schizofrenikovi-bol si aspon na jednom ich koncerte,napr na nucleari v oktobri?ja počúvam metal aktívne minimálne 15 rokov aj ty tak dlho?za ten čas už mám nejaku predstavu čo je metal...
no ja metal nepocuvam, takze to hodnotit nebudem, ale co mam doma je riadna supovacka. mojemu ctenemu uchu 2 minuty maximalne stacia. potom nasleduju zavraty a krce
Schizofrenikovi-bol si aspon na jednom ich koncerte,napr na nucleari v oktobri?ja počúvam metal aktívne minimálne 15 rokov aj ty tak dlho?za ten čas už mám nejaku predstavu čo je metal...
19. novembra 2007 o 23:15 späť hore129747
mnoooo neviem ako si to myslel ale môj názor nadvezoval na ten nad ním
mne je jedno či sa do metalu rozmumiem alebo nie ale dimmu je bohovska skupina nech si hovoria čo chcú ja počúvam čo sa mi páči
Dimmu Borgir?Naj skupina s fakt namakaným spevákom Shagrath!!!!
Veľa článkov porovnávalo CoF a DB.
Ale aj Satanista nemusí počúvať len blackmetal,možem aj dačo slabšie napríklad Accept,Papa Roach,Fear Factory....nezáleží na hudbe ale na tom jeho názore čo si myslí a čo vyznáva a hlavne aby vedel čo vyznáva
Tak tak, starý Dimmáč bol fajný - For All Tid, Stormblast a Enthrone Darkness Triumphant - ale čím novšie, tým viac klávesov a strašnej symfónie a to mne nesedí, ja som skôr na raw. Na navších veciach sa mi akurát páči spievajúci Vortex, ten jeho hlas nemá chybu..ak náhodou nepoznáte Arcturus, a ste fanúškovia Vortexa, tak odporúčam Taký avantgardný metalík a Vortex tam spieva od ich albumu Sideshow Symphonies.
A niekde som tu videl CoF ... prosim vás, Cradle už ani nieje metal..to je komercia najhrubšieho zrna a síce aj DB je komerčný až až, neporovnával by som ich s CoF ani nááhodou. Majú spoločné akurát tak strašne klávesové songy, to je vše..a ten nechutný Daniho hlas nemôžem ani cítiť. Čistý pózer, má meter a pol, najebe sa po koncerte, začne rozbíjať aparatúru a vykrikovať "I am evil" no proste hrôza...
aj ja by som povedal že Vortex je z DB najlepší,dáva songom tú správnu originalitu,a o takom scheisse ani do huby brat nebudem ako je CoF v glasgowe to na koncerte organizovali jak ovce a najviac z nich mekotala ta ježibaba jezebel,p...a v blacku nemá čo robit,a práve preto je toto forum o DB!teda o Dobrej Band!
No tak to ,,Dino Burger" od Drumer-ki ma sakramentsky pobavilo..kua ja nemozem z toho sorry..No a k otazocke Ja DM uplne respektujem, paci sa mi ich tvorba i ked ich starsie songy su kruutejsie aako nove.. Allehelgens Dod I Hellveds, vredesbyrd, antikrist...Perfection of Vanity..The Serpentine Offering a ine..
myslim ze niektorim ludom tu z toho bm riadne zasibava, a ten kto si vypocuje dve pesnicky od CoF a povie ze su pozeri a po min 5 rokoch odkedy nehraju black to "nespozoruje" resp nepocuje a povie ze hraju black tak tomu hovorim tazka hluchota. ani neviem preco by to mal byt black ved ajtak to je dobre no nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Schizofrenikovi-bol si aspon na jednom ich koncerte,napr na nucleari v oktobri?ja počúvam metal aktívne minimálne 15 rokov aj ty tak dlho?za ten čas už mám nejaku predstavu čo je metal...
19. novembra 2007 o 23:15 späť hore129747
mnoooo neviem ako si to myslel ale môj názor nadvezoval na ten nad ním
mne je jedno či sa do metalu rozmumiem alebo nie ale dimmu je bohovska skupina nech si hovoria čo chcú ja počúvam čo sa mi páči
b,skuste niekto napísat či počuvate len D.M/nie depeche mode/-ako hudbu alebo si prekladáte či rozumiete textom
c/ktorý song je podla vás naj
d/u mna je to king of the carnival creation,prípadne perfection or vanity
Veľa článkov porovnávalo CoF a DB.
Ale aj Satanista nemusí počúvať len blackmetal,možem aj dačo slabšie napríklad Accept,Papa Roach,Fear Factory....nezáleží na hudbe ale na tom jeho názore čo si myslí a čo vyznáva a hlavne aby vedel čo vyznáva
A niekde som tu videl CoF ... prosim vás, Cradle už ani nieje metal..to je komercia najhrubšieho zrna a síce aj DB je komerčný až až, neporovnával by som ich s CoF ani nááhodou. Majú spoločné akurát tak strašne klávesové songy, to je vše..a ten nechutný Daniho hlas nemôžem ani cítiť. Čistý pózer, má meter a pol, najebe sa po koncerte, začne rozbíjať aparatúru a vykrikovať "I am evil" no proste hrôza...
a celkovo ich nemam rad, respektive mi pripadaju ohromne zabavny, hlavne ich vyzor...
hmm, black nemam dost rad, pripada mi to take pozerstvo vacsinou
celkovo black uz nieje to co zvykol byvat !
Stormblast je najlepsi.