nevedela som sa rozhodnut medzi druhou a poslednou moznostou, ale dala som nakoniec druhu. nepaci sa mi to na kazdom, iba na atletickych postavach. ale vobec to nie je pre mna kriterium pri vybere partnera, co i len sexualneho, pozeram sa na to ako estet, nie ako nadrzana zenska.
Stačí, keď má v rukách toľko si aby ma vládal dvihnúť (50 kilá snáď unesie poväčšina chlapov) .... inak veľké bicepsy sa mi priam hnusia, hlavne tie napuchnuté vyrysované žilnaté svaliská (bleeeeeee)
Tehličky nemusím, a nechápem vlastne ich zmysel... nech nemá pupek väčší než hrudník a som nadmieru spoko
čím výraznejšie svaly (nielen tehličky ale aj bicepsy, hruď atď), tým menej sa mi páči zase ani opačný extrém s tukom sa mi nepáči, takže všetko s mierou
Nikdy sa mi nepáčili také veľmi výrazné svaly, hlavne tie veľké bicepsy, jednoducho nie je to môj štýl. Najviac sa mi páči taká úplne normálna postava...keď trošku vidno že športuje to je v pohode, ale nič viac. Výnimku tvoria široké plecia, ktoré sa mi veľmi páčia Viem, ťažké je predstaviť si takú postavu ale existuje
ta druha moznost znie tak nejasne...velke brucho? to znamena ze maly faldik by mi nemal vadit? lebo mne vadi. je mi jedno ci tam tehly ci je vychrtly, hlavne nech tam nema tuk. nie som z tych bab, co miluju partnerovo makke brusko
ak uz teda o vyzor, mam radsej mohutnejsich chlapov, tym ale nemyslim kulturistu, kludne moze byt aj mackatejsi, pritahuje ma ked je proste vidno ze ma silu nieco urobit- to je asi nejake pudova zalezitost o zachovani rodu a schopnosti zabezpecit rodinu ze?
na druhej strane ale, uz mam skusenost aj s tym, ze ak proste ide o charizmu, viem sa ani nepozastavit nad tym fyzicnom, pretoze to bol uplny opak silneho prototypu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale splňujem
Tehličky nemusím, a nechápem vlastne ich zmysel... nech nemá pupek väčší než hrudník a som nadmieru spoko
na druhej strane ale, uz mam skusenost aj s tym, ze ak proste ide o charizmu, viem sa ani nepozastavit nad tym fyzicnom, pretoze to bol uplny opak silneho prototypu...