Nechápem to, ale začína mi to pripadať, že dnes keď 15-17ka (nehovoriac o ešte trochu starších babách) netrtká, tak je stará panna alebo čo. Veď to už čo je, keď také malé ku*via?
pchá v triede mame uz kolko? tusim pet bab (je nas devet ) ktoré tie svoje "uchvatne" historky premielajú na telesenej.... a clekovo ich evidujem do skupiny "kurvy" Ved sú to ete len deti... lenže chcu byť strašne dospelé...a robiť to čo robia dospelý.. ale nchodit do prace? ani sa nechumeli...tak si vymyslia nahradu....ale potom ked ostanu tehotne? Viem som svine aleniektorym by somt o tak priala!!!
Ouu jasne zalozme klub "starych panien" kolko nas tam bude? 6 ?
podľa mňa to vôbec nie je "kúúl" a keby som chodil s babou čo nemala sex v 20tke aj napríklad, tak by ma to trošku (zdôrazňujem trošku) zaskočilo iba, ale bolo by mi to jedno
Tak myslim ze tento fakt ukazuje, ako biedne na tom ludia su. Ale tak treba respektovat, je to ich volba... Verim, ze bab, ktore to v 17 nemaju za sebou je dost. Drzte sa, nepodlahnite tlaku idiotov
kvalitka forum aaaa @hajzelodkosti zabil.. no ale ved take trtkaavaju s 23rocnymi chlapmi a plus a im to ocividne nevadi, ze babenky mali ledva 15, ked nevyzeraju na to....a na obranu "rozmnozujucich" sa ludi zevraaj to predlzuje zivot
vidite ja mam 14 a este neondiem a ai potom netuzim akoze nechapem co uz trtkaju ti ludia od 13 nebudu mat dost casu cely zivot
a dneska som citala v kamaratovy ze jeda 14ka chodila z neviem kolkym rocnim a na svoje 15 narodeniny sa ondiali spolu ..o niekolko tyzdnou zistila ze jej to meska tak isla k doktorovy a zistila ze je tehotna ...tak toto uz co sak zachvilu budeme ako cigani v 13 brat so sestrou
heh mno jo je tu toho dost suhlasim s tim ze bi sa nemalo pekne povedane jebat od 13 ale mo je zbitocne to tu riesit pretoze nas nikto nepocuje ja mam 15 a sice tiez uz niesom ale no co uz. takto nato ze kazdy chlan a baba sa strasne nato tesia a preto sa ponahlaju ale to ich neospravedlnuje pretoze ak sa ozaj stane nejaka nahoda tak budu mat problemi nie len oni ale ece aj ich zakoni zastupcovia cize rodiacai mislim ze ak teda ce ozaj mat sex tak nech si pocka minmalne do tich posratich 15 ved to neni az tak daleko ale nech je to aspon z laski nie koli frajerine pretoze to neni frajerina ale skor chba ktoru zacne kazdi lutovat az ked bude starsi ze si to neodlozil pre nikoho koho ozaj lubi a tak ok tak asi takto to vnimam
urcite 17-tky nie su starymi pannami ...ehm, a po dosiahnuti 15-tky si kazdy moze robit co chce, takze nerieste, nepicujte, to je kazdeho osobna vec... ano, nepacia sa mi jebajuce deti na hajzli v klube, ale urcite sa nechystam nad tym pohorsovat, je to ich vec, oni si mozno doseru zivot...
trapne.. ked to niekto robi po 15 a z lasky tak to je jeho vec a druhy clovek ho nema pravo nazivat kurva ani nijako tak..neviem ci to vravite zo zavisti ci z coho
chcem v dajakom tom klane..aj ked mi je to u riti ze dajake soplane trtkaju jak hluche ale chcme byt v dajakom klane ale zase byt v klane starych panniev /dufam ze tak sa to sklonuje/ :d
no..v 15-tich je podľa mňa skoro...ja osobne si mylsím aleneodsudzujem baby čo to už orbili..možno sa začudujem že čo? ale je to ich vec..ak sa na to cítia nech sa páči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
A najlepšie bez ochrany (a lásky), lebo ak to nespravím, nie som kúl, kamarátky ma budú podceňovať a nebudem ich zaujímať. Ani iných chlapcov.
V tom prípade budem mať vééééľkú depku a rovno si môžem podrezať žiľky (Remember- it´s not across the street, it is .. ).
Ouu jasne zalozme klub "starych panien" kolko nas tam bude? 6 ?
@sisska Však samozrejme.
@cocca-colla Ale veď mne je jasné, že to tak nie je úplne, ale začína to byť zvrátené.
A spíšme si sem zoznam členiek.
@25 zachvilu nebude s kym lebo bude okolo teba same ciganky
bo ja tomu tiež nerozumiem
a dneska som citala v kamaratovy ze jeda 14ka chodila z neviem kolkym rocnim a na svoje 15 narodeniny sa ondiali spolu ..o niekolko tyzdnou zistila ze jej to meska tak isla k doktorovy a zistila ze je tehotna ...tak toto uz co sak zachvilu budeme ako cigani v 13 brat so sestrou