Este som to neskusal, v nitre nam len nedavno postavili vysielac.. Ale kedze sa to riesilo za fica a cez towercom, tak od toho nic dobre necakaj. Pokrytie je sice super, ale ak nemas antenu v 10 metrovej vyske a nie si kusok od vysielaca tak najskor chytis hovno, alebo ked tak zahranicne dvb-t vysielanie je to biznis a kedze towercom ponuka skylink (dvb-s) tak si snad nebudu zadarmo srat do vlastnej kapusty
@d170 im ide len o to. Zakon splnili (pokryli potrebne uzemie SR), zhrabli prachy zo statnej kasy, spravili promo na nefunkcne dvb-t aby prinutili ludi objednat si aj tak skylink a je to
A mimochodom skubone vysielanie to bolo do decembra 2009 a bolo podstatne funkcnejsie nez toto ostre.
Mám bytovú anténu (Bratislava - Dlhé diely - výhľad z bytu smer Rakúsko a časť aj Slovensko) a kdekoľvek v byte dám anténu tak chytím Rakúšakov, niekedy aj Maďarov sa mi podarilo avšak Slovenské sa temer nedajú chytiť (a ak hej a o týždeň rozbalím znova anténu už ich tam nechytím) aj keď je všetko nastavené ako má byť takže podľa toho som si urobil názor na slovenské "DVB-T"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@tommyhot V tom máš pravdu, že asi im ide aj o to, aby to prebiehalo čo najpomalšie, aby mali zisk z kariet skylink.
A mimochodom skubone vysielanie to bolo do decembra 2009 a bolo podstatne funkcnejsie nez toto ostre.