no keby som pochopil tomu textu. mozno teraz budem posoboit ze som blbcek ale fakt som to nepochopil. Ale mne by tam pasovala za vah a potom za Slovenska. ale kedze som neporozumel textu tak je to len moj skromny nazor.
jeeej dakujem strasne moc. lebo sme pisali diktat, no diktaty velakrat byvaju nezrozumitelne ale myslim,ze tej vete sa da rozumiet.. no a v tom diktate bolo asi 10 viet s tymto pristavkom,takze som strasne rada diky
a Chobits pristavok sa vyznacuje este aj tym,ze ked tam nie je, zmysel vety sa nezmeni takze Aj Vah by o tom vedela hovorit mi moc nesedi.. ale ked mas 12 tak v poho.
hmm a čo sa týka ...tepna SlovenskÁ,nemá to byť náhodou malé začiatočné s ?? veď je to prípona ský,ská,ské a vtedy je začiatočné písmeno malé,s výnimkou názvu.Veľké S by bolo kebyže je SlovenskA (krátko) lebo je to názov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
myslim a ak zle myslim,tak sry
Na strome sedel výr ktorý uvidel ako sa vo vode spravil vír, zrazu niečo puklo a oba v_r_ naraz zmyzli... TERAZ BUDTE MUDRY
Wooow rébus je vyriešený a treba dúfať že žiadna učka nebude taká piča a že to nedá do diktátu ešte že to mám za sebou
Aj Váh, táto tepna Slovenská, by o tom vedela hovoriť
...má byť zmIznúť !! Matez za toto ti dám 4- žiacku knižku na stôl!!
moja domnienka)
samozrejme tak ako to píšeš ty to myslím aj ja
Srdce: trosku neskoro