Mám taký problém. Trošku... hmm... trošku dosť som si to pokašľala u maminy. Dvakrát som ju strašne oklamala, prišla na to, vyhodili ma z práce a mala som malý alkoholicko-sexuálny exces. Mamina ma nazvala "špinou hnusnou, z ktorej jej je na grc a nemôže
alkoholicky problem som uz mal...alkoholicko-sexualny nie ...radsej odid, ja vzdy necham mamu nech sa vyzuri...inak ako sa to tvoja mama dozvedela? o chlaste este chapem ale o sexe
@1 Hmm... ale bojím sa, že keď sa vrátim, že ma bude čakať s roxorovou tyčou. A ako sa to dozvedela? Získala si moju dôveru osoba, ktorá si to vôbec nezaslúžila. Ale čaká ju prekvapko. A bude ešte roniť horké slzy...
@9 boze to je neuveritelne uz sa neda nic robit, ked ti nieco take povie matka tak je jasne ze si ju sklamala. a ty myslis na to ze sa este ides zabavat? no dievca drzim ti palce
@11 Jéj, zlatý môj. Zaujímalo by ma, kde si sa takéto fakty o mne dočítal. No ale dobre, názor ti neberiem, momentálne ho zdielam s tebou. Mám takmer 18. Za pár dní pokorím hranicu dospelosti... Ešte lepšie, čo? Asi ma chytá druhá vlna puberty alebo mi tie africké opice naozaj škodia... No čo ti poviem... zatiaľ udivujem sama seba, ver tomu...
@17 A sakra... To je nápad! Vidíš... Fájn... to by sme mali... A tá hysterická žena s veľkým poprsím, čo tam potom pribehne a začne mi šklbať vlasy, to je moja mamička.
@14 kde som to cital? Vsak v tvojom fore to citam hned v @0 takto sa sprava ako 18 rocne dievca? Ja som robil tiez dobre picoviny ale to som mal 15, ale kazdy dospievaja inokedy, nemozme byt vsetci rovnaky Aspon, ze si priznas chybu
@20 Aj ja! Hovorím, chytá ma druhá vlna. A ja neviem, asi mi to nejak uškodilo alebo čo... Lebo všetko mi je to len smiešne a som úplne ako sprostá. Ja si to, žiaľ, veľmi dobre uvedomujem. A akosi s tým neviem pohnúť... oprava... akosi nemám síl s tým pohnúť... ešte oprava... akosi sa mi s tým nechce hýbať... Ale je to zlé, ja viem, že budem ešte roniť horké slzy pre tieto blbosti...
no, kedze mam nejake sracky za sebou a dobre pojebany zivot, lebo som nezodpovedny kokot...
ti radim aby si radsej aby si drzala hubu a krok...
mozes si za to sama, tak si to proste vyzer a po case to bude urcite v poriadku, hlavne si nechci dojebat zivot, lebo to co chces urobit, je presne cesta k tomu
@21 je pekne, ze si to vsetko uvedomujes, ale nemozes sa spravat cely zivot ako prepac za vyraz ako pica, bud normalna a ked sa chces hrdit 18 teda dospelostou tak sa podla toho skus aspon trochu spravat, byt zodpovedna a bla bla bla dalej to poznas
@22 tolka pravda nikdy som neveril, ze to budem pocut prave od teba zeby ti to zapinalo? Dufam, ze to ale nebude pokracovat tymto smerom mayo Inak v sobotu je stretko v medickej o 15 dufam, ze sa tam vidime
@25 mno nato co robis nemas sa ani preco hrdit, lenze potom pride 19, 20, 21, 22...a do normalu sa musis zacat lebo v neskorsom veku sa to bude brat uz ako psychicka porucha a to ti vravim vazne Proste cim skor tym lepsie hlavne pre teba
@23 cakal som, ze sledujes moj zivot lepsie, vedel by si, ze mam cez vikend iny plan, myslel som, ze to bude v piatok, len sa to presunulo, takto nemozem... ale niekedy mozeme skocit na pivo ak chces.
@24 nemozes porovnavat jedno "jeb na rodicov" so vsetkym dokopy
@27 nie dodrzujem urcity odstup od tvojho sukromia mna potesia vselijake fakty o tebe, ale tvoje hlboke sukromie ma fakt nezaujima A jasne mozme dakedy zbehnut na pivo Nen problem
@29 pozri sa, mozno to bude doma napate mesiac, dva, tri... ale potom bude urcite lepsie, mamca ti bude verit a budes stasna... hlavne budes mat klud, doma, na dusi a mamina bude mat klud. budes moct normalne v kludne studovat a zit, vela starosti, ktore by prisli az o par rokov, nebudes musiet riesit.
o par rokov sa nad tym budes len smiat... Ale!
ak zdrhnes z domu, budes to mat zle a tazke, bude to trapit teba i maminu, nebude sa ti velmi dobre zit, mysliet, pracovat... proste cokolvek, lebo sa to bude tahat s tebou najskor navzdy a stale sa najdu ludia, ktorym bude robit dobre ti to pripominat, i ked sa snazit byt co najlepsia k okoliu a sebe
stale budes proste len ta pica, ktora urobila kokotinu, ked mala 18
foreva and eva...
proste neposer si to ak nemusis, mohlo to byt X krat horsie, ver mi
Ak si ju poriadne nasrala totálne moc, oplatí sa odísť, kým sa sopka vybúri a zároveň i utíši. Ja keď som dačo pojebal, tak som jej to oznámil cez telefón, ešte keď bola v meste, zatiaľ ju to prešlo a nebolo to až tak zničujúce (pre ňu... o koľko starnú rodičia, keď sa dobre nasierajú...). Maj to salám párky. Choď preč a matku to prejde, čas je najlepší liek na prúsery.
@mayo nečítal som si diskusiu, iba začiatok a zdalo sa mi, že holka spravila pičovinu a chce ísť na dáky tábor alebo tak . Keď som si však diskusiu prečítal celú, hlavne tvoje komenty, tak som nadobudol pocitu, že to baba asi dosť prehnala a chce ZDRHNUT Z DOMU (SIBE?)! Ty si tu asi jediný fundovaný v celom birdz, ktorý jej NAOZAJ VIE o čom hovorí.
Takže @desiree za to, že ste s mayom susedia, nemusíš ho kopírovať v životnom štýle až tak moc Ostaň doma všetko bude fajn
@mayo a: keby že nik nerobí pičoviny, život by bol len fádny a každý by sme boli rovnaký! Ale rešpekt ľudom, ktorí to pojebali a snažia sa to napraviť a mínusy otočili na plusy.
Ja nechcem zdrhnúť domu... Chcem ísť na jednu folklórnu slávnosť... A je pravda, že triezva by som asi nebola, ale domov by som aj tak prišla až ráno... ach jaj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
no vidim ze si v tazkej zivotnej situacii..drzim ti palce nech sa aspon matka upokoji..
ti radim aby si radsej aby si drzala hubu a krok...
mozes si za to sama, tak si to proste vyzer a po case to bude urcite v poriadku, hlavne si nechci dojebat zivot, lebo to co chces urobit, je presne cesta k tomu
@22 tolka pravda nikdy som neveril, ze to budem pocut prave od teba zeby ti to zapinalo? Dufam, ze to ale nebude pokracovat tymto smerom mayo Inak v sobotu je stretko v medickej o 15 dufam, ze sa tam vidime
@24 nemozes porovnavat jedno "jeb na rodicov" so vsetkym dokopy
o par rokov sa nad tym budes len smiat... Ale!
ak zdrhnes z domu, budes to mat zle a tazke, bude to trapit teba i maminu, nebude sa ti velmi dobre zit, mysliet, pracovat... proste cokolvek, lebo sa to bude tahat s tebou najskor navzdy a stale sa najdu ludia, ktorym bude robit dobre ti to pripominat, i ked sa snazit byt co najlepsia k okoliu a sebe
stale budes proste len ta pica, ktora urobila kokotinu, ked mala 18
foreva and eva...
proste neposer si to ak nemusis, mohlo to byt X krat horsie, ver mi
Skus si predstavit,ze by sa vase roly s mamcou vymenili, a teraz si predstav, ako by si sa v jej kozi citila.....Chapendo?
Takže @desiree za to, že ste s mayom susedia, nemusíš ho kopírovať v životnom štýle až tak moc Ostaň doma všetko bude fajn
> pokiaľ nekričí BACHA AUTOBUS !!
P.S. Na to treba veľa vôle neísť, to poznám. No ukáž, aký veľký pán si sama nad sebou!