caute, chcem ísť na EUBA, chcem sa spýtať, či chodí na túto školu niekto z východu, lebo je to pekne ďaleko. Mňa určite bez prijímačiek nezoberú a čo som pozeral, tak sa začínajú už okolo 8:00, tak to sa asi veľmi nevyspím, keďže pravdepodobne pôjdem vlak
ja mam 20 a keby som nestudovala 6rocnu vysoku, skoncim ako 22 rocna...takto skoncim 23rocna
a k teme...ja som z BA ale spoluziaci co su z vychodu a cestovali tiez na prijimackyktore boli rano, radsej prisli den predtym aj s nejakym rodicom alebo kamaratom, frajerkou, ...a prespali 1 noc v hoteli. je to lepsie lebo na prijimacky treba ist vyspinkany
no ja budem mat primacky asi tak ze tri dni po sebe,no nemam to do blavy az tak daleko,ale zase kazdy dne sa vracat tam a spat ,no tak tiez tam u niekoho asi prespim,no mam tam bratranca tak hadam tam,tak jak tam niekoho mas tak by bolo dobre tam prespat ,inak idem na všvu,nejde tam niekto?
chodim na tuto skolu a rozdiely v prijimackach nie su pokial viem, preto si mozes napisat na prihlaske aj viac programov ci odborov studijnych alebo ako to je..
no po porve som holka po druhe s tou prihlaskou som to myslela tak ze ak si das prihlasku do kosic napises tam ako prvy odbor manazment a ako druhy obch. podnikanie, teda prve das to kam by si chcel chodit viac.
Prijimacky som robila a tak cca 200beru ale prijimacky tusim uz budu robit vsetci
@Zuzjak prijimacky su trochu odlisne... kvoli niektorym odborom sa prida jazyk tusim na medzinarodny manaznemet ci jak sa to vola su 2 jazyky cize pokial si da tento odbor bude mat okrem "standartnych" este jeden jazyk navyse.
Ale prijimacky som tam robil pred 3 rokmi skoro takze mozno sa to zmenilo aj ked pochybujem. Uz to nemam dovod sledovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a k teme...ja som z BA ale spoluziaci co su z vychodu a cestovali tiez na prijimackyktore boli rano, radsej prisli den predtym aj s nejakym rodicom alebo kamaratom, frajerkou, ...a prespali 1 noc v hoteli. je to lepsie lebo na prijimacky treba ist vyspinkany
Anthville, no to nie je zlý nápad alebo si dám 4 kávy a o 6:00 by som tam bol...
pôvodne som chcel ísť na fakultu podnikového manažmentu....
Je nejaký rozdiel medzi prijímaním v týchto fakultách.....?
a ak by ma nezobrali napr. do KE, tak do BA, no alebo nikam
a robil si prijímačky? ja sa hlavne bojím tej matiky.... nevieš nahodou koľkých študentov berú? (200?)
Prijimacky som robila a tak cca 200beru ale prijimacky tusim uz budu robit vsetci
čiže sa dajú na tú prihlášku napísať len tie odbory,.... nie fakulty, správne som to pochopil?
vďaka
Ale prijimacky som tam robil pred 3 rokmi skoro takze mozno sa to zmenilo aj ked pochybujem. Uz to nemam dovod sledovat