@helloxd keď to urobíš niekoľkokrát, zistíš. Narastú ti tak hrubé chlpy a všade, až nakoniec začneš ľutovať deň, kedy si niečo také vykonal a mne to nevadí, aj môj frajer (síce už trošku starší) má trošku chlpatú hruď
síce som už pre teba stará korčuľa ale podľa mňa to nie je dôležité, niektorým sa páčia zarastení macovia, niektorým zas hladké telá, mne osobne je to jedno, tiež nie som dokonalá... tej správnej sa budeš páčiť presne taký, aký si.
@ajus19 To ale musis zit v nejakom paralelnom vesmire, lebo v tom mojom holenie ziletkou nesposobi rychlejsi rast chlpov, ani ich hustejsi vyskyt.
U nas je to jednoducho tak, ze neoholeny chlp je na konci tensi a ked si ho oholis, bude sa zdat silnejsi a hrubsi (a vlastne aj je) ale ked dorastie do povodnej velkosti je taky isty.
pokial neni jak gorilie mlada, tak sa tym nejak nezaoberam.... ale chvilu som sa pozastavila nad tym, ked si to niekto holi, ale zase ani to mi neprekaza, pokial ma to neskriabe
@3@20 co mate s tym vekom. ak si dobre pamatam tak v 16-17 rokov som uz mal ochlpenie, neviem sice ci az take ako dnes, ale mal. mi to pride uz v tomto veku normalne.
ked to nie je prales tak v pohode co ja viem vsetci pisu,ze lepsie ako oholena hrud ale mne sa paci viac oholena .....a pokial nemas chlpy na chrbte tak bud v pohode! chrbat to je uz fakt zleeeee
@method na moje nohy to tak funguje, že po čase musím použiť depilačný krém na zmäkčenie chlpkov, lebo sú hrubšie a brat si holil hruď tak som vychádzala z toho
Ked som bola mladsia tak mi to prekazalo, ale casom som si zvykla. Vobec mi to nevadi, ale zas co si budeme klamat, ak to je prilis, pekne to nie je. Vramci normy by som to ako chlap neriesila, ak by toho bolo vela tak by som sla na laser. Ale ja s mojou uchylkou na blondakov to neriesim :letim:
ja osobe to milujem..zaspavat na takejto hrudi...jooj.. bohuzial nejak som sa s tym moc nestretla medzi nasimi chlapmi, este ze ti zahranicni su viacej zarasteni.. Ale co sa tyka chrbatu tak to ee:////
btw. nerozumiem ked sa muzsky cely oholí na hrudy,ramenach,chrbate..potom je len taky pichlavy..:///
@dwarvax nie...ved si skus napriklad oholit miesto kde mas svetle alebo svetlejsie chlpky...napriklad na ruke a uvidis ze ti nove chlpky narastu tmavsie a hrubsie
@ajus19 mam rad srandu, ale tak toto teda skusat naozaj nebudem. nechcem vyzerat jak pripeceny budem sa musiet zaobist bez tejto vedomosti a vlastne nemam tusim nikde svetlejsie chlpky, takze to ani nemozem otestovat. keby som nahodou chcel.
@ajus19 je to len opticky klam, kedze chlpy su pri koreni hrubsie a na konci uzsie. Ak odrezes tu uzsiu cast tak je jasne, ze vyzeraju hrube, lebo nic ine okrem tej hrubej casti chlpa nevidis. Akonahle sa chlp zacne regenerovat tak si tam kde na zaciatku. To ze tebe sa casom zdaju tmavsie je sposobene len tym, ze uz ich nikdy nenechas dorast na povodnu dlzku a teda tu uzku (svetlu) cast nikdy nevidis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
U nas je to jednoducho tak, ze neoholeny chlp je na konci tensi a ked si ho oholis, bude sa zdat silnejsi a hrubsi (a vlastne aj je) ale ked dorastie do povodnej velkosti je taky isty.
Ale myslím, že mi to ani nevadí ...
Ked som bola mladsia tak mi to prekazalo, ale casom som si zvykla. Vobec mi to nevadi, ale zas co si budeme klamat, ak to je prilis, pekne to nie je. Vramci normy by som to ako chlap neriesila, ak by toho bolo vela tak by som sla na laser. Ale ja s mojou uchylkou na blondakov to neriesim :letim:
btw. nerozumiem ked sa muzsky cely oholí na hrudy,ramenach,chrbate..potom je len taky pichlavy..:///