Zase len srandicky a nic k teme vazneho. Tak sa pridam. Ked uz sa niekto pyta na blbost tak mu blbostou odpovieme,vsak? Nie som baba,tak neviem Ale visia kazdemu a keby neviseli tak nie si chalan. Daj si gule do teplej vody a potom sa postav. Uvidis ako visia. Daj si ich do snehu a potom sa postav. Uvidis, ze si neni chlap tak budu male a stiahnute ci schovane
To je akože riadna pičovina tá otázka už keď na to sa pozerá či chlapovi visia gule to už sme akože kde dospeli?? Sa čudujem že sa vôbec našli dievčatá čo aj hlasovali a nenapísali rovno tomu sopliakovi čo ho už dnes trápia za veci
@25 Neber to tragicky, neni to az tak zle co ho trapia za veci. Su tu aj omnoho horsie veci a je medzi vami rozdiel len 4 rockov co nie je vela, tak nerob sa prilis starym. Su tu ankety, kde dievcata hlasuju ci sa im paci ak mas oholene okolie penisu a podobne, alebo ked si honis, aku to ma farbu a mnoho mnoho ineho takze klidek a pozri sa najprv tam Inak ciastocny suhlas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@31
1) mne sa tento novy dizajn interieru vo VW Passat vrcholne nepaci, takze by som len kritizoval od rana do vecera
2) typicke anglicke ulice - na ulicke sirokej 3 metre parkuju na 2 metroch sirky auta
3) mat auto s volantom napravo je dobra ostara v Europe
jaj ci to nie je diskusia o autach???
tak potom pekne gule mu ta visia
@Husky Ja by som auto s volantom napravo nechcel veru. Asi jedine s cim by som nevedel jazdit