keby za kazdym druhym slovom nadavku pouzil tak samozrejme ,ze by mi to vadilo a hanbila by som sa,keby sme boli spolu niekde v spolocnosti ......ale zase niekedy su situacie kedy by sa malokto zdrzal .....
Nie, lebo ten môj vulgarizmy používa na zdôraznenie a nie ako náhradu za iné slová. A najlepšie je, keď sa potom zarazí, pozrie na mňa či mi to vadí a ja sa len pousmejem...
tak ako..ked mám pri sebe niekoho kto má vo vete kde je 10 slov, 5 hrešení..rýchlo ma to omrzí.. ale občas čo ja viem, sa to aj hodí..ale sa tak vyventilovat..no isto nie použivat to ako kazde druhe slovo..je to až ubohe.. unika mi občas kontext potom
Niektorí jedinci nadávajú vyslovene neodolateľným spôsobom, s citom pre použitie nadávok (nielen vulgarizmov) vo vzťahu ku kontextu, príležitosti, adresátovi, dokonca syntaxi.
Druhý typ - nadávky ako náhrada chýbajúcej slovnej zásoby - je odpudivý.
IMHO je to v celkovom vystupovaní.
,,Tridsaťročná vojna sa začala vyjebaním katolíckych miestodržiteľov z okna Pražského hradu" môže rovnako patriť k prvému, ako aj k druhému typu.
(Entschuldigung za litánie, mám potrebu obrániť ľubozvučné použitie nadávok.)
nie je hrešenie ako hrešenie, tie light nadávky mi nevadia, ale ak by malo byť každé druhé slovo pi.. alebo kur... a podobne, asi by som sa veľmi príjemne necítila...
vadi mi to.. je to pre mna znak akejsi "infantility".. k niekomu sa to ale fakt hodi, to nepopierat. ale ak sa jedna o mojho priatela, tak si to nezelam /iba miernejsie, alebo ked sa velmi vytoci
no - zavisi od slova a situacie - kazdy si obcas potrebuje zanadavat a poriadne --- a u chlapov je to take prirodzenejsie - muz je drsnejsi aj v slovach ako zena
@Lilluska228 presne tak...ak nedáva mne, tak je to okej ...a moj chalan nedáva vúbec...ze zasády..on dokonca ani tú nadávku nenapíše..jeho najhorší nadávka sú ježkove oči a bohatstvo fakt drsňák
príležitostne keď je dôvod tak nieje zas taký hriech dostať to zo seba... ale keď tak niekedy sedím v buse a počúvam tých drsňákov pri ktorých každé druhé slovo je kok-- pi-- a podobne tak ľutujem že ich vobec naučili rozprávať...
nech nadáva ako chce, pokiaľ nie na mňa, alebo na mne niekoho blízkeho mám to u riti, ale inak presne ako @orfea2 keď nenadáva viac ako ja tak v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
124 komentov
Nevadí mi, keď ich použije občas, alebo ako citoslovce. Toť vše.
samozrejme niekedy to padne dobre,,ale aby niekto neustále púšťal z ust také ehm...slová tak to nie...
Niektorí jedinci nadávajú vyslovene neodolateľným spôsobom, s citom pre použitie nadávok (nielen vulgarizmov) vo vzťahu ku kontextu, príležitosti, adresátovi, dokonca syntaxi.
Druhý typ - nadávky ako náhrada chýbajúcej slovnej zásoby - je odpudivý.
IMHO je to v celkovom vystupovaní.
,,Tridsaťročná vojna sa začala vyjebaním katolíckych miestodržiteľov z okna Pražského hradu" môže rovnako patriť k prvému, ako aj k druhému typu.
(Entschuldigung za litánie, mám potrebu obrániť ľubozvučné použitie nadávok.)
Takže tentoraz graf ukazuje podľa mňa správne
mame dost bohaty jazyk, tak ho vyuzivajme