Ahojte, zaujíma ma či a aký je rozdiel medzi štúdiom DVS na strednej zdravotníckej škole - vyššie odborné vzdelanie s titulom dpl a štúdium ošetrovateľstva ako všeobecnej sestry na VŠ s titulom Bc.
ukončila som gymnázium a z každej strany počúvam rôzne n
no ono väčšina čo si urobí práve diplomovaného, tak potom skôr či neskôr sa externe na VŠ vyberie tak či tak..proste je to v tomto smere trochu nedomyslené , že na jednej strane máš mať praxe toľko ako diplomovaný ale titul ako na VŠ ti zaručí zasa lepší plat (samozrejme ide o tabuľkovanie). v mojom odbore je to to isté, s tým že som si vybrala VŠ (pre mňa osobne to malo viac výhod , a tiež som skončila 8 ročné gymko).
@monote uplatnenie máš určite rovnaké! o tom niet pochýb, akurát platovo je to o niečo rozlíšené - teda ako som počula. v tom je teda rozdiel.
no a osobne by som ešte podotkla, že vieš ako v dnešnej dobe - všetci chcú len vysokú školu aby si mala, len na tituly kukajú a potom aj tí z nadstavby si musia chudáci dorábať externe výšku - len aby to "vyzeralo" . čižee asi tak je to teraz v súčasnosti..
Prečo chceš ísť na diplomovanú keď môžeš mať VŠ ja tomuto nechápem a nechcem nejako zabŕdať naozaj sa pýtam zo zvedavosti..
ja študujem oše na vš takže keby si mala k tomu nejaké otázky kľudne odpoviem
no hlavne kvôli tomu že najbližšie mám možnosť študovať ošetrovateľstvo v PO lenže neuznali by mi intrák a tak by som musela každý deň dochádzať som z KE okolie a do KE to mám podstatne bližšie no :/ v KE taká výška nieje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
no a osobne by som ešte podotkla, že vieš ako v dnešnej dobe - všetci chcú len vysokú školu aby si mala, len na tituly kukajú a potom aj tí z nadstavby si musia chudáci dorábať externe výšku - len aby to "vyzeralo" . čižee asi tak je to teraz v súčasnosti..
ja študujem oše na vš takže keby si mala k tomu nejaké otázky kľudne odpoviem