To kusanie do lica som mal dost casto. Nakoniec som s tym siel k zubarke. Lebo som si az tak casto kusal (aj mimo jedenia), ze som mal stale rozkusane lice. Zubarka mi na to divne pozerala, ono som si to ani nejako neuvedomoval, ze si to kusem, som myslel, ze sa mi tam nejaky zapal stale robi .. po konzultacii s vedlaordinujucim zubarom skonstatovala, ze mam akosi vela zubov v hube na velkost mojej huby a tak, aby som si to nekusal mi vytrhla vpravo hore posledny zub a bolo po probleme
@diehard No ako mne sa to nestava stale.. LEn obcas ked jem a idem si fajne kusnut a zakusnem do lica. A inac nemam este ani 8smicky cize nemal by som co trhat. @2 Tak presen tak ako ty si zakusnes do jazyka tak ja do líca.. Nehorazna bolest.
@passarinho kusanie do lic je asi zvlastny a ojedinely jav (ak sa ti to stava casto)
slintanie je prirodzeny a normalny jav, ked spis s otvorenymi ustami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@2 Tak presen tak ako ty si zakusnes do jazyka tak ja do líca.. Nehorazna bolest.
Niesi divný , aspoň v tomto
že ťa nepoznám , takže môžeš byť divný , ale v tomto nesi to majú viacerí.
slintanie je prirodzeny a normalny jav, ked spis s otvorenymi ustami
a vankúš oslintávam (tak že mám ráno oblepenú hubu suchými slinami) len keď som chorá a mám zapchatý nos