Zažili ste už s ním stretnutie? Už na vás niekedy zaútočil, prípadne vám spôsobil zranenie? Bojovali ste s ním, zachovali pokoj alebo radšej utekali čo najďalej?
1)V lete. bol som behat. Vysiel z krikov, len sa na mna z 30m dialky kukal, tak som sa obratil na opacnu stranu akoze nic a siel kludnym krokom prec...Potom na mna este krical "Hovoril si ze ma lubis!", ale to si uz mozno len vymyslam.
2)V zime. Telefonoval som na prechadzke a cumel do zeme a ked som zdvihol zrak tak stal predo mnou diviak obrovsky ako bizón. Prechadzal cez cestu a za nim sli 3 diviacatka v rade ako kacicky. Tak som sa otocil akoze nic a pomaly kracal prec....Potom na mna este krical "Tie diviacatka su tvoje", ale to si uz asi vymyslam.
Behajú tu pár metrov od nášho domu, kde chodím venčiť psa, robia diery do zeme a tak, ale nezaútočili pokiaľ viem na nikoho zatiaľ. Už som ich videla, ale zdrhali našťastie
Najmenej prijemny stret bol, ked sme pred Vianocami hladali stromcek, isli sme v hustine do kopca. Niekde musela byt polovacka lebo ten diviak mal solidnu rychlost ... otec predomnou len uskocil, ja so psom tiez trochu a obehol okolo nas. Nedavno tiez v krikoch asi tak na 2m.. svinka sa otocila a odisla a este v lese nedaleko.
Pokial to nie je prekvapive, nie su tam mlade tak to je viacmenej safe.
Raz dávno na jar v lese, 2x za jednu prechádzku! Raz to bola normálne celá rodinka a keď sme šli späť tak opodiaľ v lese len taký sám diviak.. no riadne mi lepilo
Počas strednej školy, keď som chodievala na tajnáša večer ku priateľovi, musela som občas chvíľu čakať pred bránkou kým mi prišiel odomknúť.... A raz mi to trvalo trošku dlhšie a zákon schválnosti, o minútu sa si 10 metrov odo mňa pribehli tri obrovské diviaky.... Našťastie nezaútočili a odišli
Boli sme raz v takom ohradenom diviačiom lese a bolo tam niekoľko diviakov vidieť. Babku kedysi naháňal diviak, podľa mňa sú to dosť zúrivé tvory, najmä ak sa boja o mladé. Dosť som sa bála, už by som tam znova nešla.
no išiel som po lese, ale ked ma uvideli začali utekať, dobrých 20 metrov odo mňa boli...potom raz na bajku vidím pri ceste diviaka s mladými, tak som si povedal že zas nemusím byť doma tak rýchlo a otočil som sa radšej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
2)V zime. Telefonoval som na prechadzke a cumel do zeme a ked som zdvihol zrak tak stal predo mnou diviak obrovsky ako bizón. Prechadzal cez cestu a za nim sli 3 diviacatka v rade ako kacicky. Tak som sa otocil akoze nic a pomaly kracal prec....Potom na mna este krical "Tie diviacatka su tvoje", ale to si uz asi vymyslam.
Pokial to nie je prekvapive, nie su tam mlade tak to je viacmenej safe.