Na jednej strane môžem mať foťák o necelý mesiac,je to pre nás finančne výhodnejšie a budem mať aspoň NIEČO.No na druhe strane ma to strašne ťahá k downihillu.Adrenalín,rýchlosť,terén ..ach .. ..no čo by ste si vybrali ??
@fxx Jasne sú tu trate a nájdu sa aj pre začiatočníkov.
Len väčšina vraví,že ma to prestane baviť( čo nie je pravda lebo už od začiatku prázdniny žobrem o bike a ešte stále ma to baví alebo,že sa raz dakde vyválam a bude konec.Tak neviem
DH bike to je absolútne jasné ak máte v blízkosti les alebo horu tak je čas upravit povrch spravit jumpy lavičky atd my v liptovskom hrádku sme začínali od 0 a postavili sme krásne jumpy a aj dh cestičky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A ak ti to fakt pôjde,foťák si možeš zadovažiť neskor,fotiť sa naučíš v každom veku,ale jazdiť nie.
Bike!
Len väčšina vraví,že ma to prestane baviť( čo nie je pravda lebo už od začiatku prázdniny žobrem o bike a ešte stále ma to baví alebo,že sa raz dakde vyválam a bude konec.Tak neviem
A keď tam máš trate,tak nie je nad čím váhať
A raz zídeš po trati,určite ťa to neprestane baviť
Ale ide to dosť do peňazí