Piataci súťažili o najhoršie napísaný diktát. Zvíťazil Janko Polienko, ktorý v tretine slov vynechal písmeno, v štvrtine slov nenapísal správne i, v šestine zabudol mäkčeň a správne napísal napriek všetkej snahe 12 slov.
@7 Najprv som to skúsil tranformálno-kvadratickov rovnicou z dvomi neznámimi za pomoci triarádiovej kontinuálnej rovnice z konštatnými smernicami rádu 3 lenže sa tam vyskytol kardiostagmaticky problém.
Tak som následne v treťom ráde kroku 4 urobil významné zmeny vychýlenia robotnáromonterovných kľučiek asmerníc podstaty rádu štyroch kvartáloch.
odkaz ucitelke nech nabuduce lepsie definuje ulohu.
pocet slov z diktatu je z intervalu
48 je pocet slov ak v kazdom chybnom slove spravil iba jednu chybu
18 je pocet slov ak v kazdom chybnom slove urobil maximalny pocet chyb, tj v kazdom slove v ktorom nenapisal makcen nenapisal ani spravne i a vynechal pismeno, a v kazdom slove v ktorom nenapisal spravne i vynechal aj pismeno. Z toho vypliva ze vsetky chybne slova su tie v ktorych vynechal pismeno.
(x/3)+12
x+36=3x
x=18
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
trapas
Tak som následne v treťom ráde kroku 4 urobil významné zmeny vychýlenia robotnáromonterovných kľučiek asmerníc podstaty rádu štyroch kvartáloch.
Avšak keďže mi to hovno pomohlo tak som si tipol.
zle napisane.............1/4x
makcen...................1/6x
spravne..................12
spolu....................x
x/3 + x/4 + x/6 + 12 = x /.12
4x + 3x+ 2x + 144 = 12x
-3x = -144
x = 48
je to uplne jednoducha slowna uloha
pocet slov z diktatu je z intervalu
48 je pocet slov ak v kazdom chybnom slove spravil iba jednu chybu
18 je pocet slov ak v kazdom chybnom slove urobil maximalny pocet chyb, tj v kazdom slove v ktorom nenapisal makcen nenapisal ani spravne i a vynechal pismeno, a v kazdom slove v ktorom nenapisal spravne i vynechal aj pismeno. Z toho vypliva ze vsetky chybne slova su tie v ktorych vynechal pismeno.
(x/3)+12
x+36=3x
x=18
proste pocet slov sa pohybuje od 18 po 48