mam 16.v maji 17 a nasi ma nechcu pustat vecer von.teda len foter bo len on ma v nasej rodine hlavne slovo.boze ale sak mi ujdu najlepsie roky zivota takze kazdy vikend vecer trcim doma pokym moji rovesnici chodia na disco.aj vy mate takych fotrovcov?
matulo ja to chapem ale je to uz prehnane.keby si tu zil tak by si videl a skonstatoval ze by si tu nechcel zit uz mi odisiel aj bracho 21r aj segra 20r takze nemyslim si ze je to v poho
Chodenie von mi rodicia nikdy nejak specialne neobmedzovali (nebyt nejak extra dlho mimo, popripade zavolat). Na druhu stranu som mal kopec inych obmedzeni... Vzdy som videl len to, ze ostatni nemaju tie obmedzenia, kdezto ostatni vzdy videli, ze mozem chodit von ako chcem.
Nic nie je dokonale
Napriek tomu sa takto spatne nemozem stazovat na to, ze by tie veci nemali svoj zmysel (aj ked som ho vtedy nevidel)
@94lil Chapem, tiez som mal obcas ten pocit. Otec bol dost cholerik a vzdy musel mat pravdu. Ale vzdy som si to vydiskutoval s mamou a hned som z toho nemal taky blby pocit. Postupom casu sa ale aj otec naucil, ze mam vlastny rozum a ze uz nie som decko. Ale to bude tak rok - dva dozadu.
Proste tomu treba nechat cas a zbytocne mu nedavat dovody, aby ta mal za male nafukane decko, co "vie vsetko najlepsie".
ja mam ties takych rodicov..a ked sa ozvem ze ostatnym dovolia a oni mne nie tak povedia ze ich nezaujimaju druhy ale ja :/ a o dva mesiace mam 16...to nieje fer....
Ja mám 20. a tiež mám obmedzenia. Chcú vedieť, kam idem, s kým idem, kedy prídem. A TAK JE TO SPRÁVNE !!! 16 a najlepšei roky života? bože, ste fakt ešte také deti, že vám to nedochádza alebo čo? V 16 ti rozhodne nič neujde. Moje decko sa tiež nebude flákať po nociach minimálne do 18. A aj potom režim: chcem presne vedieť, čo je s teboou...
dokáž im že si zodpovedná a vieš niesť zodpovednosť za svoje činy, myslíš si že najlepšie roky sú to že sa v 16 opiješ do nemoty?? alebo otehotniesš?... nemyslím... pozri si film Into the Wild....
co robia tvoji rovesnici na nejakej nechutnej diskoteke? vo vacsine diskotek je vstup od 18, cize bud tam nemaju co robit alebo je to skrachovany pajzel, ktory by v momente skrachoval, keby tam nepustal decka... potom sa cudujme, preco 16tky su nabuchane od niekoho na vecku... najlepsie roky zivota? mozno akurat preto, ze nemas vaznejsie problemy ako vysvedcenie, ale najlepsie roky zivota su podla mna v dobe, ked uz nie si zavisla od rodicov ale este nemas ani deti, ktore su zavisle od teba... nezabije ta ked zacnes chodit na diskoteky v 18tich
@istsinka ja som skor narazala na ine podniky ako stars napr do bobi ma raz nepustili ako 17 rocnu (dva mesiace pred 18tkou) na kamoskinu narodeninovu oslavu a to sme tam mali este aj rezervacku... zalezi od toho, ako velmi sporo odete je dane mlade dieva alebo ci pozna vyhadzovaca
U nás mal ohľadom týchto vecí hlavné slovo tatko (a to slovo platilo aj po tom, ako sa od nás odsťahoval). Fungovalo to tak, že som mala byť doma o 22:00 (a ešte aj teraz chodím domov o desiatej, ale to bude platiť len do stredy, lebo v ten deň mám 18 a taká je dohoda- 18 rokov a robím si čo chcem v rámci istých hraníc).
Čo sa diskoték týka, to som mala šťastie. Nikdy som na ne nechcela chodiť, takže som nikoho nemusela prosiť, aby ma tam púšťal
@istsinka v starse som bola raz v 17tich po tom, co zone 13 skoncilo o jednej rano a nam sa este nechcelo ist domov .. a to som si tam pripadala stara!
takých nas je viac.. už som sa s tým vysporiadala...ale zas niekedy .. išla by som preč daleko zabaviť sa medzi ludi ( nie piť , a zajebavať sa z každým čo príde ) ... ako keby som mala trčáť po výkendoch doma ...už je mesiac čo som cez výkend nevyšla z domu.. =DDD... ale už sila zvyku už to kašlem všetko.. ved príde moj čas... a tvoj tieš..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
tak to mas dobre, aj ja by som chcela
matulo ja to chapem ale je to uz prehnane.keby si tu zil tak by si videl a skonstatoval ze by si tu nechcel zit uz mi odisiel aj bracho 21r aj segra 20r takze nemyslim si ze je to v poho
Nic nie je dokonale
Napriek tomu sa takto spatne nemozem stazovat na to, ze by tie veci nemali svoj zmysel (aj ked som ho vtedy nevidel)
prakticky uz 17 a tak to bude trvat minimalne do 18 a obmedzenia budem mat pokym tu budem byvat
segra to porusila o nejaku pol hodku a dostala taku facku ze mala monokel a dlllhe zaracha
tak ale ja sa citim ako keby som bola jeho majetok ono to nie je len to chodenie von je toho viac
Proste tomu treba nechat cas a zbytocne mu nedavat dovody, aby ta mal za male nafukane decko, co "vie vsetko najlepsie".
hm s mamo sa o tom rozpravat neda.ja newm cas to nevyriesi je to tak dlho ten pristup.
"mi ujdú najlepšie roky" ??? !!! čo prosím? najlepšie roky ešte len prídu .. ver mi
Čo sa diskoték týka, to som mala šťastie. Nikdy som na ne nechcela chodiť, takže som nikoho nemusela prosiť, aby ma tam púšťal
a moju kamošku pustili na moje narodky .. aj to tak, že najprv musel poflirtovať ponaťahovať ju aby sa nepovedalo