@riushbejb no pozerala som tú stránku a je tam dosť veľký výber a aj dobré ceny.
len som si z tade nič neobjednávala, z tvojich skúseností, načo si treba dávať pozor a ako fungujú tie hviezdičky? napríklad som tam videla tovar od niekoho kto mal cca 500 hviezdičiek. môžem takého predajcu považovať za dôveryhodného?
@d170 no tak ja sa riadim podla hodnotení ,,keď má užívateľ veľa dobrých a žiadne negatívne je jasné, že je dôveryhodný,,a samozrejme je dôležité skontrolovať tzv čiernu listinu kde sú vypísaný inzerenti ktorý tovar nedodali alebo boli nejaké komplikácie,,,a ja si už objednávam s tadiaľ dlho a zatial všetko v poriadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
len som si z tade nič neobjednávala, z tvojich skúseností, načo si treba dávať pozor a ako fungujú tie hviezdičky? napríklad som tam videla tovar od niekoho kto mal cca 500 hviezdičiek. môžem takého predajcu považovať za dôveryhodného?