nôžem preradit v aute napr. so 4 hned na 1 ?? alebo to musim postupne znizovat podla mna sa to moze.......a v autoskole ma ucia ze nie preco ????? kto mi to vysvetli ?
blbosť, jasné že možeš. Ale záleží od toho ako to myslíš. Napr. ked idem na 4 a zastavím, tak jasné že tam rovno možem plesknuť 1 a ide sa dalej. Ale ked idem na 4 a chcem si len pribrzdiť rýchlostou tak zaradovať hneď 1 nieje dobrý nápad
No fakt podla toho, ako ides - ak len postupne znizujes, tak ides pomalicky - zo 4 na 3 atd, alebo ak chces brzdit motorom, takisto.
Ale ked z rychlej jazdy (napr. 100) spomalis na takych ja neviem 20, tak urcite tam nebudes hadzat 4, 3, 2, ale hned to das na 2 a ides dalej, takisto ked uplne zastavis, ako pisal Geordie - das 1 bez ohladu na to, co si mala predtym a rozbiehas
Skusam, ale radit do jednotky je nezmysel. jednotka ja cisto na pohnutie sa z miesta. Treba na to cit, a ten ziskas iba jazdenim. Napr. neveril som ze bez rucnej pojdem v pohode z kopca, ale fakt casom ziskas cit.
A na niektorých autách by si pri pokuse preradiť v akejkoľvek rýchlosti rovno na 1 akurát zničila auto (ako som už bola párkrát upozornená ocom pri prvých jazdách našou starou škodovkou )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale ked z rychlej jazdy (napr. 100) spomalis na takych ja neviem 20, tak urcite tam nebudes hadzat 4, 3, 2, ale hned to das na 2 a ides dalej, takisto ked uplne zastavis, ako pisal Geordie - das 1 bez ohladu na to, co si mala predtym a rozbiehas