@sula ja som to brala a cítila som sa aj horšie, ja som do hodiny vždy spala ako zabitá aj 5 hodín, celý čas om chodila ako nadrogovaná jednoducho je to svinstvo a odporúčam upraviť dávkovanie a dávať si tabletku len na noc a po 4-5 dňoch podľa zdravotného stavu by som ho vysadila a prešla na niečo jemnejšie, vždy to tak robím
@sula dithiaden je antihistaminikum starej generácie, čiže veľa vedľajších účinkov. ja beriem Zodac čo je tiež antihistaminikum. Keď som bola na kožnom v nemocnici, tak mi dali Dithiaden, aby som sa neškrabala, lebo on tak trochu uspava a ono je to aj proti škrabaniu, lebo tak utlmuje vnemi.. A kvôli čomu ti ho predpísala??
Ja som používala dithiaden kvôli spaniu, ono ťa to úplne odrovná v podstate a si omámená a všetko. Ja som to užívala aj napriek týmto príznakom, lebo som to mala aj na kožnú chorobu, nesvrbelo.
nechápem tieto extrémne vedľajšie účinky, berie dithiaden niekoľko dní a ničoho som si nevšimol, teda okrem lepšieho spania a potlačenia alergických reakcií
Ja som dsi dal dva naras vecer dala mi to doktorka kedze som bol chory vlasne este som a nic sialenejsie som asi nezazil !!
asi pol hodinu po tom uplna dezorientacia tocenie hlavy pocit zdrogovanosti ,.. potom som zaspal ,..zobudi l som sa ais o 5 hodin neskvor bol osm dezorientovany v soku rozplakal som sa dusil som sa a tocila sa mi hlava,... ja nechapem ako moze niekto nieco take predavat m... mozno to bolo preto silne ze to malo niaku kontraindikaciu s jednym liekom co som uzival ,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
asi pol hodinu po tom uplna dezorientacia tocenie hlavy pocit zdrogovanosti ,.. potom som zaspal ,..zobudi l som sa ais o 5 hodin neskvor bol osm dezorientovany v soku rozplakal som sa dusil som sa a tocila sa mi hlava,... ja nechapem ako moze niekto nieco take predavat m... mozno to bolo preto silne ze to malo niaku kontraindikaciu s jednym liekom co som uzival ,...