No ja sa foteniu venujem a poviem ti ze v tych peniaoch ide iba o velkost triedu a znacku ked si kupis fotak za 2 000 5 000 10 000 alebo 50 0000 ci uz 1 000 tak bude rozdiel iba v triede znacke a velkosti ten drahy bude akurat do 4 prstov a ten lacny bude tak do celej ruuky mas to jedno pokial si neni novinar alebo fotograf tak ti staci taky za 1 000 alebo aj drahsi ked ces a co sa tyka tych efektou tak maju aj tie lacne normalne dobry fotak je za tych 5 000 ale to je taky uz dobry povedzme ze 2 trida ja mam fotak 3 tridey a ten som vyhral
co som ja videl najlacnejsi bol za tisicku a predaval ho cigan pred hlavnou stanicou potom vecer v spravach davali ze v krabici od fotaku bola hracka pre deti v trare fotaku
povedzme si to na rovinu fotak do 3000tis. to je potom lepsi fotak ten co mas v mobile tak 1,3megapixelov . i ked mas aj po zlave ale do 3000 Sk to je fakt malo. skus nasetrit aspon 6 tis. Sk a potom si kup nieco lepsie kde budes mat aj dake funkcie prifarbenia niecoho. A znacku fotaka dobreho do 3 tis. nepoznam.
@15 no iste bude 1.3mpx fotak s malickym cipom bez zoomu v mobile lepsi
napriklad fuji A700 je do 3000.. my sme mali kedysi kompakt fuji, ktory by dnes nestal uz ani 2000sk a aj tak mal perfektne farby a urcite to bolo lepsie ako nejaky malicky fotacik v mobile
@18 no zober si takto. chces mat dobry fotak? Fuji ako psial koment cislo @17 mi pripada znacka ako fuj takze ako zla. Potom mas celkom lacne fotkay od Samsungu ale to ti spravy lepsiu fotku napr. fotka z mobilu mam to overene. tam mas 3 x optika a ta ti urobi hovno a aj taka co ma 5 x optika nebadatelny rozdiel. mozno jedina zachrana by bola v pocte pixelov ale aj to. a potom dalej v ISO aky je. ale zasa spominam to, ze ten fotak ma byt do 3 tis. takze .
Este vydrz alebo povedz rodicom frajeke nech ti dolozi aby to spravilo aspon aku taku fotku a tak do 5 tis. kupis uz ako tak dobry fotak.
ale je to len moj nazor. ja som brigadoval v elektre a nieco sa na mna nalepilo a viem to, ze tie lacnejsie mobily sa nekupovali az tak dobre.
no ja mám nejaký fujifilm, stál cca. 5000 a nesťažujem sa.. dajú sa tam nastaviť rôzne režimy ako napr. sneh, fotenie pod vodou, pláž, text, atd.. a fotí celkom dobre.. jasné že to nie je ako pri zrkadlovkách ale nesťažujem sa...
Do 3000 mi fakt nič nenapadá. ale na také bežné fotenie by som šla do obchodu a poradila sa. možno choď aj do fotoslužby a poradiť sa čo asi chceš za koľko a tak ti poradí a nemusíš tam kupovať. možno poradí dva tri. to je asi najlepšie riešenie pre teba.
@19 a co nie je fuj znacka? a aky fotak do 3000 nie je fuj? neviem ake su lacne samsungy, ale ked to spravi horsiu fotku ako mobilovy fotak, tak to musi byt extraneskutocny shit.
Klikni si na alzu.sk ziskas aspon aky taky prehlad o tom co si za tie peniaze mozes dovolit zhruba v tej cene su tam dva nikony. Pri nich mas aspon aku taku zaruku kvality. Ale je to malo penazi tak necakaj zazraky. A este jedna vec pre odsudzovacov olympusu vlastnim uz niekolko rokov E-500 a som s nou spokojny aj ked by som uz pomaly chcel nieco viac ale to je uz o inom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
napriklad fuji A700 je do 3000.. my sme mali kedysi kompakt fuji, ktory by dnes nestal uz ani 2000sk a aj tak mal perfektne farby a urcite to bolo lepsie ako nejaky malicky fotacik v mobile
Este vydrz alebo povedz rodicom frajeke nech ti dolozi aby to spravilo aspon aku taku fotku a tak do 5 tis. kupis uz ako tak dobry fotak.
ale je to len moj nazor. ja som brigadoval v elektre a nieco sa na mna nalepilo a viem to, ze tie lacnejsie mobily sa nekupovali az tak dobre.