@zrkadlovka tiež tak na základke spolužiakovi čo si koledoval.
celú cestu na (asi) branné cvičenie mi naschvál šliapal na päty a vyzúval mi tak topánky. až som sa nasrala a dala som mu facku (zrovna vtedy sme ale zastavili a bolo hrobové ticho lebo učiteľka niečo hovorila, tá facka bola teda veľmi dobre počuteľná a polovička školy sa otočila smerom ku nám a vyvalene na nás pozerali ) ale odvtedy mi dal chalan pokoj.
hej, na ZS spoluziakom, ten jeden mi zacal vysypovat veci z tasky, no a skuste si predstavit ci by vas to nenasralo a necakala som ani ja, ani nikto ze mu strelim, ale jeho ego to neznieslo a vratil mi...no a druhy raz inemu spoluziakovi, uz neviem presne preco, ale ten akurat na mna pozrel vyrazom kt. som sa mala "zlaknut" a nechal to tak
Na základnej chalanovi čo bol o ročník nižšie. Naháňali sme sa a potom mi niečo povedal čo ma fakt urazilo tak mi proste vyletela ruka. Nečakal to ani on ani ja a potom mal celú hodinu pečiatku
ale inak nie ako zo srandy/v detstve nie, od isteho veku nedociahnem davat facky svojim rovesnikom
a neprijebala by som uz len tak cloveku, sak dostanem naspat a potom co
@zarius V klube, na ulici moc nevidam ze by muzi plieskali nie svoje zeny A ja somsice velky zastanca zadkoveho plieskania (nie od hocikoho ofc) ale vtedy to bolo uplne mimovolna reakcia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
potom som si uvedomila, že mám brata a že som mala detstvo, takže áno, a vykonám len za honorár, pretože v tom mám predsa prax
celú cestu na (asi) branné cvičenie mi naschvál šliapal na päty a vyzúval mi tak topánky. až som sa nasrala a dala som mu facku (zrovna vtedy sme ale zastavili a bolo hrobové ticho lebo učiteľka niečo hovorila, tá facka bola teda veľmi dobre počuteľná a polovička školy sa otočila smerom ku nám a vyvalene na nás pozerali ) ale odvtedy mi dal chalan pokoj.
ale inak nie ako zo srandy/v detstve nie, od isteho veku nedociahnem davat facky svojim rovesnikom
a neprijebala by som uz len tak cloveku, sak dostanem naspat a potom co