Diskoteka co s nou ked chcem ziskat chalana ako na to???
Strasnae sa mi paci jeden chalan ....byva nedaleko od mojej babičky zoznamili sme sa vlastne aj na discoteke bol to taky nas discotekovy vztah malokedy sme boli spolu mimo disky ale mne to celko aj vyhovovalo ... )tak sami topacilo ,ale teraz som o neho
Wtf?? tak ho chceš, ale pritom keď už nejako dosiahneš, aby za tebou behal, tak sa budeš tváriť akože ho máš v paži??? lol
tak buď ho chceš, a podla tvojich slov ho ľúbiš, tak prídeš za ním a prihovoríš sa mu, alebo sa na to vykašli, lebo podla mňa, keď ten chalan vidí, že o neho nemáš záujem po čase ho to prestane baviť. úplne nemám rada tieto teórie, jasné, že za ním nebehaj jak na šnúrke a nevtirkaj sa mu, ale pozdraviť a prihovoriť sa mu môžeš.
@ooooo@1 zvykne to tak byť.. chlapci chcú viac niečo čo musia dobíjať ....
A čo sa týka @0 -neverím že máš 17... Na svoj vek by si už mohla vedieť že "diskotékové vzťahy" sú väčšinou na hovno... Tak isto ako teba zbalil na tej "diske", mohol baliť keď si tam nebola aj XY iných...wake up
takže tvoja logika ti hovorí že chalan sa balí takto : nevšímať si ho, keď si on všimne teba tak sa tváriť že ťa nezaujíma ? a potom jak ďalej keď ťa niekam pozve tak odmietnuť, myslím že týmto štýlom zbalíš hocikoho
hm a aku chybu si urobila? prestala si chodit na disku? nechapem co je diskotekovy vztah. ze ta chce na tej diskoteke pretiahnut? asi o teba nemal zaujem ked na teba mino diskoteky jebkal! a na diskoteke nic zdrave nenajdes! nato si uz mohla v 17tich dojst!
booože ženská čo si toto založila, sa spamätaj...cho´d za ním, vypýtaj si číslo, zober ho na prechádzku a uvidíš čo je to za vola, keď ťa tam začne obchytkávať olizovať a hovoriť aká si úžasná , potom zistíš, že toto je disco cocot.A samozrejme ti nejakým spôsobom dá najavo, aký on je citlivý nesmierne
@krampus kurnik len som chcel zdôrazniť tvrdú formu podania tohto jej, podotýkam že netvrdím že nesprávneho , názoru . ona dufam že vie že ma ma brať s rezervou .
nee ja som to tak nemyslela ,al eproste ....my sme byvali spolu....aj mimo disky praveze on bol slusny ..a nic viac som s nim nemala iba sme zostali pri bozkoch on bol slusny ,,,,
prave ze ja nie som taka ja si nevsimam zajeby na disce ani sa nezajebavam ja ich iba odkopavam .. ale stale mam rada jedneho chcalan a toje on a nic viac som s nim nemala ak chces vediet ale diky za tvoj nazor
hm,..diskotékový vzťah,.ak dobre chápem čo si napísala mimo disko ste sa poriadne nevideli? ok,..netvrdím že si nemáš myslieť že je to láska,ale ak si to myslíš,tak mu to povedz,viem,.nie je to také ľahké ako to píšem,..heh,a vypýtaj si kontakt,po komunikácii s ním(hoci len cez net napr.) zistíš tak trošku čo je zač,..a vyhovovalo ti to? nechápem,..prečo ked si myslíš že ho ľúbiš,neposunieš ten "vzťah" aj mimo diskotéku?
@Klaudiqaa chlapci niesu stredoveki rytieri aby museli niekoho alebo nieco dobyjat to ,ze to povedala nejaka zenska a vydala knihu prip . nejaky snar velkych rad o chlapoch je to pytlovina ak dievca neprejavi zaujem tak vacsina rozumnych si povie cau
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
tak buď ho chceš, a podla tvojich slov ho ľúbiš, tak prídeš za ním a prihovoríš sa mu, alebo sa na to vykašli, lebo podla mňa, keď ten chalan vidí, že o neho nemáš záujem po čase ho to prestane baviť. úplne nemám rada tieto teórie, jasné, že za ním nebehaj jak na šnúrke a nevtirkaj sa mu, ale pozdraviť a prihovoriť sa mu môžeš.
On je až taký krásny diskofilný kokot?
A čo sa týka @0 -neverím že máš 17... Na svoj vek by si už mohla vedieť že "diskotékové vzťahy" sú väčšinou na hovno... Tak isto ako teba zbalil na tej "diske", mohol baliť keď si tam nebola aj XY iných...wake up
A čo sa toho týka... diskotéka a vzťahy cez ňu... len tak dalej!
jedine,ak debila,ktorý ti pretrhne blanu a vypadne preč...
takže dúfam,že si na toľko rozumná a dáš mu pokoj...
(môj skromný názor
@Adushka243 chcelo by to trochu triezveho myslenia.Nič v zlom.
@Udy1 teba je prd do toho,čo zo mňa rastie ale asi chceš,aby som ťa upokojila tak ti poviem,že nie nerastie..!!!