "ako prispievam spolocnosti?... nemam tu potrebu"
Snáď sa nečuduješ tým ľuďom, ktorí "pracujú" na Tvoj blahobyt, že nie si v ich obľube, ak nemáš ani potrebu im ich snahu akýmsi spôsobom opätovať. A snáď sa nečuduješ, že títo "chudáci", ako si ich nelichotivo nazvala - ale áno, v porovnaní s Tvojim materiálnym bohatstvom zrejme mnohí sú chudáci (včetne mňa) - Tebou opovrhujú.
Komunistická filozofia je tiež materialistická. Len oni sa chcú o tú matériu deliť s ľudom, chcú, aby si boli ľudia rovní, aby nebola chudoba a extrémne materiálne rozdiely. Myslím si, že myšlienka je to celkom pekná, ale mám určité výhrady. Rozhodne im nemožno uprieť , že (teoreticky) to myslia dobre.
A ešte smutnejšie je to, že svojou prítomnosťou síce skrášľuješ mnohým ľuďom život, ale len podľa nekompromisného kľúča. Vyberáš si tých, ktorých majetok sa aspoň približuje tomu Tvojmu. Takých ľudí však veľa nie je, čiže mnohým ľuďom ten život neskrášľuješ.
A (čiste teoreticky) - tí ľudia sú po materiálnej stránke maximálne zabezpečení, čiže krásny život by rozhodne mali mať.
Skutočne by si niekomu skrášlila iným spôsobom, než poskytnutím súlože či pozvaním na drink - myslím si ja.
Neviem, naozaj mám z toho zmiešané pocity, a to sa snažím k Tebe stavať maximálne nekriticky.
nie to si si zle vysvetlil... ja myslim ako sebou.... mnohym ludom staci ze som pri nich, ze sa s nimi rozpravam a pod. pretoze ja sa dokazem porozpravat s kazdym ak sa nesnazi zosmiesnit ma ako vy tu
z materialistickeho hladiska? ....napr. oblecenie, ktore nenosim zvyknem darovat nejakej socialne slabsej rodine....hmmmm obrovske peniaze davame do charitativnych organizacii (ano su to rodicovske peniaze, ale vsetko okolo toho organizujem sama, lebo mi na tom zalezi- nasi nestihaju) aa kupujem spoluziakom desiate, ked vidim ze proste nemaju peniaze
casto krat som jedina v tej nasej posahanej triede co sa s takymi chudakmi ako si ich/vas nazval bavi... mne to nerobi problem ale povies mi ako ja sa mozem s nimi bavit ked oni/vy ma dopredu odpisu??? nepozna nevie kritizuje
Tak táto výpoveď vyzerá oveľa lepšie, ako tie predchádzajúce. Síce, dá sa polemizovať nad jej pravdivostnou hodnotou, ale...
Vcelku by ma zaujímalo - aké organizácie si potešila svojou štedrosťou? Zaujíma ma, aké inštitúcie sú predmetom Tvojho záujmu.
A - akosi si neviem predstaviť ten proces kupovania desiat. To sa niekoho spýtaš, či má peniaze na desiatu? Alebo za Tebou prídu, že nemajú peniaze na desiatu? Alebo jednoducho len vycítiš, že je dnes hladný, a kúpiš mu z bufetu niečo? A ako tie desiaty prijímajú? Necítia sa nejak "spoločensky potupení"?
Inak, prečo si teda vyberáš partnera "podľa auta"? Očividne máš peňazí na niekoľko generácií, z materiálneho hľadiska to zrejme nie je potrebné. Možno by si aj v skromnom, chudobnom chlapcovi, mohla nájsť muža Tvojich snov. A naviac - určite by si mu materiálne pomohla.
Nemyslíš si, že tým prísnym, finančným, selektívnym výberom sa ukracuješ o možnosť spoznať toho "pravého"?
@204 je pravdiva, myslim ze tam nieje nic sokujuce aby nebola
Takze naposledy ista mnniska, myslim ze z Rajca abo tak dajak sa volalo to mesto zberala na postavenie skoly na dajakom ostrove pri Indii... presnejsie neviem musela by som sa maminy spytat, ona vie detialy....ale kazdy tyzden bolo sedenie s tou mniskou, kde nam rozpravala podrobnosti, pomery a moznost adopcie na dialku... vela znamich som dokazala prehovorit na tento projekt...cize myslim ze to bol dost velky uspech
co sa tyka desiat...tak vzdy si kupim napr bagetu naviac.... a ked sa na mna niekto diva proste ju vytiahnem a len tak akoby mimochodom priatelsky sa spytam ci sa nenaje so mnou... ked z tvojho hlasu necitia vysmech nemaju preco citit sa zle...
inak ako som povedala to nie ja mam problemy s ludmi ale oni maju problem so mnou
A nemyslím si, že touto diskusiou by som zrazu klesol na úroveň "blbca"; dlhé roky sa snažím o to, aby som ním nebol. Mimochodom, neviem, ako to vnímaš Ty, ale diskusia nie je "futbal", tu sa nehľadá víťaz ani porazený. Ale asi žiješ ešte vo futbalovej eufórií, to Ťa ospravedlňuje : )
Nechcem vyrývať, ale pred chvíľkou si napísala, že "vsetko okolo toho organizujem sama, lebo mi na tom zalezi- nasi nestihaju" - a zrazu si spomenula mamu.
Možno nemáš až tak dobrú pamäť, ako by si človek bol pri takom IQ pomyslel, ale ja by som si zrejme pamätal aspoň mesto, z akého je tá mníška. Alebo aspoň názov ostrovu, na ktorom sa má tá škola stavať. Z takého veľkého projektu, ako postavenie školy, by som si asi pamätal viac detailov. No nevadí, asi máš toho veľa. A nejak neviem, ako súvisí stavba školy a adopcia na diaľku, ale nevadí, asi to bol iný projekt.
Mimochodom - podľa mojej mienky vedľa Indií neleží žiaden ostrov okrem Sri Lanky - a taký veľký ostrov ako Sri Lanka by si si pri Tvojom všeobecnom rozhľade asi pamätala.
Možno máme inú mierku pre slovo "vedľa".
Inak páči sa mi, že z neprístupnej a chladnej dievčiny, ktorá pred pár minútami napísala:
"ako prispievam spolocnosti?... nemam tu potrebu ale pokial ide o umenie krasne malujem(teda aspon mne sa to paci) a pisem poviedky....aaaaa svojou pritomnostou mnohym skraslujem zivot
ale konkretnejsie by si sa mal spytat..toto je prve co ma napadlo"
...sa zrazu vykľul človek, ktorý organizoval stavbu školy pri Indií! Páči sa mi Tvoja skromnosť a to, že sa nerada pýšiš Tvojím altruizmom, ktorý si zaslúži veľké uznanie.
Cítim neodvratnú potrebu prispieť do tejto dosť dlhej diskusie.
@Alpynus , naozaj sa musím vždy pozastaviť nad vyzretosťou tvojich myšlienkových pochodov a tiež nad používaním termínov, ako napríklad hedonista a kopulácia, o ktorých si myslím, že pre mnohých patria do kategórie pojmov záhadných. Zaujala ma tvoja otázka, čím dokážu byť hedonistickí materialisti prospešní pre spoločnosť. Myslím, že si ale treba položiť najprv otázku, či vôbec cítia tú potrebu, byť spoločensky prospešní.
@Fleshleecat , myslím, že sa v budúcnosti hlbšie zamyslíš nad formuláciou svojich myšlienok. Ako som už spomínal, názor na tvoju osobu sa vytvoril práve na tvojej, povedzme povrchnej, výpovedi o tvojom postoji k škodovkárom. Nebyť tejto prekérnej vety, debata by sa bola zasekla už pred pár dňami. Ale takto si podráždila veľa ľudí, mňa vynímajúc, pretože si sa akoby postavila do svetla extratriedy, čo nie je všeobecne prijateľné. Môžem ti povedať, že ja sám som patril do vyššej spoločenskej triedy, keď sa to tu už tak kastuje, ale naša firma krachla a netuším, čo mi prinesie zajtrajšok. To isté sa môže stať tebe, aj keď ti to neprajem.
Ďakujem za kompliment, ktorý však nemôžem prijať, študujem totiž filozofiu a estetiku; mám povinnosť ovládať aspoň základy vyššej terminológie a mať ako-tak vyzreté myšlienky, je to môj "popis práce".
Mam rad ludi, ktori vsade boli a vsetko videli. IQ 140, jednotky od vrchu az po spodok, spoluziakom kupuje desiatu, socialne slabsim dava oblecenie, detom prispieva na stavbu skoly. Ved ty si hotova Maria Terezia. Uz si len prestat vymyslat a bude to dokonale.
Btw najskor si mamonarka, ktora nesadne do skodovice a potom je z teba dobrosrdecny clovek? Myslel som, ze ma na birdzy uz nic neprekvapi.
No pekne že ste sa spoznali ale na vás to momentálne nebolo keď som to písal vaše posledné komenty som ešte nemal prečítané
Reagoval som na toto :
@ Fleshleecat tá veta mohla byť o hocikom, nie len o tebe... Vieš koľko je na svete takých ako si ty??? Bohužiaľ...
A ty máš aký názor??? Len tu všetkých urážaš, se.reš si do huby... A keď niekto vyjadrí súhlas s tebou, tak by si ho najradšej po.jebala... Sorry, len vybozkávala... Si len obyčajná povrchná pizda, ktorá si myslí, že aká je úžasná... Želám ti, aby si raz úspešne padla na hubu...
PS: Futbal nepozerám a ani nehrám lebo to ani neviem a ani ma to nijak nezaujalo
@Tommyhot este ta doplnim: rada sa oziera, chodi na party a rada jebe. Potrebuje doucovanie z matiky a neviem co este Takze je to matka tereza, ktora potrebuje ocitu 3x po sebe a 24 hodinovy otcenas.
spytat sa, ci su zeny materialistky je asi tak blba otazka ako ci maju vsetky dievcata rady pomarancovy dzus... je to predsa individualne, poznam aj materialistky, aj nematerialistky... a presne to iste aj u prislusnikov muzskeho pohlavia, len tak mimochodom
@Tunidlo ne ale si všimni že keď sa z niekym hádaš kto ma diametrálne odlišný názor na realitu. Buď skôr či neskôr múdrejší ustúpi a nechá toho druhého myslieť si čo si myslí alebo sa diskusia zvrhne na nižší level
@211@alpynus nie nevyrivas ... priznam cakala som tuto otazku... lenze ja mam na starosti organizovanie ako som povedala papierovacky mamina... miesto odkial pochadzala mniska ma nemalo preco zaujimat mne slo o to aby sa jej vyzberalo co najviac penazi... vedla indie je kopec malych ostrovov a nechcela som ti povedat nejaku blbost aby som si zase ,,nesrala do huby´´ btw. mala by to byt srilanka a tento projekt nebol velky, vlastne nemal zastitu pod ziadnou organizaciou, islo o to verit mniske (nebol dovod neverit) a pomoct
ako tu mnohy napisali zrazu je zo mna matka tereza....a prave pre toto som to nikdy nespominala...koli takymto idiotom ktory zosmiesnia ked robim ,,zle,, ale co je najhosrie aj ked robim dobre.... ste nechutny....je mi z vas uprimne zle ...
svoj zivot si uzivam ale viem kolky nemozu, aj ked za to ja nemozem.... teraz koli nim nebudem zo seba robit dievca z rodiny zavislej na statnej podpore.... ale nebudem taka svina aby som nepomohla ked mozem.. som tak vychovavana
@Fleshleecat no haha tak som sa pomylil inteligentnemu cloveku to dojde ( @217 ), blbec sa na tom zasmeje.
Ktore 2 veci? Mamonarstvo a dobrosrdecnost? Odporucam ti pozriet nejaky vykladovy slovnik a trosku nad tymi slovami popremyslat. Potom sa mozme bavit o tom, ci sa tieto dve slova navzajom vylucuju alebo nie.
@224 mas na to dost dobry dovod? Tipujem, ze sa "v nej nejakemu tvojmu znamemu nieco stalo". Ved ty si uplne priesvitna a kazdy velmi dobre vidi, ze si vymyslas nove a nove nezmysly tak ako sa ti to prave hodi..
Cely birdz ta ma pekne precitanu a hlavne @Alpynus ktory to aj patricne vyuziva.
Ale vstupuješ do diskusií dosť neskoro na to, aby tvoje komenty mali nejakú relevanciu. Ale keďže ten tvoj @219 bol adresovaný mne, poprosil by som ťa, aby si mi priblížil jeho záhadný obsah, pretože, napriek jeho strohej jednovetnosti, naň evidentne nestačím.
Ehm, pán veštec ... Takže ty tvrdíš, že pre každého bude dôležitá budúcnosť jeho dcéry a zároveň mu bude jedno, či sa so svojim chlapcom navzájom majú radi? ... Neodporuje si to trocha?
Zasa len, ako mi je prirodzené, musím do všetkého pchať pohľad z druhej strany ...
Teda, kritizuješ fleshleecat kvôli jej povrchnému prístupu k materiálnym statkom ... A zároveň (aspoň mne to tak pripadalo) glorifikuješ alpyna na základe formy, ktorou píše, čo mi tiež pripadá ako znak povrchnosti ...
Ale tá moja omeškanosť ma zaujíma ... Ak máš niečo podobné k dispozícii, mohol by si mi poskytnúť vzorec, ktorý vyhodnocuje relevanciu príspevku na základe toho, v akom čase bol odoslaný ...
Ja som Fleshleecat nijako otvorene nekritizoval, len som vyjadril určitý nesúhlas s jej názorom. Ak by som ju aj chcel kritizovať, tak určite nie kvôli jej povrchnému prístupu k materiálnym statkom, pretože, za čo bola viacerými kritizovaná, má k týmto statkom pozitívny prístup. Skôr by som ju kritizoval za jej "asi" pomýlený hodnotový rebríček, za používanie vulgarizmov a za určitú neobratnosť vo vyjadrovaní.
Čo sa týka glorifikácie Alpynusa za formu jeho písania, nemám ten pocit, že som pre neho zložil nejaký slovný hymnus na jeho prejav. Jednoducho ma jeho písaný prejav zaujal v súvislosti s jeho vekom, ale vysvetlil mi, čím sa zaoberá a čo študuje, takže už z neho nie som taký čudný. Je tu viac prispievateľov, ktorí majú vyzretý prejav. Nechápem, kde si prišiel k tomu, že jeho prejav glorifikujem a vôbec nerozumiem, čo je povrchné na tom, keď som skonštatoval, že je vyzretý. Aby si ale bol spokojný, aj tvoj prejav je na slušnej úrovni. To si chcel počuť? Vieš ťažko spracovať, keď je pochválený niekto iný, ako ty?
Čo sa týka relevancie príspevkov, neide tu o čas, kedy bol odoslaný, ale o moment, kedy vstupuješ do diskusie. Máš to rád na konci. Vtedy, keď sú už vzťahy medzi diskutérmi viacmenej zrejmé a tebe už nehrozí, že budeš zatiahnutý do sporu, čo sa mi javí ako malý alibizmus. Ale môžem sa mýliť.
@Tommyhot pomylit si matku terezu s mariou tereziou a napisane takym povyseneckym tonom...ano pride mi to smiesne mna tu skritizuju ked nenapisem v ale u , a ty tu ako king napises toto?
a vymyslat si?? co som nejaka chudera co to potrebuje?...vsetci sa bojite ze by
som moje myslienky a nazory mohla rozumne odovodnit, preto zacnes s takouto vecou ze klamem... To ze nemam nudny zivot neznamena ze klamem, to ze zijem a som materialne zabezpecena neznamena ze som mamonarka..... mozno keby som sedela pri pocitaci a moje dni by sa na seba podobali bol by si spokojnejsi a nechytal sa slamky, v podobe obvinenia ma z klamstva
co sa tyka tych dvoch slov... clovek kludne moze byt bohaty a zaroven dobrosrdecny... ja som dobra len k ludom ktory to potrebuju, necakam ze si zo mna spravia modlu, ale su uprimne vdacny, co sa neda povedat o priemernych spratkoch, ktori to zacnu brat ako samozrejmost... taky mozu ist dopici.... myyslim ze ty budes jeden z nich
@Fleshleecat ty neovladas gramatiku, ja som si pomylil meno. Nemyslim si, ze je to to iste..
Rozumne odovodnit? Ved si tu este nic rozumne nenapisala. Napises nieco a v zapati, ked ta niekto (Alpynus) zvozi, prifarbujes to podla potreby.
To, ze si materialne zabezpecena (mimochodom prajem ti aby ti to vydrzalo co najdlhsie) neznamena, ze si mamonarka, ale s tou skodovicou si sa predviedla a nie len so skodovicou, ale tie tvoje perly sa tu uz raz rozoberali.
Zjavne nechapes slovu mamonar, ako som povedal vyssie, odporucam vykladovy slovnik.
Btw ty nie si bohata, ale tvoj otec Narozdiel od teba ja mam vlastne peniaze a ty mas len plnu hubu kecov. Naozaj bude zaujimave sledovat ako sa ti bude darit, ked raz budes dospela a tato tvoja veta prestane byt samozrejmostou:
mna len zaujima este jedna vec. Ako som napisal ja i iny peniaze ma tvoj otec nie ty. Zober si to tak, co ak tvoj otec skrachuje? Bude mat dlhy a pod. a proste sa bude musiet zamestnat ako normalny clovek a bude musiet zarabat priemernu mzdu? Ty si zvyknuta na luxus, ale behom tyzdna sa to moze kludne zmenit co potom? Uz nebudu peniaze, nebude auticko a nebude otecko co bude vsetko platit. Budes mat stale takyto nazor?
Raz sa budes musiet osamostatnit a nerataj s tym, ze otec ti bude davat na ucet kazdy mesiac peniaze (ak tak bude robit tak nechapem jeho vychovu). Budes musiet driet (nie v otcovej firme) a zarabat. Zabudni na konexie, ale ze si zacnes budovat svoje teple dobre miesto v nejakej firme sama. Budes sa musiet uspokojit s feliciou a zabudnit na doterajsi zivot.
Raz pride doba kedy budes musiet z tychto nazorov vyrast. Ty samostatna aspon teraz nevies byt preotze vsade spominas otecka. Otec ma odveze, otec kupi, lenze toto nie je cesta. Ked prestanes byt zavisla na svojich rodicoch, opustia ta nocne zury, plne alkoholu, nezavazneho sexu a posedavanie po podnikoch a zacnes zarabat svojich ubohych 15 taácov, platit si byt a starat sa sama o seba vtedy mozno pochopis mnoho veci.
Dovtedy budes takato. Bude ta uznavat okruh najblizsich, ale v nasich ociach budes len mazanek rozmaznany. Pretoze ja ani nikto iny nepovazuje tvoje nazory hodne 17 rocnej dievciny, ktora by mala mat ak sa povazuje za inteligentnu nazory odlisne. Mam kamosku v tvojom veku a ja som bol tiez v tvojom veku, ale v zivote by som taketo veci nepustil z ust.
Je len na tebe ako sa zaraidis, ci sa zamysli, alebo to nechas plynut tak. My ta nezemenime, zmenis sa len ty sama ak chces. Ak nie, tak to nerob, raz pride v tvojom zivote zlom kedy mozno vela veci pochopis a zacnes sa na ne pozerat z ineho uhla. To je vsetko co som chcel.
fajn ja vam dakujem za vase plodne, inteligentne a hlavne dospelacke nazory... nad niektorymi porozmyslam nad inymi sa zasmejem.....tymto to myslim mozme ukoncit
Bohužiaľ,súhlasím s názorom, že ženy sú materialistky...Dnes už láska pre ľudí nie je dôležitá.Dôležité je len to, koľko má kto peňazí..A pravdu povediac je mi nanič z toho, keď mladé dievča čo ešte v živote nič nedokázalo povie,že by sa na škodovke nevozilo a že ocko všetko zacvaká....Je to smiešne baby...Mali by ste sa nad sebou poniektoré zamyslieť či sa všetko točí iba o tých nešťastných peniazoch!!!!
No zlato aj ja mám umelecké nadanie kreslím maľujem dokonca som aj na škole modeloval z hliny robil šperky lebo som zlatník vo voľnom čase píšem poviedky alebo kreslím komixy či si čmáram len tak pre srandu pokiaľ v tom voľnom čase nechlascem a nemám pocit žeby som nejako tej spoločnosti prispievám to že dám rozumy do hlavy dákemu obmedzenému človeku nepočítam ťiež ako prospech lebo potom ten rozum zase strati...
Zlato ja som vyučený zlatník kreslím, maľujem, vyrábal som šperky vo voľnom čase píšem poviedky alebo kreslím komixi, pokiaľ nechlastám ale nemám pocit žeby som ja tejto spoločnosti nejak prispel ty hádam ano?
Dobre vezmime si príklad vytvoríš umelecké dielo vystavia ho v nejakej galerii kde každý na neho bude čumieť a nasíti to niekoho hladný žalúdok? Asi nie... Umenie je krásné je to aj moja vášeň ale nemám pocit žeby umenie ako si prispievalo k blahobytu spoločnosti ty snaď ano? TAK NEMUDRUJ!!! Možno za to zhrabneš prachy na nejakú charitu a čo sa stane s tými peniazmi? Proste sa stratia hovno žiadna charita pôjdu do vrecka ďalšiemu pracháčovy čo hrabe len pre seba...
@trash akoze chlapec nechapem co to tu teraz davas... co maju spolocne tieto dristy s tym co som povedala alebo celkovo s touto diskusiou...ked sa chces pochvalit sprav to niekde lebo mna to nezaujima
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
250 komentov
Ide len o to ktorá je viac a ktorá je menej náročnejšia. Niektorá by chcela mať všetko ihneď a niektorá by si na to chcel postupne sama zarobiť a nie len vycuciavať manželov a priateľov :/
som zas zvedavá na tie inteligentné chlapské názory.
ja som napisala ,,.ale niekde sa zacat musi´´ cize som uznala ze inak sa to ani zacat neda
a co sa tyka chalana so skodoukou, ak to zistim ked som len v stadiu paci sa mi, priznavam ze zdrham...sorry..mrcha..viem
a rada si predstavujem, že som bohatá a je to fajn. alebo že si nabalím bohatého, hahaha. ale žeby to bolo hodnotiace kritérium? to nie. je to len taký sen pod perinou.
pre mňa je človek nezaujímavý, keď má prázdnu hlavu a prázdny život (plná hlava a prázdny život je tiež nahovno kombinácia) a nie, keď má prázdnu peňaženku.
ale ako hovorím, z racionálneho hľadiska jednoducho by som nemohla byť s niekým, kto by nedokázal uplatiť ani len mesačný nájom... ale to nie je materializmus.
ale myslel som to tak, ze je to vseobecne v ludskej povahe.. keby kazdemu stacilo byt priemer, tak nemame nijaku motivaciu daco robit...
A rovnako motiváciu nemáme, ak nám priemer nestačí a sme sa s ním nútení uspokojiť ...
@14 - nechať sa vydržiavať je nechutné. A ty robíš čo, keď sa nechávaš vydržiavať oteckom?
@31 - dá sa byť aj podpriemer a tiež sa to vymyká priemeru
Osobne by som nechcela mať priateľa, ktorý sa nevie o seba finančne postarať, je lenivý, nechcelo by sa mu robiť a spoliehal by sa na "náhodu". Nie je to preto, že keď nerobí = na nič ma nepozýva.. ale ide skôr o princíp, každá žena chce mať po boku nejakého muža, ktorý sa o seba vie postarať a nech zarába akokolvek, (mne osobne je to jedno)..
A ak sa tu spomínajú autá.. je mi absolútne jedno aké auto má, ani ho mať nemusí (ale lahko sa zvyká na ten pocit, že ho má.. ) nemám problém sa voziť aj v škodovke.. čaja to zabila
Ak ale berieme že niekto je momentálne bez prostriedkov...povedzme šikovný inteligentný mladý človek ale slabé rodinné zabezpečenie, problémy v rodine a podobne tak myslím že normálne dievča to pochopí a bude mať rada takého chalana.
Myslím že sú ale aj "materialistický chalani".
Btw: Z evolučného hľadiska je vraj materiálne zabezpečenie partnera dôležité z pohľadu že zabezpečený partner sa skôr dokáže postarať o potomkov.
Je to smutné a priznám si aj ja, že mi ide aj o peniaze, pretože z lásky sa nenaješ... Ale rozhodne nie som ten typ, čo by chodil s chlapcom len kvôli peniazom.. Mala som tú možnosť už niekoľkokrát, ale keď sa mi niekto hnusí, tak s tým už nič nenarobia ani extrémne drahé darčeky...
Dobre vieme, že dievčatá milujú nakoupovanie...(teda aspoň väčšina).. Niektoré pre to, že krásne nové botičky vyliečia aj zlomené srdce, iné pre to, že je úžasné pobehovať s kamarátkami hore dole po obchode a popri tom klebetiť o všeličom možnom i nemožnom. A čo by bol úplne najkrajší pocit?? Nakupovať bez limitov (podľa mňa je to dokonca lepšie než orgazmus).. A keď si to už sami nemôžeme dovoliť, náš priateľ by mohol
Navyše, po rozchode s "chudobným" chlapcovi by ostalo len zlomené srdce a možno pár hlúpich plyšákov, ale po bohatom ktovie čo všetko
baba pre prachy = chalan pre sex
=
prachy = sex
=
vysledne pomenovanie kazdy pozna...
Milujem nákupy, ale uskromním sa aj s lacnejšími vecami... Poteší ma, keď mi priateľ raz za čas niečo kúpi, ale keby mi pravidelne platil účty, vadilo by mi to... V budúcnosti si na seba chcem zarábať sama, nie sa nechať vydržiavať nejakým pracháčom... A okrem toho, bohatí chlapi so mnou nič nerobia, je to to posledné čo v živote potrebujem... Uznávajú úplne iné hodnoty ako ja... Nie som z bohatej rodiny, preto ma predstava bohatého chlapa desí
@Fleshleecat ten tvoj otecko by ti mal riadne namlátiť, a nie ti všetko platiť!!! Vieš koľko je na svete ľudí, ktorí nemajú ani čo jesť?! A ty by si si nesadla do škodovky... Vieš čo by niektorí ľudia dali za škodovku??? A nemajú ani na ňu...
P.S.
Ospravedlňujem sa všetkým babám, ktoré sa vyznačujete všetkými týmito znakmi a nie ste materialistky.
Takisto platí pravidlo - kto chodí po podnikoch typu Dopler a podobne, iné baby ťažko spozná
Takže možno som materialistická, ale to podľa mňa aj väčšina chalanov, asi by tiež nezniesli pri sebe partnerku, ktorá nezarába ani korunu a oni by ju mali živiť.
Samozrejme, že pokým nezarábajú vysoko nad priemer a nevyhovujem im to, že žena sedí doma a stará sa o domácnosť :p
S tými rosničkami súhlas, ale k tomu ti poviem, že najlepší moderátor počasia je Miloš Čížek na TV Barrandov. Bradatý, veľmi milý, vtipný, starší pán, so super prejavom, na facebooku má fanklub. Normálne to je kultúrny zážitok. Pozri si ukážku :
Vies mam priatelku a nemam problem jej zaplatit trebars dovolenku niekede v Tatrach. Ale preco? Kazdy sa musi naucit si zarobit a vazit si peniaze. Ty si ich vazit nevies lebo vsetko ti da tvoj tatko. Keby si si mala zarobit tak si rozmyslis kam peniaze vrazis. Ja som tiez materialny clovek. Kupil som si drahy notebook - preco nie? Ked nato mam, kupim si znackove oblecenie . preco nie ked si nato zarobim?
Ale ty? Pre teba to je samozrejmost, ale pre mna to je vysledok mojej prace ci schopnosti. Lutujem ta v zivte to budes mat s takymto pristupom tazke. Raz, ale tatko nebude a mozno ani ten bohaty frajer a mozno ani nic nezdedis a potom co? Zivot je nevypsitatelny, nezabudaj nato. To, ze mas dnes drahe veci moze byt zajtra tak, ze budes byvat na ubytovni.
ale na temu priorit vyberu chalana a baby uz tu tiez bola anketa ...
Navyše som nepochopila ako sa môžeš porovnávať so 17 ročným dievčaťom, ktoré ešte chodí na strednú, nemôže si zarábať toľko aby si kúpila drahý notebook a tak jej to ešte kupuje otec zatiaľ čo ty si školu už dávno skončil a preto môžeš normálne pracovať a kupovať si aj takéto drahé veci..
Mozem pretoze aj ja som chodil na strednu a mal som 17 a nikdy bz som taku blbost z huby nevypustil. Ked som mal 17 resp uz 18 tak moja prva brigada mi vtedy za mesiac priniesla 17 000 Sk a nerobil som na ziadnej stavbe. Tu pracu robia aj dievcata.
Lenze ja som si drahe veci /co je to draha vec?/ resp. drahsie veci napr. znackove oblecenie kupoval aj ked som chodil na strednu. Mna tatko autom nevozil a nic mi nekupoval, nei ze by nato nemal, ale preco by to mal robit? Ja chcem byt aj som vzdy /obcas nie / cchel byt financne nezavisly.
Vies nepisal by som to keby ona nepisala take picoviny ako mne tatko vsetko kupi. Tkaeto typy nenavidim, takyto ludia sa mi priam hnusia. Je to ich neschopnost ci lenivost? A mozno aj chyba rodicov.
fuck toto je uroven....0 bodov
...chodim na gympel
...IQ testy nad 140
...cez tyzden modreho gombika (unicef) som vyzberala jedna z najviac v ziline
... otcovy robim popri skole katalogy, plagaty, a prezentacie do firmy
TAK KURVA TERAZ MA SUD TY IDIOT!!!!!
ty si tu ten co zle skonci ja mam zazemie, uzasnu rodinu aj skusenosti na moj vek dost velke
a toto nech si precitaju tyto @cukinqa @James144 @Radiophonic @1338 a zvysok nemam cas babrat sa s tym
A čo že chodíš na gympel a mas IQ 140? To na tom nič nemení, že si chudera, čo sa nechá vydržiavať a berie to ako samozrajmosť.
- a co ze chodi na gympel?
- a co ze mas 140? IQ prakticky nic neznamena
- no tak to je teda naozaj uspech jak hovado.
- konecne nieco normalne
ja ta nesudim neviem ako si nato dosla, len som konstatoval a reagoval nato co si napisala, to by si zo 140 IQ mohla vediet.
(Sakra, teraz som asi pichol ruku do osieho hniezda, ale počkám, čo z tohto budem mať.)
@Hajzelodkosti a @Adulicek01 (nick z pokecu? )
vy chodite na ake skoly???? ja som sa tam totiz dostala cez usilie....cize poctive same jednotky a monitor 100 percentny....
a hajzel pre mna zalezitost s unicefom znamenala viac ako pre teba tak to NEZNEVAZUJ ,,,cistokrvny kkt!
@Adulicek01 a ty co v zivote za tych 20 rokov dosiahla moja????
To, že sa učíš/učila si sa na samé ešte neznamená, že si niečo viac ako ostatní, hlavne s tým tvojim prístupom," starajte sa o mňa, ja som niekto", pričom si neni zatiaľ nič iné, len nula
A neviem síce na čo ti to bude, ale mám OA. A tiež som bola prijatá na gympel, aj keď samozrejme taká dobrá v známkach ako ty som nebola. Ale v živote nejde ani tak o známky, ako o tvoju cielavedomost, ktorú ty máš zjavne veľkú...
A nebavíme sa tu o mne, ale o tebe... Ale určite som si nepýtala v 17 pravidelne od otecka many na značkovu mikinu ako niekto...
Inak ja neviem, ale dievca so 140 IQ by nemalo nadavat a ani naznak toho by sa u nej nemal vyskytovat.
Ty chces ako povedat, ze v 17 rokoch je tvoj uspech vyzbieranie penazi rpe UNICEF (oficialne ich nazyvam zlodeji), jednotky v skole (co je sice chvalihodne) a monitor na 100%? To je ako tvoj uspech? TU na birdzi by som nasiel omnoho viac ludi, ktory dosiahli toho viac nez to co tu menujes.
Dobre ja som raz na brigade urobil trzbu za emsiac 100 000 Sk. Kolko si to vyzbierala?
Nech sa prihlasi niekto kto povazuje cinnosti tejto dievciny za ohrmoujuce a vymykajuce sa zo sedeho priemeru.
Uzas, co dovolia rodicia svojim potomkom
. . . dojst domov a zahlasit: "Z coho mam zit? Vypapulovat si nove znackove handry, elektroniku, tazko zarobene peniaze rodicov na diskoteku, kino a p."
Len raz by som to doma skusil . . . taka rana by ma vystrelila von dvermi ze by som hodinu hladal smer.
A potom vonku s vypapulovanymi peniazmi a vecami sa medzi vsetkymi ukazovat, aky som sebestacny ako si na seba viem zarobit. Minat peniaze a namotavat fifleny v okoli.
@59 - na sebe! Ale to je iba žart.
@fleshleecat - myslím, že tým svojim prvým príspevkom si to trochu prestrelila a že to už možno aj trochu ľutuješ. Vidíš, stačí málo a znepriatelíš si mnohých. Ale na tvojom mieste by som sa hodnotu IQ nehrdil, pretože prejavom to definitívne popieraš, ako to spomenul aj @hajzelodkosti.
@70 - nech ti to vydrží
Človek, so sklonmi k zovšeobecňovaniu, doposiaľ neznalý pojmu iq by si na základe čítania fór mohol pomyslieť, že tí ľudia s iq 140 sú teda poriadni magori ...
VSETCI MI POVECTE CO ZLE SOM POVEDALA ...CO NEINTELIGENTNE SOM POVEDALA....CO VAS TAK STRASNE URAZILO...
ze mam peniaze?? ze mam dobreho tatina??? ze sa mi dari???
hoci co napisem sem na tento pojebany birdz ozve sa tlupa zakomplexovanych ludi co mi povedia ze si nic nevazim....keby ste boli normalni posuniete tou mysou hore a precitate si o som pisala!!!
A CO ZE MAM PENIAZE?? A CO ZE SI NEZARABAM (aj ked ako som povedala robim u otca) ??
nech sa mi ozve 17rocny co nepotrebuje peniaze od rodicov ani ich starostlivost ani nic z toho co napriklad potrebujem ja!!!
ale tu je jedine , s cim bojujem stale ...ZAVIST ...slovaci su zavistlive kurvy, pre ktorych kazdy kto ma viac je automaticky odpisany
chodte do pici vsetci
nie ze sa vam nezda po par riadkoch a nadavkach co pouzivam, nemam take iq ake mam ... lebo ja makam kazdy den na sebe aj na skole....
a o co ine ak o znamky mi ma ist v mojom veku páni dospelí??? lutujem vas naozaj
navyse mas cholericku povahu, stresujes/hystercis
Myslela si niekedy na to ako mozes dopadnut ty ked si nenajdes bohateho frajera, otecko ti prestane davat peniaze a budes mat pracu z ktorej len jak tak vyzijes?
Nikto ti tu nezavidi- nikto tu nepozna tvoje zivotne pomery. Vacsine 17 r. ludom davaju rodicia peniaze a nerozpisuju to tu.
Z tvojho posledneho komentaru by som povedal ze jediny kto tu ma nejake komplexy si ty...pretoze aj ja sa finacne nemam najorsie ale povazujem za trapne to vypisovat na birdzi al.inych forach a ostatnich posielat do p...i
@tenario keby si to cital poriadne vedel by si ze som tam napisala : ,,...ale niekde sa zacat musi...´´ cize ja to uznavam ze nikomu nic z neba nespadlo....ja nepotrebujem nic nikomu prezentovat ani dokazovat...ale skus si precitat cele toto divadlo (mna by ani nehlo, no skus) a uvidis ze som bola prihnana k svojim slovam od tych vyssie... a pre mna je vsetko toto znak zavisti sorry...zle skusenosti
Teraz sa teším ako ma za tento príspevok všeci sprdnú
A myslím, že nie som jedinná, komu prídeš nechutne POVRCHNÁ... Preto si neodpustím pindy na tvoju adresu...
Ked niekoho otec má prosperujúcu firmu tzn. že má dosť penazí ......prečo by nemohol davať svojej dcere aby sa obliekala, kavičkovala a neviem čo ešte?!
Peniaze nie sú na to aby boli len na účte a stále sa šetrilo na niečo! a ked má niekto dostatok penazí, tak si ich može aj užívať a dovoliť si to na čo má.
Odsudzujete ludí, že nakupujú v obchodoch svetových značiek a platí im to ocino? no tak platí!! keby nechcel tak to nerobí! pre koho tu sú potom tie obchody? pre ludí!
tvoja anglictina je na urovni 11 rocneho decka
sice nie prepac (aj to decko vie ze sa pise house a nie hous alebo ako to mas - si precitam po sebe, ne?
).... prave som tie deti urazil...ja si priznam, ze nemam v hlave vsetko pokope, ale ty si uz chora
! schvalne som kukal tvoj profil a ty ak mas IQ 140, tak ja som rad, ze mam nieco vyse 110, lebo ak su vsetci ,,inteligentni´´ ludia ako ty, tak fakt pride koniec sveta...
Nech uz mate ktokolvek akekolvek IQ je tu nieco co sa clovek uci pocas studia na ZS a SS, a to:
- schopnost cielavedome riadit vlastny zivot
- vediet komunikovat adekvatne komunikacnej situacii
- vediet sa vyjadrovat adekvatne komunikacnej situacii - ustne a pisomne (vhodna forma a obsah)
- citat s porozumenim suvisle aj nesuvisle texty
- vediet aktivne pocuvat
- sposobilost formulovat a riesit problemy
- sposobilost prijat a spracovat informacie
- sposobilost formulovat svoj nazor a argumentovat
- schopnost verbalne a neverbalne vyjadrit volu a city
- sposobilost akceptovat skupinove hodnoty
- schopnost tolerovat odlisnosti jednotlivcov i skupin
- vytvarat a reflektovat vlastnu identitu
- vytvárat vlastný hodnotovy system
- schopnost sebaregulacie
- mám good otecka, on za mňa vsetko zacvaká,
- chodím na gympel a mám samé jednotky (to si dovoľte),
- k tomu IQ nad 140 a na môj vek veľké skúsenosti,...(môžte ma s prepáčením pojebať)
Tu nejde o to, že máš bohatých rodičov a život "bez problémov", ale o to, že si sa tu reprezentovala ako malá, arogantná, rozmaznaná piča (sory, môj názor).
Ale samozrejme ty si tu to chudatko, ktorému všetci krivdia a my (ja), sme tu závistlé kurvy.
A @klaudiqaaa máš pravdu, aj keď nie trošku, ale je to tu o dosť iné ako na pokeci... Čo som si tam pozerala tvoj nick, tak ty máš svojich obdivovatelov práve tam, tak ani sa nedivím, že sa tam cítiš tak dobre
Neviem odkial si zobrala, ze ti tu niekto zavidi. Ked si to myslis co tu este robis? Preco neodides? Chod niekde, kde si budes hrkutat s babami, ktore maju to co ty. Ja ti teda tento zivot nezavidim. V zivote si moja krasna nezazila nic. Nevies co je to chudoba, bolest a strach. Vies co to je drahe auto, peniaze a plne brucho, takym sa najlachsie hovori, ze ostatny zavidia.
Vidim, ze ta to dobre sere vsetko co ti tu piseme, ale mozno to je k niecomu dobre. Ak nie tak ta lutujem. Zacinas byt agresivna a podrazdena, pretoze pocujes od nas to co sa tebe nepaci a hned sme my ty zlý.
Chvalis sa tu svojim gymplom a neviem cim. JA ti poviem. Mal som priatelku, chodila na gympel a taktiez sa ucila na same 1, teraz chodi vraj na medicinu. Nie su chudbny no ani bohaty a mozem povedat, ze to bola fajn baba, mila, inteligentna. A keby bola ako ty tak po nej nie ze ja nesteknem, ale asi malokto.
Najdi si chlapca podbenho zmyslania ako mas ty a budte spolu stastny a nas obycajnych smrtelnikov nechajte v tom aky sme tupy, ako sme nic nedokazaly a ako moc vam zavidime vas "bohaty" zivot plny prachov a ničoty.
Zbohom
Tak vehementne klameš, že až nedokážem rozlíšiť, či niečo z tej Tvojej úbohej výpovede o Tebe, ktorú si nám práve poskytla, je vôbec pravdivé.
Práve takéto momenty, takéto konfrontácie s vyspelejšími názormi zabránia tomu, aby poruchy správania u mnohých mladých ľudí odtrhnutých od reálneho diania na zemeguli neprerástli do porúch osobnosti, čo by už mohlo negatívne zasahovať do reálneho diania na zemeguli a teoreticky ovplyvniť svetskú kvalitu Tvojho či môjho života.
Ako sa tu už spomínalo z IQ 140 by si mala byť nad vecou a z takými vecami. O tom že spustiť svoju obhajobu výškou IQ je fakt IQ 5,5. Človek z takým IQ by mal byť schopný obhájiť svoj názor a postavenie argumentami a logikou nie nadávkami a povyšovaním sa nad niekoho. V tejto diskusii si jediná kto tu svoje IQ vytiahol. Myslíš že by malo nejaký význam keby sme teraz každý napísali svoje IQ a ten kto má najvyššie je najmúdrejší najskúsenejší a má jednoznačne svätú pravdu. IQ nič neznamená je to len potenciál logickeho myslenia.
Čo sme dosiahli v škole a komu sme pomohli....áno v tvojom veku je škola tvojou povinnosťou a je správne že sa jej venuješ a si úspešná ale život je taký že v škole ťa naučia tak 10% z toho čo budeš v živote potrebovať. Známky niesu ani zárukou inteligencie a ani zárukou životného úspechu. Preto sa na teba zvrhla taká kritika. Plniť si povinnosti je správne dosahovať úspechy na svojej úrovni je chvályhodné ale neznamená že si TOP. Nebudem zhadzovať ani znevažovať čo si tam vymenovala ale pochop že človek inteligentný na seba takto pozornosť upútavať nemusí. Nič z toho čo si tam vymenovala nebolo argumentom ktorý by podporil čo si napísala predtým.
Takže, nemôžem si pomôcť, ale zdá sa mi, že v týchto cca posledných dvoch týždňoch sa veľmi zvýšila úroveň tunajších diskusií. Mnohé témy sa tu dajú čítať od vrchu až pospodok, človek v nich nájde mnoho aktuálnych informácií, zaujímavostí, ale tiež až prekvapujuco veľa názorovej vyzretosti spojenej s rozvahou, intelektom a so zmyslom pre humor. Z celého tohto mám výsledný pocit, že nakoniec na tomto fóre a raz aj v tej našej krajine asi predsa len rozum zvíťazí nad ľudskou tuposťou (i keď pokec bude dosť tvrdým orieškom .
Pred názormi aké tu predviedli @James144 @Hajzelodkosti @Xhtml @Alpynus @Radiophonic @Tikalok @Peter Piper, ale aj mnohí ďalší i v iných témach, "smekám" dole klobúk s presvedčením, že mnohí ste tu zárukou neustále sa zvyšujúcej kvality diskusií.
A zelam ti, aby si raz padla na hubu a zistila co je zivot. Cim skor to pride, tym lepsie (samozrejme pre teba).
a nie nemam v plane odist, zacalo sa mi totiz pacit provokovat vas.... a mozno je to to jedine co som chcela... nechapem ako tu moze niekto resp.Nikto komentovat iq osoby ktoru nepozna , a nejaky chudak tu da ze neviem anglinu=som hlupa....no moj/moja musim sa smiat
a neodpustim si otazku: vy by ste naozaj nemali problem prist dajme tomu pred aupark na skodovke? uprimne neodpovie nikto,zacnu hrdinske reci ze ani najmensi, ale ja vam to neberiem! jazdite si na com chcete, co sa starate v com jazdim ja?
end
Ty nikoho neprovokuješ, Ty nám len ukazuješ svoju nevyzretú osobnosť v celej jej šírke - je to zaujímavé sledovanie, niekedy až trpko komické. V každom prípade zábava, aká sa nevída každý deň. Myslím si, že táto vznesená kritika Ti pomôže odhaliť fungovanie ľudského života na tejto planéte, hoc si to nepriznáš.
Obaja dobre vieme, že činnosť, ktorú najlepšie ovládaš, je klamanie a predstieranie.
Snažíš sa nám tu vykresliť akceptovateľný obraz sebe samej (reči o IQ, angličtine, charite,...). Jednak Ti to vôbec nejde, tie Tvoje snahy a lži sú až príliš okaté a dvak - nepoznáš vôbec samú seba.
A tou poslednou otázkou si priam majstrovsky zaklincovala svoju úbohosť : )
Vsetci sme chudaci, zakomplexovany a ja neviem co este jaaaj a este ti zavidime. Ehm, ako co ti mame zavidiet? Ja som furt nic take nepostrehol.
Ako niekto moze komentovat tvoje iq, ked ta nepozna? Tak isto ako ty mozes o nas hovorit, ze sme chudaci. Ja viem, ze neodides teraz, ale pevne verim, ze coskoro ano.
Inak priapdas mi dost labilna. Asi mas nejake problemy. Neviem, ale skus to riesit pretoze vekom to bude len a len horsie. Inak cital som si tvoje stavy a bolo tam len sami sex, sex, sex, jebat a sex. Nic proti ja milujem sex! Ale dievca, ktore o sebe tvrdi, ze ma 140 IQ?
Vies ked si to tak spojim, ze extremne milujes SEX plus ze si na drahe veci a auticka vychadza mi z toho, ze tvoj zivot a teda tvoj priatel bude bohaty (mozno) a jedine cim si ho ziskas bude, ze mu pred spravami roztiahnes nohy. Taka mala rada nato sa nemusis ucit na 1, nato ti staci aj zakladana skola
Neviem co k tvojej osobe viac dodat asi nic, si taka nezaujimava a obycajna.
a k vam....nuda...nic viac nic menej.... nepodlozene obvinovanie ma, na zakladde toho ze ma poznate z par viet, uz neriesim, nema to cenu taketo moralizovanie
Prilis vela arogancie a obhajovania svojich cinov. Kebyze na zaciatku povies "sorry, zle som to naformulovala" tak je vsetko ok
Ale ty si pravdepodobne prilis arogantna na to Pretoze sa samozrejme nikdy nemylis
Tolko k tomu po precitani celej diskusie. Aj ked sem nenapisem ze komu to je, myslim ze dotycna osoba sa bude citit oslovena.
Vysvetli mi prosím už len to, že keď si mala zo všetkého tie samé jednotky (teda aj zo slovenčiny) a dokonca 100 % monitor, ako môžeš robiť v pravopise také banalne chyby, ako robíš? Teda predstavYt, skodoUkou, otcovY, zhrozenÝ -mn. číslo,atď...
A ak máš napisať, že je to nuda, tak sa ani nenamahaj, to neni odpoveď...
ako tak rozmyslam mne na tom nezalezi, nechapem ako som sa mohla rozculovat
nic na sebe ani na svojom zivote nebudem menit
mna nezaujima ci si myslis ze viem abo neviem argumentovat, ja to totiz nepotrebujem,
co som chcela napisat som napisala vy si mozete aj nadalej pripravovat taketo reci pre svoje deti
peknu noc prajem
PS: naozaj to citali a ako som povedala dobre sa bavili
Zader stotisicmilionrocia
zbytočne jej budete niečo hovoriť, má svoju hlavu (očividne dosť horúcu ) a vašimi výrokmi len prilievate olej do ohňa, aby bola presvedčená o tom, že sme všetci závistlivé kurvy a ona musí veľmi bojovať, aby obhájila svoje vyhriate miesto. (dobre, toto som napísala hnusne. úprimne mi je to jedno, mňa len pohoršuje tvoj prístup k materiálnu)
ale áno, máš pravdu, slováci sú závistliví. to je ale asi jediná normálna vec, čo si napísala, aj keď v podstate sa nevzťahuje na túto situáciu.
@xhtml charakterové a povahové vlastnosti nemajú nič spoločné s IQ.
aka fotka??
napísala fleshleecat, 11. októbra 2009 23:51
new foto
napísala fleshleecat, 22. septembra 2009 22:20
podpalte mi skolu
napísala fleshleecat, 1. septembra 2009 20:30
podme sa zrobit
napísala fleshleecat, 24. augusta 2009 22:42
a seeeexa a chlaaaaaaast a smoooook.....a chce,,,,,,,,,mmmmmmmmm
napísala fleshleecat, 16. augusta 2009 02:05
a co tak sex?
napísala fleshleecat, 11. augusta 2009 23:36
zeby dneska??
napísala fleshleecat, 8. augusta 2009 20:30
poliaci su naj naj sexiii!!!
napísala fleshleecat, 3. augusta 2009 22:59
co je za leto bez sexu?? suxxxx!!!
napísala fleshleecat, 23. júla 2009 11:41
Co nezvycajne je na zenach sexi???
napísala fleshleecat, 19. júla 2009 17:53
Ja nechcem skolu dpc!!!
napísala fleshleecat, 14. júna 2009 20:17
Ok ok....idem sa ucit aby som neprepadla
napísala fleshleecat, 14. júna 2009 18:14
povedzte mi konecne nieco nove...toto ma uz nudi
napísala fleshleecat, 14. júna 2009 17:56
zase???
napísala fleshleecat, 14. júna 2009 14:39
ze sex fuj!!! zas vam hrabe ludia??
napísala fleshleecat, 13. júna 2009 18:32
kto mi pomoze?
napísala fleshleecat, 10. júna 2009 19:25
Podme spat!
napísala fleshleecat, 30. mája 2009 21:00
aku mam fotku??? ludiaaaaaaaaaaa
napísala fleshleecat, 28. mája 2009 22:32
rodinne oslavy? tie ja milujem
napísala fleshleecat, 24. mája 2009 21:08
prsi a je nuda...zas!
napísala fleshleecat, 10. mája 2009 18:36
kto su to klauni?
napísala fleshleecat, 9. mája 2009 18:42
inak vcera som mala 17...spominala som?
napísala fleshleecat, 8. mája 2009 22:03
faka mam rastlinku aloe a neviem co s nou..neviete?
napísala fleshleecat, 7. mája 2009 20:19
chcem mier medzi punkermi a hopermi
napísala fleshleecat, 6. mája 2009 17:01
idem si spravit chlebik na vajicku DD
napísala fleshleecat, 29. apríla 2009 20:31
na supke od bananu mam nalepku...wow...aj vy mate???
napísala fleshleecat, 28. apríla 2009 14:23
napísala fleshleecat, 27. apríla 2009 22:42
a matika je zivot mooooj
napísala fleshleecat, 27. apríla 2009 18:20
ze ci si hryziem nechty....fuuuj
napísala fleshleecat, 23. apríla 2009 18:17
mam funny status??? ano abo nie!
napísala fleshleecat, 21. apríla 2009 22:44
V každom prípade, nikdy sa neznížim k tomu, aby som od manžela vydrapovala peniaze na nákupy, kozmetiku, kaderníka,...ak niečo chcem, mala by som byť schopná si to zabezpečiť sama. Čiže na peniaze som vo vzťahu nikdy nepozerala a ani nemienim svoj postoj zmeniť. Radšej ako byť vydržiavaná budem vydržiavať chlapa ja
Ja si neodpustím otázku: Koľkí z vás riešia takéto nepodstatné veci???! Prečo by sme s tým mali mať problém??? Nemám slov
Vies Fleshleecica, v prvom prispevku:
" jj priznavam ide mi o peniaze... sorry ale neviem si predstavyt ze by ma chalan vozil na skodovke omg...ale zase
niekde sa zacat musi... a vydrziavat sa je nechutne az stetkovske ... cize ja mam goooood otecka on cvaka
vsetko "
si spravila chybu v useku: " . . . cize ja mam goooood otecka on cvaka vsetko ".
Vyznieva to tak trochu ako postoj rozmaznavaneho dievcatka, ktore ma bohatych rodicov.
Dievcatka, ktoremu tatko vsetko dovoli a vsetko kupi, bez toho aby o to muselo dievcatko nejakym sposobom bojovat.
Ak by si myslienku razantne stocila smerom k tomu ako ti otecko pomaha a podporuje ta
s tym ze musis prejavit aj urcite usilie, samostatnost a p., dopadlo by to mozno inak.
Sice si to vyjadrila v dalsom prispevku ale to uz ma znizeny ucinok na citatela.
Druha chyba bola v useku:
" . . . sorry ale neviem si predstavyt ze by ma chalan vozil na skodovke omg".
Sice si ju upravila myslienkou:
" . . . ale zase niekde sa zacat musi ".
No veta ziskala zle postavenie v texte.
Myslienka vyjadrena textom:
" . . . sorry ale neviem si predstavyt ze by ma chalan vozil na skodovke omg"
mala byt postavena za myslienkou vyjadrenou vetou: " . . . ale zase niekde sa zacat musi ".
Prehodenim poradia myslienok bolo potrebne uz len zmenit stylizaciu konkretnych viet.
A mozno by sa pocet agresivne a podrazdene reagujucich jedincov znizil. Mozno . . .
Inak sa v diskusii " » www.birdz.sk/forum/dievcata-...
" sa vsetci okopavate a zbytocne.
Realita a spolocnost, v ktorej zijeme nas nuti vnimat materialne hodnoty, nakolko je na nich cela postavena.
Matheusko.
Inak si peknucka Ale s tym sexom, (ktory nezabudli rozflakovat po diskusii v podobe citatov umiestnenych na /webka-fleshleecat/stavy) vklude pockaj
chapete je to o tomto... vlastne nie nechapete
ciiize idem sa skusit vzit do tejto diskusie a idem s vami DISKUTOVAT....
Ty si ženský Fico
A my sme zlé zlé zlé média a hnusná hnusná opozícia a len Ti našimi bohopustými lžami škodíme.
ak si vsimnes vacsina statusov pisane na temu sex (ktory mmimochodom zboznujem) su pisane dost neskoro v noci, vacsinou ked pridem z baru alebo proste naalkovana...vtedy myslim na jedno...
ak nie zrovna na to tak na nejaku blbost.
statusy su pisane tak ako statusy.... napadne ma nieco tak to napisem... ty pises status formou referatu?
ty pocitam by si po takom dlhom case v skole exceloval,vsak? sa zobut moj zlaty
sa zacni ohanat pravopisom nie?
neboj uz sa ti budem viacej venovat aj ked citat vsetko co si popisal sa mi nechce
Alebo si tu z nás strieľaš, klameš a zavádzaš, čo tiež nie je moc slušné a práve to nás tu poburuje najviac..
a ubezpecujem ta ze nemam dovod klamat..... nenutim ta verit mi, kludne chod priispievat do fora ktore rocne obdobie mas najradsej
A dôvod klamať? Ten nemá nikto a svet je aj tak plný klamstiev.
A prosim ťa, nepíš mi, čo mám robiť, ok?
a kde ti hovorim co mas ist robit? ja tam vidim len navrh na moznost lepsie pouzit tvoje slova tu je to zbytocne
Zaujímavé, že o operácií chrbtice, o tom, ako si mesiac nechodila do školy, ako si chodila na rehabilitácie nemáš v statusoch ani najmenšiu zmienku. Pri pohľade na Tvoje názory by to bolo rozhodne najšťastnejšie obdobie Tvojho života - mesiac nechodiť do školy.
Inak, rehabilitácie zvyknú trvať 1-3 hodiny, môžu sa vykonávať ráno alebo poobede, čiže do školy si rozhodne chodiť mohla.
Ale dobre vieme, že si na žiadnej rehabilitácií ani operáciách nebola a že znovu klameš : )
Mimochodom:
Dpc!!! skola
napísala fleshleecat, 22. marca 2009 20:47
napísala fleshleecat, 27. apríla (pondelok) 2009 22:42 - Aj v pondelok si bola o takomto čase opitá?
co ssa tyka rehabilitacii precitaj si @141 ...aj ked som chodila (to myslim do skoly) dohanalo sa to tazko...
ja som normalne fungovala, nocny zivot priatelia nic som nemusela zanedbavat.... no na hodinach
matiky/chemie/fyziky a pod. kde to potrebujes vysvetlit ti to jednoducho chyba
a povedat ze klamem??? to ked som zacala argumentovat a ty mi na to nemozes napisat ziadnu jebnutu poznamku...hmmmm originalne ti poviem sikovny si
hlavne ze mas potrebu hovorit o tom ako chces sex vsak?
Je s Tebou ešte väčšia zábava, než som si pôvodne myslel
Dobrú poznámku napísal Tommyhot, mne ešte vŕta v hlave: "aj ked som chodila (to myslim do skoly) dohanalo sa to tazko...
ja som normalne fungovala, nocny zivot priatelia nic som nemusela zanedbavat...."
Čiže do školy si chodila a žila si úplne normálne. Ale vôbec nechápem už tomuto: " no na hodinach
matiky/chemie/fyziky a pod. kde to potrebujes vysvetlit ti to jednoducho chyba"
Však keď si chodila normálne do školy, tak to tam vysvetľovali, pokiaľ si dávala pozor.
Príliš veľa protichodných tvrdení : )
A ešte sa spýtam na to IQ 140. Odklikala si nejaký internetový test, však?
. . . uz sa mi zyva. To je uzasne ako si niekto dokaze najst cas na zbytocne skopavanie, ktore nema vyznam. A ja este zabijam cas citanim slovnych frciek. Takto by ste ziarovku ani furik nevynasli Robte radsej nieco uzitocne pre seba a svojich blizkych.
. . . este keby to tu viedlo k nejakemu poznatku, ale nevedie to nikam.
A teraz k téme. Mne sa zdá, že sa tu akosi preskakuje možnosť, že zabezpečený chalan na drahom aute, môže byť aj inteligentný, citlivý, jemný, pozorný, pracovitý... To by mal byť, chalani, váš cieľ. Myslíte, že sa tieto vlastnosti vylučujú z možnosťou byť bohatý? Ak bude baba takéhoto muža milovať kvôli tomu aký je, neznamená to, že je materialistka, i keď z diaľky to tak možno vyzerá. Proste materialistka sa prezradí, keď otvorí ústa, a nie keď sedí s chalanom v drahom aute.
To asi malo byť mne a nie Jamesovi ...
A že sa mám zobuť? ... A to tu mám pobehovať iba v ponožkách?
Ehm, hovoriť za celú skupinu nie je bohviečo, aj keď do tej skupiny človek patrí ...
To, že si materialistka, ešte neznamená, že "dievčatá sú materialistky"
» www.bmw.com/cz/cs/insights/...
Ale nakolko sa castejsie hovori o emancipacii zien, papier nabral dve strany. Nova strana papiera ukazuje moznost v ktorej moze byt zivitelom rodiny zena a budovat si karieru a muz v takom pripade moze byt tatino starajuci sa o decka a domacnost. A to mu ani na vyber moc nezostane, ked jeho vlastna zienka nebude vediet, ci chciet prat alebo varit
Ja to uzavriem takto. Mas 140 IQ, ale "nechces skolu dpc" - clovek, ktory ma IQ do 140:
Hodnoty IQ medzi 130 a 140 dosahujú necelé 3% populácie. Jedná sa o výnimočne vysokú hodnotu IQ. Ľudia s týmito hodnotami sú dobrými manažérmi alebo odborníkmi pre daný obor, sú tiež dobrými vedcami a výskumníkmi.
Ked teraz citam tie tvoje reci pochybujem, ze mas taketo predpoklady. Keby si mala ni tak zbohom. Inak myslis, ze prave ty patris k tym 3%? to silno pochybujem Ludia od 140 su geniovia ako Einstein, Bill Gates a rozny vedci a vynalezcovia. Ty sa k nim chces radit?
Si len obycajne dievca, ktore sa mozno dobre uci, ale takych su tisice, to nepodtrhava to, ze mas vysoke IQ. Proste nic tu co si pisala nema hlavu a patu aspon pre mna a ako tak sledujem forum ani pre ostatnych.
Dosť možno bude vyšší vzrastom a povinne musí byť chudý ...
Áno, presne, to je on ...
A určite nosí rád kockované košele a rád počúva Mozarta...
A pritom stačí tak málo - pozrieť si definíciu IQ a mohlo by sa predísť týmto blúznivým predstavám.
Mimochodom, z hľadiska psychológie, je človek s IQ 140 taký istý deviant ako človek s IQ 60.
Nie, chodí holý, lebo ako sme už zistili zo @166 , nerieši, čo si ráno oblečie ...
A je len zeleninové šaláty, prirodzene ...
"Mimochodom, z hľadiska psychológie, je človek s IQ 140 taký istý deviant ako človek s IQ 60."
Obávam sa, že v praxi to tak nefunguje... Porovnávať nejakého dementa s inteligentom... No čo ja viem?! Tu nejde len o IQ... Tu ide o správanie sa, názory a "záľuby" tamtej baby... A tie sú dosť hlúpe...
- písala som, že nadpriemerne inteligentní ľudia sú iní!!!
"...Nie je však fámou, že ľudia inštinktívne vyhľadávajú okolie s "rovnakými" parametrami (nielen podľa IQ) a preto je jasne, že stádo volov vyhľadá vola s "bodíkom naviac" "
- toto nepotrebuje komentár...
boha deti... a co ze som vecer a v noci bola vonku?? co zas hadzes odveci snazis sa na mna vytahovat nieco nedefinovatelne ale nejak ti to nejde
vysiel mi tak ako mi vysiel moj zlaty a s nejakym hajzlom sa o tom nebudem hadat
PRECO REAGUJEM ....NO PRETOZE AKO NAHLE KLIKNEM NA BIRDZ UKAZE MI TO TIETO VASE POJEBANE PRISPEVKY a uznaj na niektore sa neda nereagovat
a to ze to nema hlavu ani patu, je sposobene tym ze som nemala asi tolko casu co ty aby som si dopodrobna precitala kazdy koment a aby som si krasne nastylizovala odpoved
to mas odkial takyto zvast??? z tvojej hlavicky? no vidno.... chovam sa a vyjadrujem a mam hodnoty podla toho v akej spolocnosti sa pohybujem... ty chodis na konferencie aby si sa vyjadrovala slusne??? hmmm yo..respekt
cukina no coment
O internetovom teste som písal ja na základe Tvojo nasledovného statusu:
V inteligencnom teste mi vysiel nadpriemer....zo sto ludi su mudrejsi uz len styria
napísala fleshleecat, 3. marca 2009 17:56
Nie je žiadnym tajomstvom, že "zo sto ludi su mudrejsi uz len styria" zodpovedá hodnote IQ približne okolo 130-140.
A myslím, že už nie si ďalej zaujímavá. Vieme už o Tvojej pohnutej osobnosti všetko. Avšak, máš len 17 a ešte sa formuješ, preto je príliš skoro vravieť o poruchách osobnosti, vhodnejšie je vravieť o poruchách správania.
Mimochodom, viaceré si získala dedične. Ale omnoho viac vonkajším prostredím.
Veľa šťastia Ti prajem.
Myslím, že mimo virtuálneho sveta by si sa skôr než by nastal tento akt zhrozila z môjho výzoru, polootrhaného oblečenia a z peňaženky, v ktorej mám len kartičku od internátu. A električenku.
A jak to, že polootrhaného, šak si bol elegán
Preboha, však každý vie, že inteligentný človek sa vyjadruje na úrovni a nie samé "ste kkti, prijebaní, chudáci..." a nemá za potreby nikoho urážať... A vidím veľmi dobre v akej spoločnosti žiješ No comment...
Na to, aby sa človek vyjadroval slušne potrebuje hlavne výchovu. A tú si ty nedostala, pretože tebe sa dostalo len peniažkov... Ja na rozdiel od teba viem ako sa správať...
Ty si ešte nepochopila, že niektoré vlastnosti pripisuješ výške iq dosť odveci? ...
Výška iq naozaj moc nesúvisí s tým, či človek používa vulgarizmy ...
A vyjadrovanie "na úrovni" je možno u ľudí s vysokým iq časté, ale vôbec nemusí byť pravidlom a preto vôbec nie je na mieste na základe niekoho vyjadrovania, ktoré nie je "na úrovni" vyvodiť, že daná osoba nemôže mať také a také iq ...
Podľa mňa fleshleecat kľudne aj môže mať iq 140 ... Len je to veľmi, veľmi nepravdepodobné ...
A ono to môže byť pomerne jedno, dávno je jasné, že hodnota iq znamená pramálo ...
A ty si prečo myslíš, že všetko čo tu píšem je o tebe??? Reagujem aj na komenty ostatných!!!! Vidím, že sa veľmi tešíš z toho, že sa tu o tebe hovorí. Ale uvedom si, že táto diskusia mala byť o tom, či sú ženy materialistky, a nie o tebe...
@Tunidlo
Nehovorím len o hodnote IQ. Hovorím o inteligencii ako takej... Tamtá baba sa tu prezentovala ako múdra a ja len vyjadrujem svoj nesúhlas. Píšem len to, čo si myslím... Neštudujem vedy, ktoré súvisia s inteligenciou, takže toto čo som tu písala je len môj vlastný názor + výťah z nejakých www stánok... Nehovorím, že viem všetko, ani že mám pravdu, píšem tu len vlastný názor...
Keby si mala zaujem mozem sa kludne s tebou stretnut aby som sa teda naozaj presvedcil a spoznal ta. Myslim, ze mnoho ludi by sa ku mne pridalo Ale asi nemas zaujem sa stretavat s takymi chudakmi ako sme my.
Psychologicka? To nemyslis vazne To je skoro ako ten test cez net, len o trochu presnejsie. IQ testy mozu robit len institucie, ktore maju nato medzinarodne uznavane testy. Tieto testy robi mensa pod dohladom psychologa no nie psycholog samotny. Psycholog ti ho moze spravit, ale urcite nie je presny a medzinarodne uznavany takze taky test ti spravi hoc kto. Ked si spravis test od mensy a naskenujes ho sem potom je to OK, ale i cez to vsetko si treba uvedomit, ze to neznamena, ze si teraz neviem co. Vysoke IQ moze mat aj obycajny robotnik. Ako som raz cital, IQ je len jednou castou osobnosti a vobec to neznamena, ze clovek musi mat same jednotky v skole, musi vediet jazyk a pod.
Keby si bola tak moc inteligentna tak uz davno pochopis o com ti tu piseme, lenze zjavne je v tebe tato schopnost potlacena a nedokazes rozoznat ciernu od bielej.
,,Preboha, však každý vie, že inteligentný človek sa vyjadruje na úrovni a nie samé "ste kkti, prijebaní, chudáci..." a nemá za potreby nikoho urážať... A vidím veľmi dobre v akej spoločnosti žiješ..´´
z tejto vety vyplyva ze narazas na jedneho cloveka a kedze som o spolocnosti som sa vyjadrila ja, patri to mne...ja som sa vyjadrila k tej hovadine co si napisala @164 a potom yebnutost toho celeho si podciarkla tym druhym komentarom
ach!... ano tvoj nazor ... jasne
iq mam take ake mam vedia to rodicia , vedia to blizky priatelia a vedia to ucitelia viacej nepotrebujem.... teraz sa spytaj preco som to sem teda pisala... preto aby ma len tak hockto/nikto nenazval hlupanou ako sa vyssie stavalo
zacinam pocitovat nostalgiu za zlatymi casmi, ked sa vsetci bez hanby vozia v skodovke, ...bol to vas jediny problem so mnou
Ak si mala v pláne ma uraziť, tak si máš smolu. Debil ma totiž nemôže uraziť... Berem len urážky od naozaj inteligentných ľudí. A medzi tých nepatríš... Takže, keď si uvedomíš o čom je život, tak potom mi môžeš napísať, čo si o mne myslíš... Zatiaľ sa maj pekne...
Veci, ktoré som nosil pred dvomi rokmi, vyzerajú síce "elegantne", no už ich poznačil zub času - ale stále spĺňajú účel - nechodím nahý a v zime mi nie je zima : )
a co ze so mnou suhlasil??? ked nesuhlasite a hromadne nadavate je ok vsetko... ked so mnou niekto suhlasi uz ste v pici z toho hned.... moja a nezabudni sem hodit este jednu jebnutu poznamku ze by som dakoho hned pojebala ked drzi so mnou( aj ked ON nedrzal)... ja niesom stetka... nie niesom panna a moj nazor na sex je povedzme ojedinely, ale z tejto vety mam pocit ze ty si.... myslim ze to co by som chcela napisat by sa ta dotklo, cize to necham tak
napísala fleshleecat, 14. júna 2009 18:14"
P.S. pekne do 3. triedy ZŠ sa ti treba naučiť kedy sa píše U a kedy V ok?
a vyhadzovat mi gram.chyby? diktaty boli vzdy otras nepopieram ale aj k tomu som sa uz vyjadrila... cizze chod spat
Na jednej strane máme typickú predstaviteľku súčasného "ducha doby", egoistickú materialistku. Ako vidno, materializmus zrejme úzko súvisí s potrebou súložiť. Vynára sa otázka, či sú egoistický materialisti čistí hedonisti.
Prípadne by mohli zástancovia týchto myšlienkových pochodov zdôvodniť "druhej strane" správnosť ich uvažovania, napísať, čím prispievajú tejto spoločnosti, prečo by sme si ich mali vážiť, za čo by sme im mali poďakovať a podobne.
Ach, hrozné, znova si odmietam priznať omyl a príčinu hľadám všade možne, len nie v sebe.
ako prispievam spolocnosti?... nemam tu potrebu ale pokial ide o umenie krasne malujem(teda aspon mne sa to paci) a pisem poviedky....aaaaa svojou pritomnostou mnohym skraslujem zivot
ale konkretnejsie by si sa mal spytat..toto je prve co ma napadlo
Skvelé.
Snáď sa neurazíš, ak som si medzi riadkami domyslel, že Tvojou promiskuitou skrášľuješ mnohým život.
Ak Ti súloženie neprekáža - ba práve naopak, a ak to zjavne neprekáža ani Tvojim "partnerom"; tak len veľkí moralisti by v tom boli schopní nájsť niečo zlé a spoločensky neprípustné. V tomto prípade ste obaja zúčastnení na onej sexuálnej orgií cieľom, nie prostriedkom - nemám ani ja čo vytknúť. Jedine ak neplánované tehotenstvo - ale predpokladam, že konzumuješ onú zázračnú medicínu, ktorá Ti o 20 rokov zaručene zničí celú hormonálnu sústavu - ale to mi môže byť jedno.
Tak ešte raz - za čo by sme sa Ti mi, obyčajní, chudobní smrteľníci, mali byť vďační? To umenie a publicistiku nerátam, keďže to nepublikuješ a nejak to nesúvisí s filozofiou materializmu.
Kvôli čomu by sme si Ťa mali vážiť?
Inak, napísala si, že "ako prispievam spolocnosti?... nemam tu potrebu"
Snáď sa nečuduješ tým ľuďom, ktorí "pracujú" na Tvoj blahobyt, že nie si v ich obľube, ak nemáš ani potrebu im ich snahu akýmsi spôsobom opätovať. A snáď sa nečuduješ, že títo "chudáci", ako si ich nelichotivo nazvala - ale áno, v porovnaní s Tvojim materiálnym bohatstvom zrejme mnohí sú chudáci (včetne mňa) - Tebou opovrhujú.
Komunistická filozofia je tiež materialistická. Len oni sa chcú o tú matériu deliť s ľudom, chcú, aby si boli ľudia rovní, aby nebola chudoba a extrémne materiálne rozdiely. Myslím si, že myšlienka je to celkom pekná, ale mám určité výhrady. Rozhodne im nemožno uprieť , že (teoreticky) to myslia dobre.
Aké myšlienky má Tvoje celoživotné snaženie?
A ešte smutnejšie je to, že svojou prítomnosťou síce skrášľuješ mnohým ľuďom život, ale len podľa nekompromisného kľúča. Vyberáš si tých, ktorých majetok sa aspoň približuje tomu Tvojmu. Takých ľudí však veľa nie je, čiže mnohým ľuďom ten život neskrášľuješ.
A (čiste teoreticky) - tí ľudia sú po materiálnej stránke maximálne zabezpečení, čiže krásny život by rozhodne mali mať.
Skutočne by si niekomu skrášlila iným spôsobom, než poskytnutím súlože či pozvaním na drink - myslím si ja.
Neviem, naozaj mám z toho zmiešané pocity, a to sa snažím k Tebe stavať maximálne nekriticky.
z materialistickeho hladiska? ....napr. oblecenie, ktore nenosim zvyknem darovat nejakej socialne slabsej rodine....hmmmm obrovske peniaze davame do charitativnych organizacii (ano su to rodicovske peniaze, ale vsetko okolo toho organizujem sama, lebo mi na tom zalezi- nasi nestihaju) aa kupujem spoluziakom desiate, ked vidim ze proste nemaju peniaze
casto krat som jedina v tej nasej posahanej triede co sa s takymi chudakmi ako si ich/vas nazval bavi... mne to nerobi problem ale povies mi ako ja sa mozem s nimi bavit ked oni/vy ma dopredu odpisu??? nepozna nevie kritizuje
Tak táto výpoveď vyzerá oveľa lepšie, ako tie predchádzajúce. Síce, dá sa polemizovať nad jej pravdivostnou hodnotou, ale...
Vcelku by ma zaujímalo - aké organizácie si potešila svojou štedrosťou? Zaujíma ma, aké inštitúcie sú predmetom Tvojho záujmu.
A - akosi si neviem predstaviť ten proces kupovania desiat. To sa niekoho spýtaš, či má peniaze na desiatu? Alebo za Tebou prídu, že nemajú peniaze na desiatu? Alebo jednoducho len vycítiš, že je dnes hladný, a kúpiš mu z bufetu niečo? A ako tie desiaty prijímajú? Necítia sa nejak "spoločensky potupení"?
Inak, prečo si teda vyberáš partnera "podľa auta"? Očividne máš peňazí na niekoľko generácií, z materiálneho hľadiska to zrejme nie je potrebné. Možno by si aj v skromnom, chudobnom chlapcovi, mohla nájsť muža Tvojich snov. A naviac - určite by si mu materiálne pomohla.
Nemyslíš si, že tým prísnym, finančným, selektívnym výberom sa ukracuješ o možnosť spoznať toho "pravého"?
PS: "Nehádaj sa z blbcom pretože klesneš na jeho úroveň a tam ťa porazí pretože je blbec dlhšie ako ty."
Takze naposledy ista mnniska, myslim ze z Rajca abo tak dajak sa volalo to mesto zberala na postavenie skoly na dajakom ostrove pri Indii... presnejsie neviem musela by som sa maminy spytat, ona vie detialy....ale kazdy tyzden bolo sedenie s tou mniskou, kde nam rozpravala podrobnosti, pomery a moznost adopcie na dialku... vela znamich som dokazala prehovorit na tento projekt...cize myslim ze to bol dost velky uspech
co sa tyka desiat...tak vzdy si kupim napr bagetu naviac.... a ked sa na mna niekto diva proste ju vytiahnem a len tak akoby mimochodom priatelsky sa spytam ci sa nenaje so mnou... ked z tvojho hlasu necitia vysmech nemaju preco citit sa zle...
inak ako som povedala to nie ja mam problemy s ludmi ale oni maju problem so mnou
Toto nie je hádka, ale plodná diskusia
A nemyslím si, že touto diskusiou by som zrazu klesol na úroveň "blbca"; dlhé roky sa snažím o to, aby som ním nebol. Mimochodom, neviem, ako to vnímaš Ty, ale diskusia nie je "futbal", tu sa nehľadá víťaz ani porazený. Ale asi žiješ ešte vo futbalovej eufórií, to Ťa ospravedlňuje : )
chces sa zabavit? Tak si cekni pokec a nick 7Lolle7 tie komentare nemaju chybu
papa cmuq! avojkyy
staci mi na dnes
Nechcem vyrývať, ale pred chvíľkou si napísala, že "vsetko okolo toho organizujem sama, lebo mi na tom zalezi- nasi nestihaju" - a zrazu si spomenula mamu.
Možno nemáš až tak dobrú pamäť, ako by si človek bol pri takom IQ pomyslel, ale ja by som si zrejme pamätal aspoň mesto, z akého je tá mníška. Alebo aspoň názov ostrovu, na ktorom sa má tá škola stavať. Z takého veľkého projektu, ako postavenie školy, by som si asi pamätal viac detailov. No nevadí, asi máš toho veľa. A nejak neviem, ako súvisí stavba školy a adopcia na diaľku, ale nevadí, asi to bol iný projekt.
Mimochodom - podľa mojej mienky vedľa Indií neleží žiaden ostrov okrem Sri Lanky - a taký veľký ostrov ako Sri Lanka by si si pri Tvojom všeobecnom rozhľade asi pamätala.
Možno máme inú mierku pre slovo "vedľa".
Inak páči sa mi, že z neprístupnej a chladnej dievčiny, ktorá pred pár minútami napísala:
"ako prispievam spolocnosti?... nemam tu potrebu ale pokial ide o umenie krasne malujem(teda aspon mne sa to paci) a pisem poviedky....aaaaa svojou pritomnostou mnohym skraslujem zivot
ale konkretnejsie by si sa mal spytat..toto je prve co ma napadlo"
...sa zrazu vykľul človek, ktorý organizoval stavbu školy pri Indií! Páči sa mi Tvoja skromnosť a to, že sa nerada pýšiš Tvojím altruizmom, ktorý si zaslúži veľké uznanie.
@Alpynus , naozaj sa musím vždy pozastaviť nad vyzretosťou tvojich myšlienkových pochodov a tiež nad používaním termínov, ako napríklad hedonista a kopulácia, o ktorých si myslím, že pre mnohých patria do kategórie pojmov záhadných. Zaujala ma tvoja otázka, čím dokážu byť hedonistickí materialisti prospešní pre spoločnosť. Myslím, že si ale treba položiť najprv otázku, či vôbec cítia tú potrebu, byť spoločensky prospešní.
@Fleshleecat , myslím, že sa v budúcnosti hlbšie zamyslíš nad formuláciou svojich myšlienok. Ako som už spomínal, názor na tvoju osobu sa vytvoril práve na tvojej, povedzme povrchnej, výpovedi o tvojom postoji k škodovkárom. Nebyť tejto prekérnej vety, debata by sa bola zasekla už pred pár dňami. Ale takto si podráždila veľa ľudí, mňa vynímajúc, pretože si sa akoby postavila do svetla extratriedy, čo nie je všeobecne prijateľné. Môžem ti povedať, že ja sám som patril do vyššej spoločenskej triedy, keď sa to tu už tak kastuje, ale naša firma krachla a netuším, čo mi prinesie zajtrajšok. To isté sa môže stať tebe, aj keď ti to neprajem.
Ja som rýpal a nenarážal som na nejakú spozorovanú vizuálnu eleganciu, ale na tvoje dávnejšie vyjadrenie
Ďakujem za kompliment, ktorý však nemôžem prijať, študujem totiž filozofiu a estetiku; mám povinnosť ovládať aspoň základy vyššej terminológie a mať ako-tak vyzreté myšlienky, je to môj "popis práce".
Btw najskor si mamonarka, ktora nesadne do skodovice a potom je z teba dobrosrdecny clovek? Myslel som, ze ma na birdzy uz nic neprekvapi.
Reagoval som na toto :
PS: Futbal nepozerám a ani nehrám lebo to ani neviem a ani ma to nijak nezaujalo
A podľa mňa na tom hlode príliš veľa pravdy nie je, len slúži pseudointelektuálom na to, aby ospravedlnil práve to ich klesnutie na úroveň hlupáka ...
To, či sa človek nechá stiahnuť na nejakú úroveň záleží predovšetkým od neho, nie tak od jeho oponenta ...
Nie je tvoj prístup k aplynovmu slovníku zhruba rovnako povrchný ako prístup fleshleecat k materiálu?
Slecna - dcerenka si dovlecie domov svojho chlapca
. . . prve co vas bude zaujimat bude to kam stihla mladez vo vztahu zajst
. . . dalej bude nasledovat co ma chlapec vystudovane, co studuje, co robi, kde v com byva a ako su na tom jeho rodicia
. . . fakt ako sa sprava v spolocnosti a ake ma vyhliadky do buducnosti
. . . nasledne sa uvidi ci ma chlapec sympatie u rodicov. Ak si ich neziska bude to mat tazke, nakolko nedaju svoju dcerenku len tak.
Takze nebudete riesit ci sa maju radi, to si mlades poriesila uz sama, jedine co vas bude zaujimat je buducnost vasej dcerenky.
ako tu mnohy napisali zrazu je zo mna matka tereza....a prave pre toto som to nikdy nespominala...koli takymto idiotom ktory zosmiesnia ked robim ,,zle,, ale co je najhosrie aj ked robim dobre.... ste nechutny....je mi z vas uprimne zle ...
svoj zivot si uzivam ale viem kolky nemozu, aj ked za to ja nemozem.... teraz koli nim nebudem zo seba robit dievca z rodiny zavislej na statnej podpore.... ale nebudem taka svina aby som nepomohla ked mozem.. som tak vychovavana
a este...tie dve veci sa nemusia navzajom vylucovat
Ktore 2 veci? Mamonarstvo a dobrosrdecnost? Odporucam ti pozriet nejaky vykladovy slovnik a trosku nad tymi slovami popremyslat. Potom sa mozme bavit o tom, ci sa tieto dve slova navzajom vylucuju alebo nie.
Cely birdz ta ma pekne precitanu a hlavne @Alpynus ktory to aj patricne vyuziva.
Ale vstupuješ do diskusií dosť neskoro na to, aby tvoje komenty mali nejakú relevanciu. Ale keďže ten tvoj @219 bol adresovaný mne, poprosil by som ťa, aby si mi priblížil jeho záhadný obsah, pretože, napriek jeho strohej jednovetnosti, naň evidentne nestačím.
@matheusko
Ehm, pán veštec ... Takže ty tvrdíš, že pre každého bude dôležitá budúcnosť jeho dcéry a zároveň mu bude jedno, či sa so svojim chlapcom navzájom majú radi? ... Neodporuje si to trocha?
Zasa len, ako mi je prirodzené, musím do všetkého pchať pohľad z druhej strany ...
Teda, kritizuješ fleshleecat kvôli jej povrchnému prístupu k materiálnym statkom ... A zároveň (aspoň mne to tak pripadalo) glorifikuješ alpyna na základe formy, ktorou píše, čo mi tiež pripadá ako znak povrchnosti ...
Ale tá moja omeškanosť ma zaujíma ... Ak máš niečo podobné k dispozícii, mohol by si mi poskytnúť vzorec, ktorý vyhodnocuje relevanciu príspevku na základe toho, v akom čase bol odoslaný ...
"Takze nebudete riesit ci sa maju radi, TO SI MLADEZ PORIESILA UZ SAMA"
Nebude mu to jedno, ale riesit to nebude, snad to zbada.
"Slecna - dcerenka si dovlecie domov svojho chlapca"
Asi to nebude len chlapec na hranie, ked ho dovlecie domov a predstavi rodicom.
Ja som Fleshleecat nijako otvorene nekritizoval, len som vyjadril určitý nesúhlas s jej názorom. Ak by som ju aj chcel kritizovať, tak určite nie kvôli jej povrchnému prístupu k materiálnym statkom, pretože, za čo bola viacerými kritizovaná, má k týmto statkom pozitívny prístup. Skôr by som ju kritizoval za jej "asi" pomýlený hodnotový rebríček, za používanie vulgarizmov a za určitú neobratnosť vo vyjadrovaní.
Čo sa týka glorifikácie Alpynusa za formu jeho písania, nemám ten pocit, že som pre neho zložil nejaký slovný hymnus na jeho prejav. Jednoducho ma jeho písaný prejav zaujal v súvislosti s jeho vekom, ale vysvetlil mi, čím sa zaoberá a čo študuje, takže už z neho nie som taký čudný. Je tu viac prispievateľov, ktorí majú vyzretý prejav. Nechápem, kde si prišiel k tomu, že jeho prejav glorifikujem a vôbec nerozumiem, čo je povrchné na tom, keď som skonštatoval, že je vyzretý. Aby si ale bol spokojný, aj tvoj prejav je na slušnej úrovni. To si chcel počuť? Vieš ťažko spracovať, keď je pochválený niekto iný, ako ty?
Čo sa týka relevancie príspevkov, neide tu o čas, kedy bol odoslaný, ale o moment, kedy vstupuješ do diskusie. Máš to rád na konci. Vtedy, keď sú už vzťahy medzi diskutérmi viacmenej zrejmé a tebe už nehrozí, že budeš zatiahnutý do sporu, čo sa mi javí ako malý alibizmus. Ale môžem sa mýliť.
Nie, ďakujem, to som počuť nechcel, ale to, čo som chcel počuť si vlastne napísal pár riadkov nad tým ...
A nie som si vedomý toho, že by som nejak rád vstupoval do diskusie na konci ...
Hoci, pri zamyslení sa nad tým, asi to môže mať isté čaro ...
No hlavne sa zapájam do diskusie, keď si ju všimnem a keď sa mi chce
Aj do tejto som sa zapojil už v šestine predchádzajúcej strany ...
A vôbec sa mi nezdá, že by moje komenty mali tedenciu vyhýbať sa sporu ... Ale nejakou výhodou to asi nebude
a vymyslat si?? co som nejaka chudera co to potrebuje?...vsetci sa bojite ze by
som moje myslienky a nazory mohla rozumne odovodnit, preto zacnes s takouto vecou ze klamem... To ze nemam nudny zivot neznamena ze klamem, to ze zijem a som materialne zabezpecena neznamena ze som mamonarka..... mozno keby som sedela pri pocitaci a moje dni by sa na seba podobali bol by si spokojnejsi a nechytal sa slamky, v podobe obvinenia ma z klamstva
co sa tyka tych dvoch slov... clovek kludne moze byt bohaty a zaroven dobrosrdecny... ja som dobra len k ludom ktory to potrebuju, necakam ze si zo mna spravia modlu, ale su uprimne vdacny, co sa neda povedat o priemernych spratkoch, ktori to zacnu brat ako samozrejmost... taky mozu ist dopici.... myyslim ze ty budes jeden z nich
Rozumne odovodnit? Ved si tu este nic rozumne nenapisala. Napises nieco a v zapati, ked ta niekto (Alpynus) zvozi, prifarbujes to podla potreby.
To, ze si materialne zabezpecena (mimochodom prajem ti aby ti to vydrzalo co najdlhsie) neznamena, ze si mamonarka, ale s tou skodovicou si sa predviedla a nie len so skodovicou, ale tie tvoje perly sa tu uz raz rozoberali.
Zjavne nechapes slovu mamonar, ako som povedal vyssie, odporucam vykladovy slovnik.
Btw ty nie si bohata, ale tvoj otec Narozdiel od teba ja mam vlastne peniaze a ty mas len plnu hubu kecov. Naozaj bude zaujimave sledovat ako sa ti bude darit, ked raz budes dospela a tato tvoja veta prestane byt samozrejmostou:
"cize ja mam goooood otecka on cvaka vsetko"
mna len zaujima este jedna vec. Ako som napisal ja i iny peniaze ma tvoj otec nie ty. Zober si to tak, co ak tvoj otec skrachuje? Bude mat dlhy a pod. a proste sa bude musiet zamestnat ako normalny clovek a bude musiet zarabat priemernu mzdu? Ty si zvyknuta na luxus, ale behom tyzdna sa to moze kludne zmenit co potom? Uz nebudu peniaze, nebude auticko a nebude otecko co bude vsetko platit. Budes mat stale takyto nazor?
Raz sa budes musiet osamostatnit a nerataj s tym, ze otec ti bude davat na ucet kazdy mesiac peniaze (ak tak bude robit tak nechapem jeho vychovu). Budes musiet driet (nie v otcovej firme) a zarabat. Zabudni na konexie, ale ze si zacnes budovat svoje teple dobre miesto v nejakej firme sama. Budes sa musiet uspokojit s feliciou a zabudnit na doterajsi zivot.
Raz pride doba kedy budes musiet z tychto nazorov vyrast. Ty samostatna aspon teraz nevies byt preotze vsade spominas otecka. Otec ma odveze, otec kupi, lenze toto nie je cesta. Ked prestanes byt zavisla na svojich rodicoch, opustia ta nocne zury, plne alkoholu, nezavazneho sexu a posedavanie po podnikoch a zacnes zarabat svojich ubohych 15 taácov, platit si byt a starat sa sama o seba vtedy mozno pochopis mnoho veci.
Dovtedy budes takato. Bude ta uznavat okruh najblizsich, ale v nasich ociach budes len mazanek rozmaznany. Pretoze ja ani nikto iny nepovazuje tvoje nazory hodne 17 rocnej dievciny, ktora by mala mat ak sa povazuje za inteligentnu nazory odlisne. Mam kamosku v tvojom veku a ja som bol tiez v tvojom veku, ale v zivote by som taketo veci nepustil z ust.
Je len na tebe ako sa zaraidis, ci sa zamysli, alebo to nechas plynut tak. My ta nezemenime, zmenis sa len ty sama ak chces. Ak nie, tak to nerob, raz pride v tvojom zivote zlom kedy mozno vela veci pochopis a zacnes sa na ne pozerat z ineho uhla. To je vsetko co som chcel.
Chalana co si nemoze dovolit kupovat jej drahe darceky... chodit s nou do drahych podnikov... kupit jej drahee saty ani nic podobnee.... alebo
Chalana co je z bohatej rodiny maa vsetko.. velky dom.. drahee auto a moze jej kupit to najdrahsie co v meste uvidii..
taak co spravii baba ?? Koho si vyberie...
@ Fleshleecat @ :
No zlato aj ja mám umelecké nadanie kreslím maľujem dokonca som aj na škole modeloval z hliny robil šperky lebo som zlatník vo voľnom čase píšem poviedky alebo kreslím komixy či si čmáram len tak pre srandu pokiaľ v tom voľnom čase nechlascem a nemám pocit žeby som nejako tej spoločnosti prispievám to že dám rozumy do hlavy dákemu obmedzenému človeku nepočítam ťiež ako prospech lebo potom ten rozum zase strati...
Zlato ja som vyučený zlatník kreslím, maľujem, vyrábal som šperky vo voľnom čase píšem poviedky alebo kreslím komixi, pokiaľ nechlastám ale nemám pocit žeby som ja tejto spoločnosti nejak prispel ty hádam ano?
Dobre vezmime si príklad vytvoríš umelecké dielo vystavia ho v nejakej galerii kde každý na neho bude čumieť a nasíti to niekoho hladný žalúdok? Asi nie... Umenie je krásné je to aj moja vášeň ale nemám pocit žeby umenie ako si prispievalo k blahobytu spoločnosti ty snaď ano? TAK NEMUDRUJ!!! Možno za to zhrabneš prachy na nejakú charitu a čo sa stane s tými peniazmi? Proste sa stratia hovno žiadna charita pôjdu do vrecka ďalšiemu pracháčovy čo hrabe len pre seba...