Tvrdil, že ma ľúbi... ja tiež, ALE... jeho neskutočná náladovosť a agresivita nás už veľakrát dohnala do neskutočných hádok a tak..veď to poznáte. Tie odlúčenia, ma vtedy hrozne boleli a mrzeli a VŽDY som bola ja tá, ktorá všetko odpúšťala i keď na vine b
niektorí ludia skrátka nevedia čo chcú a niekedy až keď stratia to čo mali, prídu na to, že to bola chyba a mali si to viac vážiť a ostanú im iba oči pre plač!
vieš aké je vonku teplo a takúto masu písmenok sa mi nechce čítať..... keby si to nejak do odsekov dala... alebo to nejak skrátiť.... nechce sa mi to fakt čítať
takže mám pokračovať v IGNOROVANÍ ? ... mne už to totižto po toľkých mesiacoch hádok a kamarátstva žily netrhá a fakt už nemám nervy na jeho výkyvy nálad..nech si ide za TOU.. ni? dííki
Ináč som zažila podobný typ (nie osobná skúsenosť).
Poviem ti to takto. Dobre, že si sa s ním rozišla (či skôr, dobre, že ste sa rozišli). Nechaj to plávať. Nemysli naňho. Nezaťažuj sa ním. A hlavne sa kôli nemu netráp/nerozčuluj/nesmúť.
poviem to ešte slušne - ser naňho...ja som si prešla niečím nie že podobným ale tak hento manipulovanie a tak....bol to síce krásny vzťah ale po roku trápenia po rozchode môžem len povedať že nič lepšie sa nemohlo stať než to že som sa uvedomila a kašlala už na t
neznasam ked ma niekto ignoruje, OK ten chalan je kkt, ale aspon mu napis ze na neho kasles, ze ho nechces viediet alebo neviem co, len ho neignoruj, ja osobne to neznasam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Poviem ti to takto. Dobre, že si sa s ním rozišla (či skôr, dobre, že ste sa rozišli). Nechaj to plávať. Nemysli naňho. Nezaťažuj sa ním. A hlavne sa kôli nemu netráp/nerozčuluj/nesmúť.