preco sa na mna tisol, ked sme spolu tancovali, bolo to az neprijemne a stupala som mu kvoli tomu na spicky. Ten chlap si ma vytipoval uz davnejsie. Co myslite ide mu o sex alebo ma vazny zaujem?
@shoesmaniac nepoznam ho, iba sme sa par krat videli a prvy krat ked sme sa stretli, povedal pred svojou partiou kamosov, ze sa do mna zamiloval a odvtedy ma pozoruje
no tak mu nedaj hned na druhom rande a sleduj ako sa na to bude tvarit.
pokial sa s tebou bude chciet fyzicky zblizit, nerob nic, co by ti bolo neprijemne a co by si sama nechcela. ak ma zaujem o nieco viac, tak to pochopi.
@peculiar ako je to pekny chlap, ale pouziva aj silu, co som si vsimla, aj pri tom tancovani ma cely cas silno drzal, aj ked ma chytil za ruku, tak to bol brutalny stisk, robi to naschval. neviem, ci nema majetnicke sklony alebo masochisticke ci co..
@sorsha No co myslis chcel ti naznacit ze by ti najradcej vtaka zatisol do teba Uchyl ako skoro kazdy chlap sice aj ja som chlap ale toto by som nerobil
@sorsha
"nemozem, nechcem po tomto zazitku s nim diskutovat neviem, co si mam o nom mysliet"
...tak ak s ním po tomto zážitku nechceš diskutovať tak ti môže byť jedno čo si o ňom máš myslieť, lebo aj tak o interakciu s ním nestojíš, ňe? tak ho vypustím z hlavy a žijem si ďalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ked som si to prvykrat precital az som sa zlakol, chce poznat tvoje VNUTRO, rozparat ju?
ano, vnutro. ako z vnutra. nemam k tomu viac co dodat
na prijebanu otazku adekvatna odpoved
@14 tak mu povedz ze ti vadi a mas pokoj nie?
A keď priateľom vraví, že sa zamiloval, tak tomu ver. Pokiaľ to nemáš len z klebiet. . .
pohode, sak i tak to adresat nepochopil
pokial sa s tebou bude chciet fyzicky zblizit, nerob nic, co by ti bolo neprijemne a co by si sama nechcela. ak ma zaujem o nieco viac, tak to pochopi.
kam tento svet speje....?
"nemozem, nechcem po tomto zazitku s nim diskutovat neviem, co si mam o nom mysliet"
...tak ak s ním po tomto zážitku nechceš diskutovať tak ti môže byť jedno čo si o ňom máš myslieť, lebo aj tak o interakciu s ním nestojíš, ňe? tak ho vypustím z hlavy a žijem si ďalej.
na diskotéke nečakaj od nikoho že mu pôjde o viac ako sex
radšej už nikdy netancuj. pre istotu.