No tak tuto temu som založila pre tých, pre ktorých slovo divadlo znamená veľmi veľa.Isty zážitok, ale i vrátenie sa don a pozreť si predstavenia..ja si myslim, že divadlo je úžasna vec s úžasnou atmosférou a najlepšie su činohry. Su plne zábavy a tak, ..
pre mna divadlo znamena viac nez dost,kedze sa mu venujem uz od druhej triedy na zakladnej skole. sice bohuzial tento rok nan nemam cas,ale verimz,e na VS sa k nemu znvoa dostanem bez divadla by som tolko necestovala a nespoznala tolko zaujimavych ludi. normalne do divadla nechodim, v mojom meste bohuzial nie je kde a ani nemam cas chodit do divadla do ineho emsta,ale ked uz som na div. festivale,tak si mladeznicke divadla vychutnam az do dna. najviac ma uchvatili Madari s ich "postovou schrankou"..uzasne nieco
ja som zacala chodit do rusinskeho divadla, kam ma vytiahol jeden znamy.takze kazdy tyzden si uzivam navstevu divadla. a tento tyzden sa chystam na dve predstavenia au revoir ( to je uz zajtra) a zivot na mieru( tak toto ide 23.1, vuhuhu ), viac info na strankach divadla alexandra duchnovica v presove. a naposledy co ma tak vzalo z komercie tak to bola derniera Bathorycky. jaaaak dobre ze mame v meste aj taketo veci.
mam rda divadlo a hrozne ma to tam bavi ale priznam sa ze z opery od Mozarta don CHuan ci ako sa to volalo som doslova zdrhla po prvom dejstve.....zato taky DUrovcikov LAbutko ma dojal k slzam...bol na tom niekto?
uf my martinčania mame super divadlo to sa musi uznat, každemu odporučam z okolia sa ist pozriet lebo tak sa nasmejete ako nikdy
naši herci vždy všetko pojmu ako parodiu čo vlastne ma aj byt lebo divadlo ma ukazovat tvar svetu napr. je tam predstavenie šturovci koncert zrušeny a je to spracovane ako by vvyzerali šturovci teraz no a cele predstavenie je daco ako punkrockovy koncert no proste uplne super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Kedze som v divadle nebola takmer dva roky, nalezite si to uzivam .
naši herci vždy všetko pojmu ako parodiu čo vlastne ma aj byt lebo divadlo ma ukazovat tvar svetu napr. je tam predstavenie šturovci koncert zrušeny a je to spracovane ako by vvyzerali šturovci teraz no a cele predstavenie je daco ako punkrockovy koncert no proste uplne super