ako som precital slovo favorit vedel som ze si to zalozil ty
no mas stastie ze je tvoj bratranec este medzi zivymi...jeden znamy dal tak isto druhemu najebanumu kluce od auta a ten je uz mrtvy...nechapem ako moze dat niekto najebanemu cloveku kluce od auta ci pozicat auto...
@2 ešte že nebol moc najebany iba mu šlo osex išiel iba 200 metrov dalej dotakej uličky ale kkt išla sanitka hore a sme si ymslely že to on ...dopiči ale azse pestou som mu nemohol dať ale ta facka sadla aj mna naruke štipala
A vy ste nikdy nepoculi tak ze "auta/motorky a zeny sa nepoziciavaju"??? Sa toho kurva drzte, auto by som nikomu nepozical a uz vobec nie ked je najebany. Nehovoriac o tom, ze ked sme sa isli napit pred diskotekou tak sme vypili celu flasu pred tym nez sme tam vosli Nehovoriac o tom, ze teraz uz nejsom socka takze ak nieco tak si kupim pri bare
ja len tolko ze kluce od svojho auta by som nedal nikomu kto nema VP, neexistuje take nieco, dalej nadrbanemu, a dalej soferovi ktoreho neznam , soferovi ktory myslim ze nejazdi dobre ...z toho vyplyva ze by som ho nedal skoro nikomu
@10 ja mam tunning ešte ale nemam spojlere dorobene interíér felicia troška hudba a dobra trtkačka vnom XD a ine tlmiče trocha zmenený podvozok motor z renault 19 55kw 1,6 benzín XD » www.autobazar.eu/sk/card.php?id=... s tohoto auta tam je motor ked ide favorit 180 XD je to komické XD
Na tom linku je Mégane 97 a nie 19. Inak pokial mas v dobrom stave tak by ti mal dat aj 781 motor okolo tych 170. Ked mas ETZ-ku, kable sviecky v dobrom stave neni los problemos. Inak si aj vo favorit klube?
@19 pomílil soms a z megane mame doma totiš aj 19 Ne nesom vo favorit klube ale rozmýšlam o nejakom lebo musiš byť v niečom registrovaný inak ti nedaju stk alebod ačo take musíms a nato popítať robia proste bordel ekd maš upravené autá unás (obaločka istí )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no mas stastie ze je tvoj bratranec este medzi zivymi...jeden znamy dal tak isto druhemu najebanumu kluce od auta a ten je uz mrtvy...nechapem ako moze dat niekto najebanemu cloveku kluce od auta ci pozicat auto...
a ešte nikomu sme auto nepožičali každy knemu chodils am ekd cel vipiť teda z nás 5tich nik ho nezobral aš nanho lebo cel sexovať ..
@3 myslím že mu facka stačila XD
@10 ja mam tunning ešte ale nemam spojlere dorobene interíér felicia troška hudba a dobra trtkačka vnom XD a ine tlmiče trocha zmenený podvozok motor z renault 19 55kw 1,6 benzín XD » www.autobazar.eu/sk/card.php?id=... s tohoto auta tam je motor ked ide favorit 180 XD je to komické XD