vieš čo, od kedy chodím na konzervu začala som ich brať inak... Takže sa mi nepáčia... Teda páčia ale nikdy by som s nimi už nič nemala... ale to je asi tým, že patrím medzi nich... A dosť by mi to komplikovalo život... Ale aj tak som sa preorientovala skôr na hráčov iných nástrojov...
A ak ide o teba, tak by si sa mi možno páčil ak by si mal techniku ako Mark Tremonti, cítenie ako Steve Vai a vyzeral by si ako John Mayer...
mne by sa páčilo aj keby on hral na strúhadlo to že hrá na klavír je len bonus... ale vlastne neviem či sa mi páčia gitaristi, je to fajn keď vie hrať na akýkoľvek hudobný nástroj, akurát že ja som za klavír nesadla už 2 roky
Ked niekto hra na gitaru neznamena to este ze ho povazujem za pekneho. Moze aj nemusi byt aj pekny a nemam rada to zovseobecnovanie ze gitarista a pridaj si nejaky stereotyp nech nahodou nebudes inteligentna.
Na mna sa vzdy lepili zeny aj bez gitary v ruke. Ale ak ked sa o nu co i len opriem, tak je sanca na uspech podstatne vyssia. A s odohratymi minutami rastie exponencialne. Ale je pravda, ze to pravdepodobne ma nejaky vplyv len na konkretny typ zien.
Môj ex aj môj súčasný priateľ sú gitaristi. Ja už som asi tak nejak odkázaná na hudobníkov i ked ja k tomu až taký vzťah nemám. Čo môžem zhodnotiť je, že s prstami im to ide vážne skvele.. if you know what I mean
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A ak ide o teba, tak by si sa mi možno páčil ak by si mal techniku ako Mark Tremonti, cítenie ako Steve Vai a vyzeral by si ako John Mayer...
mne by sa páčilo aj keby on hral na strúhadlo to že hrá na klavír je len bonus... ale vlastne neviem či sa mi páčia gitaristi, je to fajn keď vie hrať na akýkoľvek hudobný nástroj, akurát že ja som za klavír nesadla už 2 roky
... ja to vnímam ako plus, že (sa) vie zabaviť aj inou ako typicky mačovskou formou sebarealizácie sa
@1
ale viac ľúbim bubeníkov :-S
je to také skill plus nanajvýš
ale nie, ja som jedine na môjho bubeníka
ale jo, zväčša nehraje schopnosť hrať na nejaký nástroj veľmi veľkú úlohu v mojich preferenciách
ako ktorí
Basáci sú najviac