chalanim mám jednu otázku pre vás ako beriete to, že vaša baba má za idola napr. Justina Biebera, alebo One direction... vadí vám to? alebo to vôbec neriešite? ...
p.s nie, nepočúvam ich len ma to tak zaujíma, pretože sa mi sťažovala kamarátka
Nikto okolo mna (21+) nežije takýmito detskými sračkami. Možno si to vypočujú,tak jak ja si vypočujem One Direction ,lebo niektoré songy sa mi páčia,ale,žeby z toho niekto bol paf chválabohu nie.
mám 16,nikdy som sa nad takými sračkami nepozastavila a stále ma prekvapujú baby či už v mojom veku alebo staršie ktoré majú nad posteľou plagát týchto "spevákov" alebo zvučku na mobile Síce každý ma nejakého idola ale baby staršie predovšetkým by už mali mať dobre vyvinutý sluch Ale neodcudzujem pokiaľ to teda nepreháňa a nehovorí o ňom/nich dlhšie ako minútu
O také dievčatá sa nezaujímam...pojašené 13-15stky a ked sú tým posadnuté staršie, tak nie sú v poriadku...kebyže malo moje dievča na pozadí biebera/1D , vyhodím jej ten mobil ...ale je mi to jedno, lebo ako som písal, o také sa nezaujímam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale iba v prípade, že by to s tým fandomom príliš preháňala
ale ja s drahým nemám problém, máme spoločné idoly :letim:
a nie cisto kvoli idolom, ale neviem si predstavit, ze by sme si rozumeli
A ja som ju odfajcil hlaskou, ze s tou Keirou Knightley by som si dal povedat
a o 15 rokov.. no dobre to aj ja budem o 15 rokov staršia