Takže, čo keby sme tu na BIRDZ-i urobili nejakú malú divadelnú hru? Neboli by vopred zadané úlohy,mená,nič...Všetko by sa vymyslelo,resp. by sa improvizovalo.Myslím,že je tu dosť ľudí s takou fantáziou...Chcem len vedieť,či má zmysel založiť ešte jednu an
Nápad dobrý, ale nepremyslel si to - nepremyslel si to a to je chyba! Už nikdy nič nepúšťaj ,,von,, čo nie je dobre premyslené - kazí to potom dojem o tebe
Keď niečo ideš robiť najprv si to poriadne premysli a dotiahni do konca - pretože keď to budeš robiť ,,za jazdy,, tak sa to nemusí skončiť dobre
@6@pawlo BINGO! veci si treba premysliet dopredu, lebo sa ti nepodaria. Hlavne co sa divadla tyka. Divadlo neje jednoducha vec, aj ked sa to nezda. Je to narocna vec. Hlavne musis mat scenar, ktory sa bude pacit hercom, pretoze ked sa im to nebude pacit, tak sa nepohnes... Dalej musis vybrat hercov, resp. nejak rozdelit ulohy tym, co sa prihlasia... a tiez si musis najst nejakeho rezisera, ktory ma gule to riadit, pretoze ani to nie je lahke, take ako sa zda...
@pawlo Verím ti a poučím sa Ale ešte som nič nepustil "von".Len som chcel zistiť, či by mal niekto záujem sa do niečoho podobného pustiť.Viem, že tu už bol pokus natočiť film (???). Neviem síce ako to dopadlo,ale tu by odpadli náklady na všetko,akákoľvek práca s hocičím...A ďalšia vec,nechcel som dať konkrétne,čo by to bolo.Všetci nemajú radi jeden žáner -fantasy,skutočné,sci-fi,...
Išlo by hlavne o to,ako kto dokáže čo vymyslieť na situáciu kt.vznikne.Raz,kedysi dávno som na Pokeci (kto je bez viny,nech hodí kameňom ) videl,a zúčastnil sa niečoho podobného zo sveta Harryho Pottera. A svete div se,fungovalo to!!!
@hawran - no ten ,,film,, čo sa tu nakrúcal robila nejaká externá firma pre birdz a nakoniec neboli spokojný - a odišli potom sa znova vrátili a odišli a vymýšľali - pekný príklad toho že to boli len obyčajný flákači - ktorý boli hysterický a chceli všetko mať! Nič nemali premyslené - len hur hur hur - rýchlo natáčať - bezohľadu na to či to bude mať hlavu alebo pätu Nepochopím...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@3 Aleee.Nebolo by to naživo ,ale len tu.Na BIRDZ-i.
Keď niečo ideš robiť najprv si to poriadne premysli a dotiahni do konca - pretože keď to budeš robiť ,,za jazdy,, tak sa to nemusí skončiť dobre
Ver mi - je to pravda (hovorím o reálnom živote)
A az potom si mozes robit divadlo
(môj názor)