osobne sa chodim von zabavit to jedneho miestneho baru kde su super lokalne akcie. napr rockova noc, nejaky kvalitny dnb, woodstock party etc. mam pocit ze do tochto baru chodia zvacsa vysokoskolaci a v podstate pohodaci a inteligetni ludia. samozrejme vs
to si sa prišla pochváliť kam chodíš von? lebo si myslíš aké to je cool?
diskotéky neumreli, stále tam chodí dosť ľudí a veľa vysokoškolákov, aspoň si to myslím, ja som na diskotéke nebola skoro rok, ale keďže vnímam reklamy, fotky z akcií and etc. tak dedukujem, že je stále záujem o takýto druh zábavy.
Definuj čo znamená malé dieťa, ak považuješ za deti ľudí 15 a viac až do dovŕšenia 18-tich, tak neviem kam inam by mali chodiť. Radšej by som pustila vlastné dieťa na diskotéku ako keby sa malo s nejakou bandou opíjať niekde v parku alebo sedieť v nejakom špinavom pajzli. Samozrejme s tým nalievaním tiež nesúhlasím, ale na druhú stranu buďme kritickí a spomeňme si, kedy sme mali my prvé zážitky z alkoholom, u väčšiny to asi po dovŕšení osemnásteho roku života nebude.
Vidis, zvlastne ze ma kamarati volaju na diskoteky a hovoria mi ako sa tam mali super cas, zatial co sa mi ani jeden tam nesiel s tym aby skakal do inych ludi a vyprovokovaval bitky.
Oh a vies co je este vesele? Vacsina su vysokoskolaci a nie je to zrovna diskoteka vaznej hudby.
Ludia hladaju to co ich bavi a pricom sa zrelaxuju od kazdodennej rutiny. Ci uz je to prechadzka vonku, strielanie mimozemstanov na pocitaci, citanie knihy, posedenie v cajovni alebo v bare, sport s kamaratmi alebo natriasanie ritou na dedinskej zabave- nic z toho ti nemoze predsa vypovedat o inteligencii danej osoby, maximalne o jeho chutiach a jeho predstave aktivneho oddychu.
Ja chodím do najlepšieho klubu u nás, Do Barbaru, zameraný na rock a metal , hoci tam nechoda vysokoškoláci ( neviem prečo si myslíte že sú inteligentnejsi) ale sú tam pohode úprimný ľudia, kazdy s. tam poznáme , nechoda tam žiadny vyjebanci, takých tam vyhadzujú, A keď je akcia / nejaká skupina/ tak je tam povinné prist úplne čiernom! baby chalany proste bomba ........
čo máte všetci s tým dnb? to je fakt dnes tak strašne moderné? :/
myslím, že nikdy sa nevrátia také diskotéky ako boli v 90. rokoch ani žiadne iné. Dnes sa tancuje na populárnu hudbu určenú primárne na tancovanie, pretože žiadnu inú funkciu nemá. Chodia sa tam zabávať pipeny a mačovia, taktiež deti a ženy, ktoré čítajú evitovky a ženské magazíny, pretože tam píšu, že bezprostredne musia takéto akcie navštevovať. Osobne chodievam do KC Dunaj na nejaké tématické "večierky" a sem- tam do Učka, ale len vtedy, keď tam nehrajú dnb, dupstep a inú elektronickú hudbu. Ale všimla som si, že je jedno, aká je to párty, vždy po polnoci začnú púšťať remixy, ktoré obsahujú prvky vyššie uvedeného druhu hudby.
A keď nemám peniaze, ale chcem sa opiť a zabaviť, tak Plťka to istí Alebo Umelka so svojim legendárnym jukeboxom
@14 a do kc sa ľudia nechodia baviť a tancovať? to treba nazvať "večierok", aby náhodou nepadla urážka v zmysle "diskotéky"? come on... je to to isté, akurát že v kc je lepšia hudba a hipsteri.
zalozim temu , ráno som mal chleba ... j*be vám ludia nebodaj ste si dali rozok nieco podobne ako ked napises, to je pekne ze sa ides tiez zabavit ale neries prosim ta kde idu ostatni to len vyzera akokeby si len zavidela, fakt neviem preco a na diskoteku ako to ti volas tiez zajdem obcas pokecat s fajn ludmi a asi som male dieta ze ma tam pustaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
diskotéky neumreli, stále tam chodí dosť ľudí a veľa vysokoškolákov, aspoň si to myslím, ja som na diskotéke nebola skoro rok, ale keďže vnímam reklamy, fotky z akcií and etc. tak dedukujem, že je stále záujem o takýto druh zábavy.
Definuj čo znamená malé dieťa, ak považuješ za deti ľudí 15 a viac až do dovŕšenia 18-tich, tak neviem kam inam by mali chodiť. Radšej by som pustila vlastné dieťa na diskotéku ako keby sa malo s nejakou bandou opíjať niekde v parku alebo sedieť v nejakom špinavom pajzli. Samozrejme s tým nalievaním tiež nesúhlasím, ale na druhú stranu buďme kritickí a spomeňme si, kedy sme mali my prvé zážitky z alkoholom, u väčšiny to asi po dovŕšení osemnásteho roku života nebude.
Oh a vies co je este vesele? Vacsina su vysokoskolaci a nie je to zrovna diskoteka vaznej hudby.
Ludia hladaju to co ich bavi a pricom sa zrelaxuju od kazdodennej rutiny. Ci uz je to prechadzka vonku, strielanie mimozemstanov na pocitaci, citanie knihy, posedenie v cajovni alebo v bare, sport s kamaratmi alebo natriasanie ritou na dedinskej zabave- nic z toho ti nemoze predsa vypovedat o inteligencii danej osoby, maximalne o jeho chutiach a jeho predstave aktivneho oddychu.
akože ja idem rada na disco, síce vôbec nechodím často, ale dosť mi tam vadia niekedy dosť nepríjemní a úchylní chlapi..
ved naozaj kvalitny dnb najdes v podnikoch specializovanych na akcie s elektronickou hudbou...
Mam pocit, ze uz som na to stary a hlavne to je vazne jedine miesto, kde na moj zjav ludia pozeraju ako na nieco "freak"
Nikde inde si to neuvedomim, iba na disce
A uz ani zeny na jednu noc sa mi tam nebalia tak ako kedisy, ked som bol sampon :/
Takze som stratil jedinu motivaciu a jediny zmysel, preco som na diskoteky vlastne chodieval
Dneska radsej chodim do clubov, ako je Rock Cafe v Prahe...
Zive rockove koncerty To je moje :3
A clovek ma moznost v tichosti pokoketit mimu stageu, hore na poschodi v bare a co to zbalit
Na diskoteke je taketo nieco nemozne.
Bud ste oplzli a sahate na zenske, rovno ich vykusete, ani sa nepredstaite, alebo nespravite nic...
Nie je ako pokecat, nepocujete vlastne slovo
myslím, že nikdy sa nevrátia také diskotéky ako boli v 90. rokoch ani žiadne iné. Dnes sa tancuje na populárnu hudbu určenú primárne na tancovanie, pretože žiadnu inú funkciu nemá. Chodia sa tam zabávať pipeny a mačovia, taktiež deti a ženy, ktoré čítajú evitovky a ženské magazíny, pretože tam píšu, že bezprostredne musia takéto akcie navštevovať. Osobne chodievam do KC Dunaj na nejaké tématické "večierky" a sem- tam do Učka, ale len vtedy, keď tam nehrajú dnb, dupstep a inú elektronickú hudbu. Ale všimla som si, že je jedno, aká je to párty, vždy po polnoci začnú púšťať remixy, ktoré obsahujú prvky vyššie uvedeného druhu hudby.
A keď nemám peniaze, ale chcem sa opiť a zabaviť, tak Plťka to istí Alebo Umelka so svojim legendárnym jukeboxom
@otvoreneokno To s tou Plťkou si moc nevyhrala
@mariavs A inak, to si sa chcela akože pochváliť, že kam chodíš?