Koho by ste si vybrali ? Svalnateho a vysokeho ale tupeho alebo presny opak ? Lebo ja to nechapem ja som jeden z tych "machrov" na pc ucim sa tak na 1-2 svaly nejake mam. ale mam extremne tupeho spoluziaka co sa uci na 4-5 svaly mam mozno vecsie ale dievc
@mcvpn tak neviem neviem tamten co su do neho ich stale cape po riti nadvihuje im sukne atd. Podla mna teochu uchylne. A podla mna zo mnou nuda neni kedze vsetci chlapci sa schadzaju pri mne a vymyslame hovadiny a vzdy ked dievcata nieco chcu pomozem
cize si nudny, ale vies im opravit mobil. chapem.
nepoznam toho premianta, ale ocividne oplyva niecim, co ty nemas. pripadne mate v okoli same pucmole. to je tiez moznost.
su to kurvy. henten ma urcite aj audi co. jeb na tie zlatokopky, raz pride dievca, ktore si ta zasluzi. a ty ju nebudes chciet lebo bude velka a skareda. ale potom prides na to, ze by si ju mal brat lebo ina ti neda aj tak hihi. a ten typo urcite neplieska kazdu jednu po riti s uspechom, len take vytrete cajocky, o ktore zrejme javis zaujem aj ty. lebo pochybujem, ze normalne dievca bude "letiet" na niekoho kto jej dviha suknu a stekli ju prstami len lebo je vysoky svalnaty. podla mna si mimo ty a musis sa naucit rozlisovat jebnutych a menej jebnutych ludi, alebo mozes aj do konca zivota plakat, ze nemas svaly.
Pre nich si asi len kamarát, za ktorým idú iba vtedy, keď potrebujú pomôcť. Vôbec o tebe nerozmýšľajú ako o potencionálnom úlovku. Tá druhá vygumovaná gorila všade behá, prihovára sa im, dotýka sa ich... je na love. Podľa mňa jeho vidia ako sebavedomého, odvážneho, semi-vulgárneho a možno aj vtipného. A ty bavíš kamošov a ochotne priskočíš, keď ťa potrebujú. Ak nie si nudný, naber gule a hovor s nimi. Buď vtipný, asertívny, sebavedomý, trochu vulgárny, hravo podpichujúci,..
vohohou matiarka tu niekoho bali ... k veci, ak sa trapis svojim vzhladom tak uz mas minusovy bod, pretoze to svedci o komplexoch a nizkom sebavedomi a to ta limituje. Raz pochopis ze o vzhlad ani tak nejde. STaci byt priemer, ked uz si napr uplne nizky ( 165 a menej) popripade mas nejaku inu vyraznu vadu vzhladu tak bohuzel ale asi ta budu obchadzat, holt ludstvo je povrchne. Avsak ak nic z toho nesplnas, popracuj na charizme. Jeden by neveril, ale to je rozhodujuci faktor. Charizmaticky muz moze byt aj skaredy, ale zeny bude mat vzdy a nikdy o ne nebude nudza Tiez nikdy zo seba nenechaj spravit poskoka, zi si svoj zivot a ziadnou sa nenechaj prilis riadit ani za ziadnou nejako nedoliezaj, znizuje to tvoje socialne postavenie u ostatnych bab. Ziadna nechce nejakeho otravneho sraca Jo a skus sa dobre obliekat a VZDY vonat, je to neopisatelne pozitivum, pretoze ked sakra dobre vonias, vedia prehliadnut aj nejaku tu chybicku krasy. Vdaka Bohu za vyrobcov vonaviek.
Tak ti poviem, ženám sa páčia pekní, prachatí muži s atletickou postavou resp. svalnatou. K tomu priehladný, vtipný, spoločenský.. humor a zábava nesmie chýbať. Hlavne, aby ju zabezpečil.
Wtf, ako keby vysokí a svalnatí chlapi boli automaticky tupí samozrejme že nie sú, múdrych aj tupých nájdeš v každej skupine ľudí, nech ich rozdelíš akokoľvek (samozrejme teda okrem ich inteligencie).
A páčia sa mi normálni chlapi s dlhými vlasmi a racionálnym pohľadom na svet, ale nejakým zázrakom mám frajera, ktorý mi úplne otvoril obzory, nespĺňa takmer nič z toho, čo sa mi na chlapoch všeobecne páči
akí sa im páčia ? no predsa pekní a bohatí... proste takí tí dokonalí zmrdi, ktorí zatieňujú nás, ktorí sme škaredí a chudobní a nemôžeme si kvôli tomu nájsť dievča :/
Akože, samozrejme že by som brala tupého a svalnatého. Inteligencia sa preceňuje, svaly sú skutočná hodnota. Inteligencia mi nezdvihne 80kg na počkanie, chápeš??? O to ide. Dvíhať veci. Nič viac.
@wolf0svk Je to taká kúzelná vec, volá sa charizma. Aj za najväčším debilom na svete sa budu ženy otáčať, keď im bude jednoducho sympatický. To sa nedá naučiť, s tým sa proste treba narodiť. Takže pokiaľ to nemáš, budeš sa musieť v živote snažiť viac a získavať si dievčatá demonštráciou svalov/rozumu, keď nedokážeš prirodzene na prvý pohľad zaujať.
Každému dievčaťu sa páči niečo iné. A závisí to aj od veku. Myslím, že ak je dievča inteligentné, tak s vyšším vekom mu záleží viac na rozume, ako na svaloch. A čo si všímam, tak najviac aj tak zaberá charizma. Je jedno, akú má chalan postavu (ak nie je vyslovene škaredý), s charizmou si získa mnohé a stačí mu jeden úsmev...
ja som si dlhý čas myslela, že presne viem, aký typ sa mi páči, no v poslednej dobe zisťujem, že žiaden "typ" proste nemám - záleží od konkrétnej osoby, keď si ma už raz získa - všetky preferencie sú nedôležité
@wolf0svk Inak ešte ma tak napadlo, skús si to predstaviť na sebe. Podľa čoho si vyberieš dievča, s ktorým chceš chodiť? To akože ideš po ulici a povieš si- páni, to je pekné dievča čo každý deň so mnou čaká na zastávke, tak ju skúsim osloviť. Čím ťa tak zaujala? VÝZOROM. A nehovor, že nie. Bohužiaľ, z prvého pohľadu na človeka sa nedozvieš nič o jeho povahe, charaktere, IQ a podobne. Na prvý pohľad zaujme takmer vždy iba výzor. Tak akú logiku potom majú chlapi? Nezazlievaj dievčatám, že si vyberajú na oko silných, sebavedomých a pekných chlapov, pretože to je na prvý pohľad jediná vec, ktorú sa o ňom môžu dozvedieť. Či s takým mužom potom aj zostanú ,to je iná. Ak má chlap všetko predtým spomínané, ale chýbajú mu dobré duševné vlastnosti, tak tie hlúpučké a povrchné s nim zostanú, tie chytré ho opustia. To, že sa dievčatá za takým ťahajú predsa ešte nemusí znamenať, že s ním aj chodia. Proste len flirtujú, niektorým sa páči, keď sú k nim chlapi drzí. Proste každý je iný.
Vyberaj si nie tie pekné, ale tie chytré dievčatá a nestane sa ti, že dá prednosť dementovi so svalmi
Jej danenko tak zacni cvicit a budes mat dobre znamky a budes svalnaty alebo si najdi nejaku druhu ktora ide po nerdoch @goodk no kamo nebol by som si taky isty ze to bolo kvoli tym vrkocom, ako tak pozeram na tvoju profilovku
Všeobecne- charizma a sebavedomie. Žiadna nechce zakomplexovaného, slabošského sráča, bohužiaľ. Ani ja by som nechcela chlapa, ktorý by mi fňukal na pleci. Z chlapa by mal sršať vtip a určitá vnútorná sila, na výzore nezáleží.
ono nejde nejako extra o výzor (akooo, určo to kus zaváži..ale nie je to to najpodstatnejšie), ale ak je chalan ppč, tak má vyhraté! ..keď je zábavný, dá sa s ním veľa rozprávať o hocičom, keď sa v jeho spoločnosti človek cíti uvoľnene..a sebavedomie je tiež dobrá vec! lebo nie je nič nechutnejšie ako zúfalci (a urážlivci).
No tak mal by byt hlavne na urovni a inteligentny... To ze nejake sliepky letia na takychto typkov s IQ pod beton je take slovenske a to ze to robi par bab neznamena, ze vsetky su take... Na svaloch vobec nezalezi, to je len plus ale hlavne ma byt sympaticky a nie nejaky airhead preco to vobec riesis.
@wolf0svk pozri nejde vždy o to aké máš veľké svaly a tak ale hlavne o to, že ako sa chováš, ako vystupuješ baby majú rady "zlých chlapcov" sebavedomých chalanov takže vystri ramená, zavtipkuj a ver si
@mayben ehm ak sa ti chlap nepaci, tak sa s nim nebudes chciet rozpravat o hocicom a aj keby bol super zhovorcivy, tak ti jeho pokusy o konverzaciu pridu ulisne
viac pravdy vravi @Rapunzzel zeny su vseliake, nejake zeny maju rady zlych chlapcov a nejake dobrych, ale nie dobrych v zmysle naivny nesebavedomy trulko ale skor, ze je schopny sa postarat o rodinu a nevyserie sa na zenu kedykolvek bude mat chut
@newcomer ehm skoro kazdy moj frajko sa mi na prvy pohlad nepacil, ale si ma ziskali tym aki super boli ...a ked je niekto tak super, tak sa mi potom aj pekny zda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
nepoznam toho premianta, ale ocividne oplyva niecim, co ty nemas. pripadne mate v okoli same pucmole. to je tiez moznost.
Aj tak to spravim... Pretoze nie vsetko je kvoli zenam, ludia robia veci aj kvoli sebe
!!!!
!!!!!
!!!!!!!!!!!
A neries svaly,nesvaly. To ide vsetko so vsetkym-humor,inteligencia,vyzor..
Som vyhrala
Žien nevynímajúc.
A páčia sa mi normálni chlapi s dlhými vlasmi a racionálnym pohľadom na svet, ale nejakým zázrakom mám frajera, ktorý mi úplne otvoril obzory, nespĺňa takmer nič z toho, čo sa mi na chlapoch všeobecne páči
Hlavne mas komplex jak svina
Vyberaj si nie tie pekné, ale tie chytré dievčatá a nestane sa ti, že dá prednosť dementovi so svalmi
@goodk no kamo nebol by som si taky isty ze to bolo kvoli tym vrkocom, ako tak pozeram na tvoju profilovku
ono nejde nejako extra o výzor (akooo, určo to kus zaváži..ale nie je to to najpodstatnejšie), ale ak je chalan ppč, tak má vyhraté! ..keď je zábavný, dá sa s ním veľa rozprávať o hocičom, keď sa v jeho spoločnosti človek cíti uvoľnene..a sebavedomie je tiež dobrá vec! lebo nie je nič nechutnejšie ako zúfalci (a urážlivci).
viac pravdy vravi @Rapunzzel zeny su vseliake, nejake zeny maju rady zlych chlapcov a nejake dobrych, ale nie dobrych v zmysle naivny nesebavedomy trulko ale skor, ze je schopny sa postarat o rodinu a nevyserie sa na zenu kedykolvek bude mat chut
Si SUPER!
Milujem iróniu, ktorá je ešte navyše vtipná a smiešna.
Posledné tri minivetičky ma odrovnali!